IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Е ти нали не мислиш, че Пънчън може отново да ти даде точки. Смисъл този късмет трябва да има край.
    бих казал същото за Стерлингата - курсът й постоянно пада напоследък, а на теб ти носи точки
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е ти нали не мислиш, че Пънчън може отново да ти даде точки. Смисъл този късмет трябва да има край.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Пак му върза на този калитар. Косчелни направи чудо и се излекува.
        е, тук не съм съгласен - Кошчелни го чакат от поне 10 дни да се оправи за този мач, а и защитата на арсето е пълна дупка без него, така че дори и да не е на 100% готов, Венгер пак ще го пусне. Ти се радвай, че не дадоха нарисуваната дузпа за Сити срещу Ливера в неделя, че агуерката щеше да ми донесе още 10 точки или пък Силвето, дето не вкара сам срещу почти празна врата, а асистенцията пак беше на Кунчо, че сега щях да съм едни 30 точки пред теб, а имам и играч повече да ми играе от двойния кръг + още един днес
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Пак му върза на този калитар. Косчелни направи чудо и се излекува.

Коментар

• Стърлинг щеше да ми играе така, или иначе. Жозето си каза, че още след мача, че няма да играе поне две седмици, но го оставих нарочно, за да можеш да дудняш повече.

Агуеро ще го взема със сигурност, но искам да направи първо 1-2 мача за да натрупа match fitness на този етап не мисля да взимам никой от MUFC. Може евентуално Рууни, но ще видя дали не е контузен.

Това с Джеко беше много advanced ход и не очаквам да го разбереш. Просто очаквах Лукаку да направи blank week, а Джеко да изригне. Второто се получи, но късмета те спаси и вместо да те поведа с 10 точки. Но като си цяло си прав, че от няколко месеца не ги мисля много нещата. Просто изгубих мотивация и желание за играта, което е нормално, когато водих толкова точки.

Нищо де аз не бързам за никъде. Още в сряда ще съм си върнал първото място.
            Last edited by Nikola; 14.04.2014, 00:12.

Коментар

Груйче, спри се с този късмет бе човек. Много трудно ще успея да те порна, ако продължаваш по този начин. Колкото и умения и усет за играта да имам ще ми е много тегаво да наваксам късмета ти.

Поне ми направи интересна играта отново.
              и това го казва човека, правещ грешка след грешка и покриван единствено от късмета си Имаш Джеко, който дори не трябва да играе и 1 минута, но пелегрини го пусна, защото титулярната двойка нападатели са Агуеро и Негредо (нищо, ще навакса на скамейката за по-важния мач със Съндърланд), влиза ти Стърлинг, за пореден път резерва ти оправя точките, който пък баш на Сити ще вкара и то с първото си докосване, смените ти са повече от безумни - продаваш играч предния кръг, после го купуваш на следващия, нямаш никаква класа в състава и парите ти са така разпределени, че не можеш да си купиш нито Мата (е, само него можеш срещу Лалана), нито Руни, нито Агуеро, освен ако не направиш 4-5 трансфера, но пък вадиш дивия късмет да се контузи ЪЪ, че да можеш директно да го чейнджиш за Мата, а Руни май няма да играе до края на сезона. А ти, въпреки, че имаш на хартия много пари в състава, нямаш никакъв кеш реално, щото си го набил в дърводелци. И въпреки всичко все още си в играта

Коментар

• Груйче, спри се с този късмет бе човек. Много трудно ще успея да те порна, ако продължаваш по този начин. Колкото и умения и усет за играта да имам ще ми е много тегаво да наваксам късмета ти.

Поне ми направи интересна играта отново.
                Last edited by Nikola; 13.04.2014, 18:45.

Коментар

• Срещу късмет не се играе.....

