Не върви и това е. Ще трябват диференшъли май вече че взех много да изоставам,тия Шити са страшни некадърници и за пореден път капитанът ми го няма никакъв.Поне паднаха и оправиха настроението въпреки фентъзито. Грую си мълчи и гледам зелените стрелки го заливат отвсякъде, тая година ще е претендент май май,но борбата е дълга и кървава и амбиции не липсват на никого. Както се казва гледаме напред и YNWA
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеСупер умряла работа стана тоя кръг а аз надъхан след карта,основно заради стърлинг и де бройне,но поне Норич ми напълниха душата а ПЕП педераса да го лапа,дет се вика YNWA . Чакам следващия и недъгавняците от шити с разгромна победа че да захлебя с някоя точкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеГоляма тъпня по време на тези паузи.... Къде къде по интерен ми е уикенда като има ВЛ и респективно фентъзиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Какво е OR, че съм проЗ и не знам Иначе Рашко Пръдлето - как го измисли, много се смях, голям лаф
Ти с кой отбор си?
Аз съм с Loko Lulin и тази седмица съм калитко със ставането на Лундстрам от пейката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Мен Рашко - Пръдлето много ме нарани. Уби ми OR в неделя ;(
Ти с кой отбор си?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИначе почнах сравнително добре, нищо че Силвето не ми игра, а Паунда се развихри с тройка, обаче пак горе-долу съм доволен. Е, ако бях взел Паундчето, обаче то следварително всеки може. Ще е весела лига тази година и, надявам се, успешна
- 1 like
Коментар
-
Иначе почнах сравнително добре, нищо че Силвето не ми игра, а Паунда се развихри с тройка, обаче пак горе-долу съм доволен. Е, ако бях взел Паундчето, обаче то следварително всеки може. Ще е весела лига тази година и, надявам се, успешнаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Така, вече имаме и финалните бройки в двете лиги - 49 в лигата със смени, които не успяха да станат 50, защото не получих парите от The Klopp effect навреме (жалко, зашото е първи, но правилата са си правила), а в другата сме 6 (БобиД е платил, просто съм му пратил грешен код и се е омотал) и наградите са както следва:
Платена стандартна:
при 49 човека, сумата, която следва да разпределим, е 2450 лева и е както следва:
- Първо място - 900 кинта
- Второ място - 500 кинта
- Трето място - 300 кинта
- Четвърто - 200 кинта
- Пето - 150 кинта
- Шесто - 100 кинта
- седмо - десето - 50 кинта (входа)
- най-добър седмичен (точките са след смени, чисти) - 100 кинта
Платена без смени:
Тук сме 6 човека, затова и ще има кинти само за победителя - 120 кинта и това е
Правилата с дивите карти тук всички си ги знаят, но с оглед на трансферите в Инглизия, които приключиха преди началото на сезона (входящите, но не и изходящите), ситуацията е следната (все пак имаме две диви карти)
Първата дива карта се ползва до началото на кръга, в който свършва трансферния прозорец за големите първества, който е на 31.08 до 24 часа. Ингилизите вече приключиха с входящите трансфери, но може да имат изходящи на някоя голяма звезда, знае ли човек. В този случай това е началото на пети кръг, т.е. има реално четири трансферни прозореца, в които може да се ползва - след първи, втори, трети и четвърти кръг или иначе казано: до 13.30 часа на 14.09.2019. С втората дива хавата е същата - от 28.12.2019 (17 часа) - т.е. реално за 20 кръг, който стартира от 01.01.2020 г. до дедлайна на 01.02.2020 - т.е. до началото на 25 кръг. Както всяка година, останалите чипове (троен капитан и т.н.) може да си ги ползвате когато ви е кеф.
УСПЕХ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
ясно, структуримам си сезона със силна вяра в твоя карък и закотвям Кейн дългосрочно! даже май ще е капитан...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Нямам го, прави си сметката
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
17. Sauron - платил Валери Друмев
18. Sauron +1 - платил Свилен Стоев
19. Sauron +2 - платил Георги Георгиев
20. Sauron +3 - платил Момчил Русев
Да знаеш за кого съм платилNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам го, прави си сметката
18. Sauron +1 - платил Свилен Стоев
19. Sauron +2 - платил Георги Георгиев
20. Sauron +3 - платил Момчил Русев
Да знаеш за кого съм платилLiverpool Forever
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеto kane or not to kane...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар