IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Има, да, 50 кинта за най-много точки в един кръг и 50 кинта за втория, останалото е за първия. Същото важи и за лигата без смените, но там са 20 кинта
    Мхм, мерси, все едно ми каза "Нека смените започнат сега!" ..

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Искам да знам имаше ли утешителни 50 лв. за играчът който направи най-много точки в 1 кръг?!
      Има, да, 50 кинта за най-много точки в един кръг и 50 кинта за втория, останалото е за първия. Същото важи и за лигата без смените, но там са 20 кинта
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Искам да знам имаше ли утешителни 50 лв. за играчът който направи най-много точки в 1 кръг?!

Коментар

• добре де, може ли Йозил да ми се контузи точно за двойния кръг в лигата без смените
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

както обича да казва колеца - дайте коефициент
            Какъв коефициент бе?

Нали си сигурен, че неизменно ще вземеш този бас? Просто с Маринеца искаме да ти подарим по още 50 лева. Ние пари ти даваме, а ти не ги искаш.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Искам и аз да се джойнна, ако ще има подобна оферта!
              както обича да казва колеца - дайте коефициент

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Предлагам ти удвояване. Да вдигнем баса на 100 лева?
                Искам и аз да се джойнна, ако ще има подобна оферта!

Коментар

баси, а този кръг даже арсето и ливера не са играли Момци, много ще плачете от чичо ви Арсен
                  Предлагам ти удвояване. Да вдигнем баса на 100 лева?

Коментар

• баси, а този кръг даже арсето и ливера не са играли Момци, много ще плачете от чичо ви Арсен

Коментар

46 lv!
                      Хайде да го пожалим, заради онзи бас, който му взех в Sweet.. Само сега то оферта. Откупува си двата залога на обща стойност 90 кинта.

Такава оферта и на мой роднина, дори не бих направил.

Коментар

Наддавам - за 44 лв.!
                        46 lv!

Коментар

• Факт. Прекалил си. хехе

Коментар

• Този половин кръг се оказа златен за мен
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Веселяци сте и двамата - ще си говорим пак след 3-4 кръга - Арсето отпадат от ШЛ, така че спокойно могат да се концентрират в шипчето, а късметът на ливера скоро ще свърши: все пак това е ливърпул, забравихте ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Ами аз си взех парите от теб и Марински водих супер много точки втория и ми падна мотивацията. Дори не знаех, каква е разликата. Просто не проверявах.

Чакам да ме минеш, за да ми стане пак интересно. Иначе си помисли за Арсенал. Те тепърва ще загъват цирка пускам ти оферта валидна до следващия кръг. Продавам ти залога за 46 лева.
                                Наддавам - за 44 лв.!

Коментар

Working...
                                X