IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хаки прави добър кръг.Поздрави ....
    http://www.youtube.com/watch?v=GQ9mJtJ94Pg&feature=kp
    King of the Underdogs
    И да има предвид, че след удар се почива и да не си дава много зор следващия кръг.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Така си е, не му е за пръв път на този
      Но в настоящият кръг просто нямаше логика да го пусна, защото доколкото си спомням, Кардиф са с един мач, при това срещу нас и нямаше как да очаквам да избухне по този начин. .....
      Ако беше попитал дали да го пуснеш, щях да те насърча, нищо че сме конкуренти.
      Преди всеки кръг, играя нашия мач на FIFA и досега почти винаги голмайсторите в играта и истинския мач съвпадат.
      Юнайтед пет пъти ги бих с 4:0 (без дузпи), с по два гола на Стиви и Суарез. Кардиф обаче, много ме измъчиха и в три поредни мача паднах с по 2:1 с голове на Мъч и Кембъл.

Коментар

• Така си е, не му е за пръв път на този
        Но в настоящият кръг просто нямаше логика да го пусна, защото доколкото си спомням, Кардиф са с един мач, при това срещу нас и нямаше как да очаквам да избухне по този начин. Здраве да е, ще наваксам в останалите кръгове (ако не ме изпревари някой от преследвачите и в крайна сметка не завърша извън топ 4)
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          Дано да не влезе
          Мача ни в head-to-head лигата е доста оспорван и се надявам точно от там да наваксам разликата
          няма как да влезе и да иска - има изискване за мин. брой защитници, а именнно - 3-ма (т.е. макс брой полузащитници и нападатели - 7), а на Хаки вече му играха 7 полузашитника и нападателя, така че Мъч му остава на скамейката Не мога да отрека късмета, че в случай най-облагодетелстван съм аз, защото съм в пряк спор с него за титлата в лигата без смени, макар че това е своеобразна компенсация за контузията на Йозил
          Странното е, че това май не му е първи случай на Хаки да не ползва Мъч, а човечеца да направи добри точки - ако не се лъжа имаше и друг случай, в който имаше 7-8 точки и пак му беше резерва?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

За сметка на това малшанс в лигата без смени, че Мъч от Кардиф с една камара точки ми е първа резерва, но с под 1% шанс да влезе
            Дано да не влезе
            Мача ни в head-to-head лигата е доста оспорван и се надявам точно от там да наваксам разликата
            Only God Can Judge me...

Коментар

За сметка на това малшанс в лигата без смени, че Мъч от Кардиф с една камара точки ми е първа резерва, но с под 1% шанс да влезе
              мда, тотален малшанс там, а тази лига ти е по-важната но пък за мен си е бонус това отвсякъде
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За сметка на това малшанс в лигата без смени, че Мъч от Кардиф с една камара точки ми е първа резерва, но с под 1% шанс да влезе

Коментар

Аз сформирах нападение Суарез-Стъридж-Рууни, но последния е в доста съмнителна форма
                  с рунтавото извади доста късмет - хем персийчето се контузи, хем вкара два ултра случкарски гола, макар че първият беше много красив

Добре, че смених в последния момент стърготината за луис, а стерлингата го пуснаха резерва, което е суперско+ че бейнс вкара дузпа. Щеше да е перфекция и Мата да забие едно голче, но дори и така засега е супер кръг.

П.С. А за ЪЪ-ту нямам думи - бахти мангала

Коментар

• Аз сформирах нападение Суарез-Стъридж-Рууни, но последния е в доста съмнителна форма

Коментар

Точно това ми е чуденката... Праволинейно Суарез или ва банк някои от останалите с по два мача
                      Аз избрах втория вариант - Дзеко с хеттрик срещу Фулъм и с почетен гол срещу Ман Ю

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        момци, какво ви става бре - предстои ни най-важната седмица в календара на фентъзито, а темата е забита на 3-та страница Дайте го малко по-сериозно Изборът на капитан този кръг ще е решаващ, но зашо ли си мисля, че поне 90% от играчите ще сложат суарез
                        Точно това ми е чуденката... Праволинейно Суарез или ва банк някои от останалите с по два мача

Коментар

• момци, какво ви става бре - предстои ни най-важната седмица в календара на фентъзито, а темата е забита на 3-та страница Дайте го малко по-сериозно Изборът на капитан този кръг ще е решаващ, но зашо ли си мисля, че поне 90% от играчите ще сложат суарез

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            мхм, страх лозе пази

А Колеца к'ъв е калитар - да му влезе последния възможен защитник и той да направи клийн шийт, при положение, че отборите и на двамата, които му бяха по-предна опция получиха доста голове. Ето ти ги 5 точки от нищото. След това стивън гъту да не си вкара баш третата дузпа, за която Стъридж толкова се постара, че чак влезе в ролята на играя на юнайтед - ей ти ги още 3 точки, плюс може би една бонус И за финал собствената ми глупсот му подари 4 точки, защото не изчаках да минат мачовете в шл и си взех кунчо, заради бързо покачващата му се цена и гридъ С две думи поне 12 точки от чист късмет (и моя глупост) и като му сложа -4 за този кръг (поне) и разликата отиваше на само 4 точки, а аз имам по-добрите играчи Ама нищо и така съм на тъчинг дистанс, а дядо ми ме учеше, че отблизо най-боли
                            Е Кунчо май доста няма да играе?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Гледам, че следващия кръг играя със Сашо Апашо, който тоя кръг изби рибата с 11 /единадесет/ смени Очевидно се готви за дербито
                              мхм, страх лозе пази

А Колеца к'ъв е калитар - да му влезе последния възможен защитник и той да направи клийн шийт, при положение, че отборите и на двамата, които му бяха по-предна опция получиха доста голове. Ето ти ги 5 точки от нищото. След това стивън гъту да не си вкара баш третата дузпа, за която Стъридж толкова се постара, че чак влезе в ролята на играя на юнайтед - ей ти ги още 3 точки, плюс може би една бонус И за финал собствената ми глупсот му подари 4 точки, защото не изчаках да минат мачовете в шл и си взех кунчо, заради бързо покачващата му се цена и гридъ С две думи поне 12 точки от чист късмет (и моя глупост) и като му сложа -4 за този кръг (поне) и разликата отиваше на само 4 точки, а аз имам по-добрите играчи Ама нищо и така съм на тъчинг дистанс, а дядо ми ме учеше, че отблизо най-боли

Коментар

• Гледам, че следващия кръг играя със Сашо Апашо, който тоя кръг изби рибата с 11 /единадесет/ смени Очевидно се готви за дербито
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X