If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Факторите до края са избор на капитан и дали някои от играчите ни, които биха направили разликата (при мен са Мата, Жиру и Иванович; при теб Кошчелни и Мертезакер; при Пламен Бони; за двама ви спрямо мен Маноне, Коулман и Йозил) няма да остане извън отбора в оставащите два мача. С риск да бъда неприятно изненадан казвам, че вече би трябвало нещата да се решат между нас тримата...
забрави ми хазартчето, а той може да направи много (или нищо - дори не знам дали вече е здрав) Пък и имам минимална преднина, но в лигата без смени разчиташ на наличното, така че преднината не винаги значи каквото и да е. Коулман не мисля, че ще е фактор, донесе ми минус една точка този кръг, Бейкър - също Абе интересно ще е, макар да не мисля, че ще има големи изненади и с капитана
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Факторите до края са избор на капитан и дали някои от играчите ни, които биха направили разликата (при мен са Мата, Жиру и Иванович; при теб Кошчелни и Мертезакер; при Пламен Бони; за двама ви спрямо мен Маноне, Коулман и Йозил) няма да остане извън отбора в оставащите два мача. С риск да бъда неприятно изненадан казвам, че вече би трябвало нещата да се решат между нас тримата...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Ти остави засадата, ами гола трябваше да е на Жиру, който ми е капитан, обаче от 2 опита не можа да я прокара покрай Крул Това все пак щях да го приема, обаче тоя гол на Кошчелни вече ми дойде в повече А кръга изглеждаше перфектен за мен преди този мач...
за Жиру си прав, но все пак той е доказано дърво - вкарва веднъж от 4-5 положения Направо не ми се мисли арсето със Суарез как щяха да са, особено ако и Тейко не беше контузен За Кошчелни - той принципно си вкарва, но с глава след корнер, а сега го изигра централен нападател, което си беше странно, ама нали затова съм го взел пък Дет се казва - за едни сватба, за други - брадва Засега съм сватбар, да видим как ще е след 2 кръга - много оспорвана лига се оказа тази без смените, макар че там почти всичко е на късмет да не тисе контузи някой от скъпите играчи или (както при теб) - някоя шматка да избухне и ти да си го оставил резерва (на теб Мъч ти отне един 30-на точки, т.е. ти не си ги взе), но този късмет го има само Колеца, който нарочно ги оставя резерви
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ако не се дърляме нещо с Колеца и темата умира Аз да си призная, че имах късмет снощи - за разлика от Никола не го крия, когато е факт - Йозил вкара от засада, което си беше важно за мен, особено в лигата без смени. Да се похваля, че почти влязох в топ 1000 на света, което си е сериозно постижение при 3,5 милки участници, но напоследък наистина имам късмет - дано продължава все така
Все пак в лигата без смени абсолютно всичко е възможно (то и в другата е, като го знам Колеца какъв е калитар) и ще е интересно до края
Ти остави засадата, ами гола трябваше да е на Жиру, който ми е капитан, обаче от 2 опита не можа да я прокара покрай Крул Това все пак щях да го приема, обаче тоя гол на Кошчелни вече ми дойде в повече А кръга изглеждаше перфектен за мен преди този мач...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Ако не се дърляме нещо с Колеца и темата умира Аз да си призная, че имах късмет снощи - за разлика от Никола не го крия, когато е факт - Йозил вкара от засада, което си беше важно за мен, особено в лигата без смени. Да се похваля, че почти влязох в топ 1000 на света, което си е сериозно постижение при 3,5 милки участници, но напоследък наистина имам късмет - дано продължава все така
Все пак в лигата без смени абсолютно всичко е възможно (то и в другата е, като го знам Колеца какъв е калитар) и ще е интересно до края
Това предполагам, че също си го предвидил, както "резервите" Колинс и Търнър (и двамата са титуляри, и двамата бяха контузени до предишния кръг, но ти това няма как да го знаеш, стига ти само да гледаш дали е със зелено или с червено флагче), та затова не си взел Насри, но ти за всичко имаш обяснение
Ти наистина ли се ориентираш по флагчетата, дали определен играч ще играе, или не.
Иначе Насри е плануван за двойния кръг. Няма да се плашункаш.
Груйче, тотален късметлия си брато. Изкараха Агуеро в 60тата минута, с което горе долу загубих всякакви надежди да те догоня. На всичкото отгоре поради някаква причина Насри бие всички корнери, което не е било абсолютно никога.
A калитарщината ти продължава и в този мач - центриране на Насри за първия гол, но Агуеро не успява да вкара, та се налага Забалета да добутва топката (за мен -3 точки, за теб - 1), втори гол - Насри подава на Агуеро, но не е зачетена асистенция (за мен -3 точки), трети гол - центриране на Насри от корнера, Компани докосва топката (и с него и без него, пак щеше да стигне до Демикелис) и Демикелис вкарва (отново -3 точки за мен). Рекапитулация на полувремето - минус девет точки за мен (потенциални), минус една за теб (потенциална). Това предполагам, че също си го предвидил, както "резервите" Колинс и Търнър (и двамата са титуляри, и двамата бяха контузени до предишния кръг, но ти това няма как да го знаеш, стига ти само да гледаш дали е със зелено или с червено флагче), та затова не си взел Насри, но ти за всичко имаш обяснение
Само ти ли все още не си проумял, че това със смените го правя нарочно, за да те те карам да ревеш, като линейка във форума?
Колинс е ТВЪРДА резерва, защото не започва в последните си 5 мача, а Търнър, формата му спадна брутално и Солскяр каза, че трудно може да се върне в първия състав.
Силва нямаше, как да не играе. Просто на всички им беше ясно, че малоумника Пелегрини просто реши да му даде почивка последния мач и не го сложи в групата и за това изгуби титлата. Но ти не се плашункай. Трудно мога да те мина през този кръг, но поне ще наваксам част от преднината от 40 точки, която имаше в началото на кръга.
Като цяло през цялата 2014 се смаза от късмет, така че не ми говори точно ти за късмет. Безумието с точките, които ти даде това недоразумение Пънчън ги оставям без коментар
Айде сега Агуеро с хетрик, за да се сетиш кой е бога на тази игра.
мда, да си говорим пак за късмет - за пореден път Колеца си избира дървета в състава, но те не играят (а ако играят биха били с по 1 или 2 точки), но му влизат резервите с по 8 и 11 точки Към това добавяме и мангалът с походка на патка от мръснисайд, който направи мача на живота си с 2 гола и асистенция ( и двата гола - луд късмет), слагаме и фактът, че Силва уж не трябваше да играе(а ако не играеше, на мен ми влизаше резерва /същата като на Колеца/ с 8 точки, а на Колеца нямаше да има играч, който да му играе) и след това слушаме мрънкаве за късмет - Колец, готов си за политик, брат Мда...
Въпреки че Жозето каза, че Азар няма да играе го сложих титуляр, за да ми влезе Стръглига и ако направи нещо да ревеш, като линейка. Mission accomplished.
Коментар