Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеТук кипи невиждана активност
Или може би форума е в кома, не съм влизал от много време?
Аз уверено крача към топ 10 - толкова добър отбор имам, че даже 3 поредни седмици на избор на мега крив капитан не могат да ми повлияят Продължаваме напреТNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Ей, уста голяма. Тихо, трай си бе!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеШеста страница и 4 месеца без нито един пост (то не че аз не правя 50% от постовете тук де ). Рестартираме след седмица със служебни диви карти - успех!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
Сезонът влиза в решаващ етап. Мисля да съм в топ 10 накрая така че внимавайтеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕхо, да повдигнем темата Пак правя погрешни избори на капитан и все ги обърквам - трети пореден кръг съм с 2 или 3 точки от капа, което е отвратително, заради това отпаднах и от купата, та загубих и един бас, но спечелих друг Иначе аз съм в топ 10, което си е събитие, както и да го погледнеш, ма гледаме мача де, засега от първи ред. Време е за ротации и контузии, пък да видим какво, кога и как. Успехи и през новата година!Liverpool Forever
- 1 like
Коментар
-
Ехо, да повдигнем темата Пак правя погрешни избори на капитан и все ги обърквам - трети пореден кръг съм с 2 или 3 точки от капа, което е отвратително, заради това отпаднах и от купата, та загубих и един бас, но спечелих друг Иначе аз съм в топ 10, което си е събитие, както и да го погледнеш, ма гледаме мача де, засега от първи ред. Време е за ротации и контузии, пък да видим какво, кога и как. Успехи и през новата година!Last edited by Грую Груев; 30.12.2019, 13:08.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
И да повдигна малко темата, че съвсем се влачи в нищото на трета страница, а едно време на излизаше от първата Тази година вървя учудващо добре въпреки някои липси на късмет. Сега се чудя да купувам ли някой от Тотнъм - имам само гъзаря нигъ, а още не съм убеден за позициите на Сон и Кейн в албионската Славия и съответно съм резервиран за тях, пък и струват немалко кинти? Чудя се, ще изчакам пресконференциите и тогава ще реша. Успех на играещитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеДобър кръг , доволен съм. Предупреждавам че идвам със страшна сила и нямам спиране. Тронът ме зове. Не че някой пише тук освен мен и Грую но все пак да бутнем малко темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеНе върви и това е. Ще трябват диференшъли май вече че взех много да изоставам,тия Шити са страшни некадърници и за пореден път капитанът ми го няма никакъв.Поне паднаха и оправиха настроението въпреки фентъзито. Грую си мълчи и гледам зелените стрелки го заливат отвсякъде, тая година ще е претендент май май,но борбата е дълга и кървава и амбиции не липсват на никого. Както се казва гледаме напред и YNWA
П.С. И да почерпите, феновете, на Пуул, че ако не бяха тежките ми клетви към Сити (нямах нито един за кръга, щото КДБ се контузи, а масата бяха с играчи на Сити, че и капитани на повечето), щяхте да водите с толкова, ама нанайсиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар