IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    бе най-добре ще е да им хване една дузпичка маншончето Иначе голям драма - факт, ама в моя зашита да кажа, че двама от "звездите" ми - момчето с големите очи и франсето-защитник от арсето са ми контузени, та мани другото, ами и играя с 10 човека. Но и това го има в зара - интересни кръгове се очертават
    То и с Колеца голяма битка в платената лига - мани, мани. Абе най-добре е довечера да е 0:0 с поне по една спасена дузпа от вратарите ми
    Следя те внимателно
    Заради контузиите ми се струва, че леекичко съм фаворит, но също така ми се струва, че двамата участници на 3-то и 4-то място също не са много назад и на практика нищо не се знае до края. Тоя Мата най-накрая реши да даде някоя точица, че откакто го взех с Новогодишния wildcard, постоянно ми е в тежест
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Голяма драма в лигата без смени... много е важно довечера чуковете да вкарат поне едно голче
      бе най-добре ще е да им хване една дузпичка маншончето Иначе голям драма - факт, ама в моя зашита да кажа, че двама от "звездите" ми - момчето с големите очи и франсето-защитник от арсето са ми контузени, та мани другото, ами и играя с 10 човека. Но и това го има в зара - интересни кръгове се очертават
      То и с Колеца голяма битка в платената лига - мани, мани. Абе най-добре е довечера да е 0:0 с поне по една спасена дузпа от вратарите ми
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Голяма драма в лигата без смени... много е важно довечера чуковете да вкарат поне едно голче

Коментар

• Просто знаех, какво ще направи Мата в двойния кръг и за това го продадох. Още повече, че Силва има и двоен кръг скоро.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Защо да е особено?

Тази игра не е на емоции, а до взимане на правилните решения. Чакам да излезе heat map-а на Мата за този мач, за да видя, дали играе втори напдател и може би ще го взема. Дали ще имам играчи на Юнайтед зависи от мача ни за ШЛ.
            играе втори нападател - гледах мача, че и леФче изкарах на гол-гол А е сособено, защото уж си фен на юнайтед, те имат 2 сравнително лесни мача, а преди това двоен кръг, и ти продаваш Мата, за да купиш Силва, който, ако не го беше ударила топката в крака днес, щеше да е ултра разочавание за парите си
            Айде, като се видим, ще сравним впечатленията за Дубай
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Защо да е особено?

Тази игра не е на емоции, а до взимане на правилните решения. Чакам да излезе heat map-а на Мата за този мач, за да видя, дали играе втори напдател и може би ще го взема. Дали ще имам играчи на Юнайтед зависи от мача ни за ШЛ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Евалата Груйче.

Ще ми направиш интересно фентъзито така като гледам. Добре че нямаш Тери, че щеше да оревеш форума, какъв карък си и как целия свят е виновен за твоите неуспехи във фентъзито, но не и самия ти.

Искаш ли да затворим залога за Арсето на 49 лева?
                e, нямам Тери, но до последно се чудех Уорд или Търнър и да взема ли Мичу за Силва или не. И двете решения се оказаха грешни, иначе ти щеше да плачеш в момента А за баса - ще чекам издънката на Ливера утре
                П.С. Странно, но фен на манчо да няма ни едно гяволе в състава си е доста особено

Коментар

• Евалата Груйче.

Ще ми направиш интересно фентъзито така като гледам. Добре че нямаш Тери, че щеше да оревеш форума, какъв карък си и как целия свят е виновен за твоите неуспехи във фентъзито, но не и самия ти.

Искаш ли да затворим залога за Арсето на 49 лева?

Коментар

Поведох след двойния кръг - още не мога да повярвам, че наваксах 111 точки на доказан калитар като Колеца и го изпреварих, а май ще спечеля и приза за най-много точки в един кръг само арсето ми развалят плановете, но здраве да е
                    Ееее, не бъди лаком деее!
                    Честито иначе за максималните точки от 1 кръг!

Коментар

• Поведох след двойния кръг - още не мога да повярвам, че наваксах 111 точки на доказан калитар като Колеца и го изпреварих, а май ще спечеля и приза за най-много точки в един кръг само арсето ми развалят плановете, но здраве да е

Коментар

• Малко офф: Някой успя ли да се докопа до beta test на Ultimate Fantasy-то?
                        Споделете впечатления, ако има късметлии.

Коментар

аз освен да измрънкам, че Косчелни няма да ми играе, та не само съм с 10 играчи за кръга, ами 11-ия ми е с минус 1 точка
                          Тоя кавал ми донесе -1 точка, а като се замисля имам един защитник от Норич с 6, който остана на резервната скамейка!

Коментар

• аз освен да измрънкам, че Косчелни няма да ми играе, та не само съм с 10 играчи за кръга, ами 11-ия ми е с минус 1 точка

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Трябва да знаеш, че:

- играя мач за мач;
                              - всеки мач излизам за победа;
                              - старая се да давам 101% и да радвам феновете;
                              - съдиите много ме режат и може да се каже, че съм сам срещу всички;

Така че не очаквай лесен мач в следващия кръг

Дано съдите не се подиграят с труда на момчетата и да свирят "50:50"
                              P.S.Мача е на мой терен.Пред публика, която може да вкарва голове
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Хаки прави добър кръг.Поздрави ....
                                http://www.youtube.com/watch?v=GQ9mJtJ94Pg&feature=kp
                                King of the Underdogs
                                И да има предвид, че след удар се почива и да не си дава много зор следващия кръг.
                                Трябва да знаеш, че:

- играя мач за мач;
                                - всеки мач излизам за победа;
                                - старая се да давам 101% и да радвам феновете;
                                - съдиите много ме режат и може да се каже, че съм сам срещу всички;

Така че не очаквай лесен мач в следващия кръг

Коментар

Working...
                                X