IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хубавата темичка пак е изпаднала в немилост

Кажете, ще има ли този кръг някой с капитан, различен от Суарез
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• F**K Даже не съм разбрал, че кръга е през седмицата...

Коментар

• Оказа се, че съм забравил да сменя капитана за този кръг, което вероятно ще ми донесе загуба на десетина точки спрямо всички останали, които са със Суарез или Стъридж

Коментар

• ха .................... отбора на кучето ми вече е събрал 1205 точки и до заветната цел 1225 т. му остават само 20 т. което си мисля, че ще се случи още този 26-и кръг

добре се справя сабаката ..................... без нито една смяна и без използване на уайлд картите

кюстендилеца тези точки (1225) ги правеше за цял сезон преди да започне да си плаща за му подсказват състава
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• някой няма ли да се включи с идея --->>> кой футболист трябва да имаме в следващите няколко кръга в отборите ни и кой да сложим за капитан за днес/утре
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Лигата без смени е много непредвидима, една контузия на ключов играч и си аут. Обратното също е вярно - с пълен бастун,можеш да направиш една торба точки
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Че то си беше сравнително логично. Всички го имате, само аз го сложих капитан дано утре пръцко направи клийн шийт
                Е, не само ти

Жалко само за лигата без смени, където ще дръпнеш много, но пълно щастие няма

Коментар

малии, сега се загледах в кръга на греъма и той е избил рибата - 94 точки и има още да ми играят. И това при положение, че не е уцелил капитана
                  Аз само от капитана направих една торба точки, които ми компенсираха нулите на Жиру (за 10 секунди и щеше да вземе точица, ама) и Мертето, така че не се оплаквам, освен ако утре не се случи някоя дивотия с персийчето
                  Намаше и как да го уцеля.Колебаех се м/у Ето'о и Стъридж.Очаквах от хазарина гол+една или две асистенци +1-2 точки бонус.Обаче той изкъти всичките миФки на Бриджа.Очаквах повече от Ето.о обаче. Сега Коулман с чиста мрежа и гол и Космата с една - две асистенции + гол и съм о.к.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• малии, сега се загледах в кръга на греъма и той е избил рибата - 94 точки и има още да ми играят. И това при положение, че не е уцелил капитана
                    Аз само от капитана направих една торба точки, които ми компенсираха нулите на Жиру (за 10 секунди и щеше да вземе точица, ама) и Мертето, така че не се оплаквам, освен ако утре не се случи някоя дивотия с персийчето
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Ей Груец. Да не ми говориш за късмет в следващите 3 години.

Епичен калитар и късметлия.
                      Че то си беше сравнително логично. Всички го имате, само аз го сложих капитан дано утре пръцко направи клийн шийт

Коментар

• Ей Груец. Да не ми говориш за късмет в следващите 3 години.

Епичен калитар и късметлия.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

определено правиш уникален кръг. Засега
                          Ти да видиш ... А ако не бях се прецакал и без да искам да си затрия дивата карта сега щях да се глася за рекорден кръг
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Шкъртел .... Стърлинг ... Стъридж .... сега и Азар и асистенция на Ето'о .... тоя кръг ще закрия фентъзито
                            определено правиш уникален кръг. Засега

Коментар

• Шкъртел .... Стърлинг ... Стъридж .... сега и Азар и асистенция на Ето'о .... тоя кръг ще закрия фентъзито
                              Life won't wait for you.

Коментар

мда, поне засега много завързана излиза, а и имаме сравнително еднотишни играчи - аз съм най-добре в защита и ако има клийн шитове на арсето, ще съм много напред, ако ли не - греда Налял съм много и в полузащита, но ми липсва атака, което вероятно ще е проблем, но да видим, надявам се да не е, пък каквото стане
                                Така е, 50% че и повече от играчите ни са еднакви... мен могат да ме издърпат напред (или да ме провалят) Жиру и Мата. Голям брой чисти мрежи на Арсенал и Съндърланд би бил във ваша полза, защото и двамата имате Сперони, а ти - двама защитници на топчиите, а за мен добре дошли са чистите мрежи на Саутхямптън, които обаче предвиждам да се спасят десетина кръга преди края и след това да играят Ганкиното

Изборът на кръгове, в които Суарез да НЕ Е капитан, ще бъде много важен

Абе, с две думи, интересно ще е

Коментар

Working...
                                X