Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениея, послените 3 мнения са мои, да слагам и 4-то, че да има за каре белот и да закривам темата Подотвил съм отбора, надявам се на късмет и машините ми да мачкат - тъпото е, че ингилизките тимове продължиха напреТ в европа и това ще значи ротации, но здраве да е - каквото за всички, това и за мен Дано късметът ме покрие поне този кръг
И аз съм готов с отбора за утре, при това с малко повече риск отколкото бях планирал. Дано ротациите са в "градината на съседа", но, като си знам късмета, нищо чудно риска ми да не се оправдае и да ме изхвърли извън борбата в челото.
Коментар
-
я, послените 3 мнения са мои, да слагам и 4-то, че да има за каре белот и да закривам темата Подотвил съм отбора, надявам се на късмет и машините ми да мачкат - тъпото е, че ингилизките тимове продължиха напреТ в европа и това ще значи ротации, но здраве да е - каквото за всички, това и за мен Дано късметът ме покрие поне този кръгNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
В крайна сметка рискът ми за тази седмица не се оправда, защото Тотнъм и Лестър биха на нула, а тъите парчета от Ливера получиха гол Аз се чудих сума ти време дали Филе Миньонът или Конякът Хенеси да сложа вратар и избрах грешната мръвка, което за пореден път ме върна назад, ама здраве да е.
Стягайте се, защото тази седмица е една от двете решаващиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеС цел да избегна евентуално ново нарушение на правилата и въпреки че съм над 99% сигурен какъв е отговора: В платената без смени можем да си ползваме чиповете (triple captain, all out attack, bench boost) без никакви ограничения, нали така? Питам, защото двойните кръгове чукат на вратата
P.S. И, така или иначе вдигам темата на първа страница, подготвяте ли отборите за финалната права на най-интересния сезон като интрига между нас, откак започнахме да играем FPL
Да, много ясно
А на другата лига какво да й е интересното, като мене ме нема у целата схема - баси, средняк съм точно като моите говедаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеС цел да избегна евентуално ново нарушение на правилата и въпреки че съм над 99% сигурен какъв е отговора: В платената без смени можем да си ползваме чиповете (triple captain, all out attack, bench boost) без никакви ограничения, нали така? Питам, защото двойните кръгове чукат на вратата
P.S. И, така или иначе вдигам темата на първа страница, подготвяте ли отборите за финалната права на най-интересния сезон като интрига между нас, откак започнахме да играем FPL
Стягайте се двамата с Марин, че макар и с изгърмяни патрони, няма да се дам лесно.
Коментар
-
С цел да избегна евентуално ново нарушение на правилата и въпреки че съм над 99% сигурен какъв е отговора: В платената без смени можем да си ползваме чиповете (triple captain, all out attack, bench boost) без никакви ограничения, нали така? Питам, защото двойните кръгове чукат на вратата
P.S. И, така или иначе вдигам темата на първа страница, подготвяте ли отборите за финалната права на най-интересния сезон като интрига между нас, откак започнахме да играем FPL"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМаринеца, ще ви унищожи тази година. #Марин2016Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Колкото пъти сложа някой бастун резерва и той се размазва да прави точки Предшиния кръг Йозил ми беше резерва и избухна с 12 точки, днес сагам балерината резерва и той с 2 асистенции, при положение, че нямаше асистенция от 9-ти кръг насам Егати каръка ме гони тази година, не е истина простоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеготови сме, ама къде ли се обаждам и аз, като съм 11-ти
за утре Збирка ще има ли, че трябва да планирам предварително с чаветата, а и имам да пиша една стратегия, та да знам как да разпределя времето
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМного интересно тая година всеки в първите 10-тина има шанс да победи накрая. Готови ли сте с отборите, момчета?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар