IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами аз си взех парите от теб и Марински водих супер много точки втория и ми падна мотивацията. Дори не знаех, каква е разликата. Просто не проверявах.

Чакам да ме минеш, за да ми стане пак интересно. Иначе си помисли за Арсенал. Те тепърва ще загъват цирка пускам ти оферта валидна до следващия кръг. Продавам ти залога за 46 лева.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Груйче.

Предлагам ти топ оферта, която е валидна преди началото на мача на Пуул след малко.

Давам ти шанс да си откупиш залога срещу 45 лева. Помисли си сериозно.
      Колец, вече сме с равни точки във фентъзито - само за 6 кръга съм ти свалил 111 точки Ок, не ти е играл капитана, дано да направи 0 точки Ако Бейнс не си беше изкарал тъп жълт картон в 90-тата или цигането не беше вкарало с първото докосване на топката за Ливера, сега щях да съм напред, макар и временно.
      Та в тая връзка - все ми е тая за Пуул и Арсето, макар че там съм почти на 100%, че ще позная
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйче.

Предлагам ти топ оферта, която е валидна преди началото на мача на Пуул след малко.

Давам ти шанс да си откупиш залога срещу 45 лева. Помисли си сериозно.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
          Споко, ние тоя бас сме го затворили, няма нужда да се напъваш.
          абе то и аз съм затворил баса си с Никола, когато ми водеше със 100+ точки, но си се напъвам за спорта - ако успея да го обърна от даун 111 точки ще е нещо велико, което не се измерва с пари
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Споко, ние тоя бас сме го затворили, няма нужда да се напъваш.

Коментар

• От Жиру-то съм доволен, защото в лигата без смени го имам само аз, а на практика шансове да се боря за нещо вече имам само там. В другата играя само за баса на Никола
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                И на мен ми се случи същото веднъж... мач на Сити, който се очакваше да спечелят с поне 2-3 гола, Агуеро контузен, Негредо титуляр..... смениха го преди 60-тата, а останалите нападатели се сцепиха в този кръг
                че кои са тези нападатели, дето са се сцепили този кръг. Коул и Желавич ли, дето никой ги няма Единственият, дето направи кръг, беше Жируто, ама него само аз го имам Отделно - защитата разцепи мрака - това Евра, Тери (що не го купи, макар ч е е луд късмет да вкара в 93-тата), Кошчелни (ипри него див късмет, че го смениха и пак само аз го имам) и те така. За днес ми е все тая какво ще стане - всички са с капитан Суарез, така че все едно дали ще вкара 5 или 0 гола (даже предпочиатам да е с нула)

П.С. Баси, за 5 кръга съм свалил почти 100 точки на Колеца Направо не мога да повярвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                  Епичен провал с капитана.
                  И на мен ми се случи същото веднъж... мач на Сити, който се очакваше да спечелят с поне 2-3 гола, Агуеро контузен, Негредо титуляр..... смениха го преди 60-тата, а останалите нападатели се сцепиха в този кръг

Коментар

• Епичен провал с капитана.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Тоя освен на "манекенката" другаде май не е вкарвал скоро!
                      и кво сега, всички са накупили аджебату и чакат чудеса от него - аз пък си държа жируту и чекам на него, пък да видим. Дотук съм -0.5 милки, от "курсовите разлики", щото единият качва яко, а другият пада, ама дреме ми, кинта (виртуална) ми не требе

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        не мисля, че някой ще рискува с капитан различен от суарез/стъридж - по-традиционно настроените ще сложат суарез, тези, които имат да наваксват и търсят риска - стъридж. Като гледам дори и Колеца взе да ми дублира отбора вече, което си е правилна стратегия от негова страна - все пак води с достаъчно много точки и не му трябва да ги увеличава, а само да ги задържи Аз пък се надявам Бейнс да направи някое голче - крайно време му е, както и на Жиру, щото него го имам само аз
                        Тоя освен на "манекенката" другаде май не е вкарвал скоро!

Коментар

Ако всички набием Суарез/Стъридж, мачът вероятно ще завърши 0-0 или 0-1
                          не мисля, че някой ще рискува с капитан различен от суарез/стъридж - по-традиционно настроените ще сложат суарез, тези, които имат да наваксват и търсят риска - стъридж. Като гледам дори и Колеца взе да ми дублира отбора вече, което си е правилна стратегия от негова страна - все пак води с достаъчно много точки и не му трябва да ги увеличава, а само да ги задържи Аз пък се надявам Бейнс да направи някое голче - крайно време му е, както и на Жиру, щото него го имам само аз

Коментар

Точно това си мислех преди час, когато размествах играчите. Доста се чудех дали да набия Маршъл за капитан - очаквам епично опълчение на стадиона на къмри-тата с две спасени дузпи за Кардиф, още дузина спасявания на вратаря, клийн шийт, 3 т. бонус.....

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                              Стъридж?

Коментар

Хубавата темичка пак е изпаднала в немилост

Кажете, ще има ли този кръг някой с капитан, различен от Суарез
                                Стъридж?

Коментар

Working...
                                X