Коментар

• е, хайде, хайде - на Бейнс е луд късмет, когато даде асистенция от засада, а на Силвето - компенсация И това при положение, че взе и 2 токи бонус само заради тази кирлива асистенция, а Бейнс не взе нищо - нека дасме малко по-коректни, а Да не говорим пък за Джеко - има 3-ма читави нападатели в Сити и пуска точно Джеко, дето след сезона ще го разкарват

А за Мата те предупредих, но ти си го пусна покрай ушите - рунтавия най-вероятно е с тренерска контузия, заради 1% ви шанс да измъкнете нещо в бавария, а мата така или иначе няма право да играе в ШЛ, така че беше повече от логична опция, но ти реши да сиго спестиш като смян, нали. Мога да ти изтъкна и собствената ми глупост да продам Силвето за Мичу (и то само защото излъгаха, че бил контузен предишния кръг), което ми загуби около 15 точки за 2 кръга, но това си е мой проблем, в следствие на грешна преценка

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Леле Груйче, пак ти върза безгранично. Поради някаква странна причина Рууни се контузи и Мата направи мача на живота си защото игра, като нападател. Пък и би пряк свободния, който ако РвП и Рууни играха щеше да бъде трети подред. Не че се оплаквам де защото победата беше страхотна, но все пак този твои пореден изблик на титаничен късмет ми идва в повече. Иначе засада имаше, но това е лека конпенсация за аистенцията на Бейнс от миналия кръг.

Върза ти и защото тъпака Джеко наби греда и пропусна 1 на 1 срещу вратаря и вместо да ми даде едни 20 точки ми даде едва 12.

Срещу късмет не се играе и това си е. Поне ще пробвам да компенсирам с опит и правилни решения.

Коментар

• Днес още не се бяхте захапали на тема късмет и в целия форум беше скучно Та сега кой е по-големия късметлия?
                      Мен пък ме е яд, че шитнах Мата за Силва
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Леле Груйче, пак ти върза безгранично. Поради някаква странна причина Рууни се контузи и Мата направи мача на живота си защото игра, като нападател. Пък и би пряк свободния, който ако РвП и Рууни играха щеше да бъде трети подред. Не че се оплаквам де защото победата беше страхотна, но все пак този твои пореден изблик на титаничен късмет ми идва в повече. Иначе засада имаше, но това е лека конпенсация за аистенцията на Бейнс от миналия кръг.

Върза ти и защото тъпака Джеко наби греда и пропусна 1 на 1 срещу вратаря и вместо да ми даде едни 20 точки ми даде едва 12.

Срещу късмет не се играе и това си е. Поне ще пробвам да компенсирам с опит и правилни решения.

Коментар

• мдаааа, и това го каза човекът, на който 2 поредни седмици му влизат по-силни играчи от пейката, отколкото си е избрал сам за титуляри, ако бяха играли А особени важи след вчерашният двубой, където не само Силва беше в 3-метрова засада при асистенцията си, ами и получи още 2 точки бонус, точно заради тази асистенция Викаш, срещу късмет не се играе - и си напълно прав
                          Не се прави върза ти безподобно. Тик пак се благодари, че не ми влезе Ward, че щеше да виеш, като линейка.

Сега да видим, какъв калитаризъм ще измъдриш през тази седмица. Просто срещу късмет не се играе, но ще се боря докрай. Поне стана пак интересно.

Коментар

• Не се прави върза ти безподобно. Тик пак се благодари, че не ми влезе Ward, че щеше да виеш, като линейка.

Сега да видим, какъв калитаризъм ще измъдриш през тази седмица. Просто срещу късмет не се играе, но ще се боря докрай. Поне стана пак интересно.
                            Last edited by Nikola; 05.04.2014, 12:40.

Коментар

• буахаха, кой бил калиткото - втора поредна седмица ти влиза играч от резервите с повече точки, отколкото би имал титуляра, който ти си избрал А на Бейнс гола, че беше от засада, от засада беше, но аз пак нямах късмет - бях играл победа на Евертън с 1 гол, а те биха с 2 гола разлика, та изпуснах доста добра печалбичка, но това са си мои дертове

Гледам, че Хаки ме е изпреварил за лигата без смените, което си е логично към момента - дано ми се оправят контузените, иначе нямам шансове
                              Ей Груец, калитар безграничен. Добре че е Бейнс да ти даде аситенция за гол от засада!

Коментар

• Ей Груец, калитар безграничен. Добре че е Бейнс да ти даде аситенция за гол от засада!

Коментар

Working...
                                X