Уф, и това дърво Клопнатото взе да се прави на тренер На ливера им пожелавам разгромна загуба и некласиране за уефа поне 5 години напред - бахти и дърваря скапан, купиха си един мач с бившия му клуб и този говньо също взе да се прави на тренер с ротации. Догодина си пожелавам Моу в Юнайтед (колкото и да са ми хипер антипатични) и клопчо да отнесе една хубава 5-ка, за да не уоква ълоун Скапаняк!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеИ аз съм му ядосан заради Марсиал, но бих му простил заради чудесната работа, която върши за отбора сиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена тоя говньо ман гал му пожелавам кьолнска нова година - може ли да си купиш нападател за 60 млн и да го сложиш резерва в мача, в който може да вкара хеттрик. Пожелавам успех на Вила - дано го турят на скапаните червени сатанисти.
Баркли и Лукаку също са резерви, така че дано светците поведат, за да може да ги пусне тъпия мартинез"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
на тоя говньо ман гал му пожелавам кьолнска нова година - може ли да си купиш нападател за 60 млн и да го сложиш резерва в мача, в който може да вкара хеттрик. Пожелавам успех на Вила - дано го турят на скапаните червени сатанисти.
Баркли и Лукаку също са резерви, така че дано светците поведат, за да може да ги пусне тъпия мартинезNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеНе се оплакваме, хвалим се. Важното е конкуренция да има, че аман от картелиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеето ти я:
Класическа лига:
Code to join this league: 90111-60210Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Какво се оплаквате, аз толкова лош сезон никога не съм имал, а Колеца даже се и отказа Ама здраве да е, аз се боря докрай и толкова - пък каквото стане. Реално се провалих от тъпата форма на Марез и Варди - изобщо не очаквах, че тези дърводелци имат какъвто и да е шанс, а то какво стана....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеЩе ме извиняваш, но последната позиция си е моя
И аз се пробвах с Луканката за 3-ен миналия кръг, но нещо копчето не съм натиснал като хората и за късмет не ми го беше отбелязало. Да живеят модерните телфони
Тази година нещо се объркАх и по едно време бях на първо място, но смените на полусезона ме прецакаха. Уж за по-добро беше, а то ...
Както казва най-големият олимпиец Кобрата : Продължаваме напред !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеТова за тройния капитан вАжи ли за лигата без смени
Че от първи пак станах последен и трябва да избивам
И аз се пробвах с Луканката за 3-ен миналия кръг, но нещо копчето не съм натиснал като хората и за късмет не ми го беше отбелязало. Да живеят модерните телфони
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеТова за тройния капитан вАжи ли за лигата без смени
Че от първи пак станах последен и трябва да избивам"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепонеже The odds are in his favour, то съм почти сигурен, че няма да стане баш така Очертава се зверски кръг, а някои хора се набиха с трипъл кептън Лукакнката миналата сведмица
Че от първи пак станах последен и трябва да избивамOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепонеже The odds are in his favour, то съм почти сигурен, че няма да стане баш така Очертава се зверски кръг, а някои хора се набиха с трипъл кептън Лукакнката миналата сведмица"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар