IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    #TeamМarinbg

Ще ви смаже, момци. Да знаете.
    понеже The odds are in his favour, то съм почти сигурен, че няма да стане баш така Очертава се зверски кръг, а някои хора се набиха с трипъл кептън Лукакнката миналата сведмица
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• #TeamМarinbg

Ще ви смаже, момци. Да знаете.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Марсиал -> Капетано-о-о-о-о (както би звучал в една наша песен)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          я, послените 3 мнения са мои, да слагам и 4-то, че да има за каре белот и да закривам темата Подотвил съм отбора, надявам се на късмет и машините ми да мачкат - тъпото е, че ингилизките тимове продължиха напреТ в европа и това ще значи ротации, но здраве да е - каквото за всички, това и за мен Дано късметът ме покрие поне този кръг
          Значи ти играеш карето, а аз ще пиша резултата.

И аз съм готов с отбора за утре, при това с малко повече риск отколкото бях планирал. Дано ротациите са в "градината на съседа", но, като си знам късмета, нищо чудно риска ми да не се оправдае и да ме изхвърли извън борбата в челото.

Коментар

• я, послените 3 мнения са мои, да слагам и 4-то, че да има за каре белот и да закривам темата Подотвил съм отбора, надявам се на късмет и машините ми да мачкат - тъпото е, че ингилизките тимове продължиха напреТ в европа и това ще значи ротации, но здраве да е - каквото за всички, това и за мен Дано късметът ме покрие поне този кръг
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• В крайна сметка рискът ми за тази седмица не се оправда, защото Тотнъм и Лестър биха на нула, а тъите парчета от Ливера получиха гол Аз се чудих сума ти време дали Филе Миньонът или Конякът Хенеси да сложа вратар и избрах грешната мръвка, което за пореден път ме върна назад, ама здраве да е.
              Стягайте се, защото тази седмица е една от двете решаващи

Коментар

• егати гредата - ако не бях правил смени, сега щях да имам двойно повече точки, пък аз уж ги направих, за да имам повече точки и то стана като параграф 22

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  С цел да избегна евентуално ново нарушение на правилата и въпреки че съм над 99% сигурен какъв е отговора: В платената без смени можем да си ползваме чиповете (triple captain, all out attack, bench boost) без никакви ограничения, нали така? Питам, защото двойните кръгове чукат на вратата

P.S. И, така или иначе вдигам темата на първа страница, подготвяте ли отборите за финалната права на най-интересния сезон като интрига между нас, откак започнахме да играем FPL

Да, много ясно
                  А на другата лига какво да й е интересното, като мене ме нема у целата схема - баси, средняк съм точно като моите говеда

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    С цел да избегна евентуално ново нарушение на правилата и въпреки че съм над 99% сигурен какъв е отговора: В платената без смени можем да си ползваме чиповете (triple captain, all out attack, bench boost) без никакви ограничения, нали така? Питам, защото двойните кръгове чукат на вратата

P.S. И, така или иначе вдигам темата на първа страница, подготвяте ли отборите за финалната права на най-интересния сезон като интрига между нас, откак започнахме да играем FPL
                    Наистина е най-оспорваната битка в челото, поне откакто аз играя.
                    Стягайте се двамата с Марин, че макар и с изгърмяни патрони, няма да се дам лесно.

Коментар

• С цел да избегна евентуално ново нарушение на правилата и въпреки че съм над 99% сигурен какъв е отговора: В платената без смени можем да си ползваме чиповете (triple captain, all out attack, bench boost) без никакви ограничения, нали така? Питам, защото двойните кръгове чукат на вратата

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Маринеца, ще ви унищожи тази година. #Марин2016
                        по принцип всички шансове са изцяло в негова полза, още повече, че аз не съм му конкуренция Но догодина няма да има ботушари като Марез и Варди, които ми прецакаха класирането тази година, а се надявам и на късмет

Коментар

• Маринеца, ще ви унищожи тази година. #Марин2016
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Колкото пъти сложа някой бастун резерва и той се размазва да прави точки Предшиния кръг Йозил ми беше резерва и избухна с 12 точки, днес сагам балерината резерва и той с 2 асистенции, при положение, че нямаше асистенция от 9-ти кръг насам Егати каръка ме гони тази година, не е истина просто

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              готови сме, ама къде ли се обаждам и аз, като съм 11-ти
                              за утре Збирка ще има ли, че трябва да планирам предварително с чаветата, а и имам да пиша една стратегия, та да знам как да разпределя времето
                              Колеца е за. Организирайте се нещо и идвам и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Много интересно тая година всеки в първите 10-тина има шанс да победи накрая. Готови ли сте с отборите, момчета?
                                Принудих се да направя 3 трансфера. Дано съм уцелил
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X