IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Цирка при баровците от платената лига вече е по-хубав от тоя в парламента.Айде стегнете се.
    +1
    Просто ако продължава в същия стил догодина няма да бъде включен и толкова.
    Груйче, недей да падаш до неговото ниво и лично аз смятам всичко ще е Ок.
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Цирка при баровците от платената лига вече е по-хубав от тоя в парламента.Айде стегнете се.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        не мисля, че някога съм имал отрицателно отношение към когото и да било в лигата и също така смятам, че съм един от основните "виновници" тази лига да съществува - дори създадох темата по въпроса. Винаги съм искал да има някакво спортно съперничество и начесване на езиците, но поне до ниво взаимно уважение. Не съм върнал никой, който е пожелал да участва, не съм сложил прегради, спомагал съм за максималното развитие на лигата и популяризирането й, поздравявал съм всеки за успеха и мисля, че съм бил максимално коректен към абсолютно всикчи, както и почти всикчи са били коректни към мен. И в един момент се появява някой, който решава, че е повече от всички и то след като най-коректно съм го изчакал цели 3 седмици да ми преведе парите (от които 2 след началото на лигата), като в тях съм му написал 2 напомнящи мейла, че отгоре на всичко ми държи и сметка и наглее!!! И всички вие сте съгласни с подобно поведение, едва ли не го поощрявате Е, аз нямам желание да участвам в подобна пародия, колкото и да ми е интересна самата лига - капката катран в меда разваля всичките му вкусови качества. Ако полки се беше извинил и помолил да го включим отново - ок, макар че пак не е в правилата, но да речем, че на всеки се случава, но да съм обвиняван във всички грехове и то от човек, дето е наран до ушите в лайна и всички други само да клатят полуодобрително глава - е, няма как да стане Когато една ябълка почне да загнива и не изрежеш навреме загнилото, загнива цялата, аз не искам да виждам труда си оплюван и правилата - неспазвани. Въпрос на принципи!!!
        Не те обвинявах в нищо, а просто изразих съжаление, че тръгнаха към разваляне нещата за догодина. Позицията ми да го оставим в лигата при условие, че никой от останалите не е против това, беше продиктувана от това да сме повече участници и да е по-интересно. Не съм съгласен и не одобрявам нещата, които изписа по твой адрес и мисля, че го бях написал в някое от предходните си мнения. И да, най-правилният подход беше "Момчета, съжалявам за забавянето, имах обективни причини да не успея да преведа скромната сума, но все пак ако нямате нищо против бих искал да се включа в платените лиги." но явно някои за участници тук обвиненията и нападките са най-лесния инструмент да постигат целите си. Толкова от мен по темата!
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Още един пример, че едно съвместно начинание между 5-6 българи трудно може да просъществува дълго време без да се изпокарат, пък било то и приятелска фентъзи лига
          не мисля, че някога съм имал отрицателно отношение към когото и да било в лигата и също така смятам, че съм един от основните "виновници" тази лига да съществува - дори създадох темата по въпроса. Винаги съм искал да има някакво спортно съперничество и начесване на езиците, но поне до ниво взаимно уважение. Не съм върнал никой, който е пожелал да участва, не съм сложил прегради, спомагал съм за максималното развитие на лигата и популяризирането й, поздравявал съм всеки за успеха и мисля, че съм бил максимално коректен към абсолютно всикчи, както и почти всикчи са били коректни към мен. И в един момент се появява някой, който решава, че е повече от всички и то след като най-коректно съм го изчакал цели 3 седмици да ми преведе парите (от които 2 след началото на лигата), като в тях съм му написал 2 напомнящи мейла, че отгоре на всичко ми държи и сметка и наглее!!! И всички вие сте съгласни с подобно поведение, едва ли не го поощрявате Е, аз нямам желание да участвам в подобна пародия, колкото и да ми е интересна самата лига - капката катран в меда разваля всичките му вкусови качества. Ако полки се беше извинил и помолил да го включим отново - ок, макар че пак не е в правилата, но да речем, че на всеки се случава, но да съм обвиняван във всички грехове и то от човек, дето е наран до ушите в лайна и всички други само да клатят полуодобрително глава - е, няма как да стане Когато една ябълка почне да загнива и не изрежеш навреме загнилото, загнива цялата, аз не искам да виждам труда си оплюван и правилата - неспазвани. Въпрос на принципи!!!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

виж, не мога да направя нищо, щом масата иска подобно отношение - да ги лъжат, да не се спазват правила и те пак да го приемат за нормално и истина - вокс попули, вокс деи. И понеже аз не се разпознавам сред подобна маса, просто догодина няма да се включа в тази лига и толкова - не мога да накарм всички да мислят като мен, но мога да не се вкарвам в общото мислене на масата.
            Както казах, считам темата за приключена за лигата без смените, където мнозинството гласува ЗА и за спамърска в темата на стандартната лига докато не се получи още един глас ЗА полки.
            Ако някой друг изрази желание да администрира лигите и му се гласува доверие, моля само да ми посочи сметка, за да му преведа сумите, от които "явно се облагодетелствам" тази година и ще ги получи до 10 минути (все пак ми трябва време, за да разваля "депозита"). Съжалявам за създалото се неудобство на всички и не ме бройте за догодина.
            Още един пример, че едно съвместно начинание между 5-6 българи трудно може да просъществува дълго време без да се изпокарат, пък било то и приятелска фентъзи лига
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Голяма излагация Груйче. Като кажеш нещо просто си дръж на думата. Не е толкова трудно по принцип....

Е евала на Полкича, че си постига своето.
              виж, не мога да направя нищо, щом масата иска подобно отношение - да ги лъжат, да не се спазват правила и те пак да го приемат за нормално и истина - вокс попули, вокс деи. И понеже аз не се разпознавам сред подобна маса, просто догодина няма да се включа в тази лига и толкова - не мога да накарм всички да мислят като мен, но мога да не се вкарвам в общото мислене на масата.
              Както казах, считам темата за приключена за лигата без смените, където мнозинството гласува ЗА и за спамърска в темата на стандартната лига докато не се получи още един глас ЗА полки.
              Ако някой друг изрази желание да администрира лигите и му се гласува доверие, моля само да ми посочи сметка, за да му преведа сумите, от които "явно се облагодетелствам" тази година и ще ги получи до 10 минути (все пак ми трябва време, за да разваля "депозита"). Съжалявам за създалото се неудобство на всички и не ме бройте за догодина.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Голяма излагация Груйче. Като кажеш нещо просто си дръж на думата. Не е толкова трудно по принцип....

Е евала на Полкича, че си постига своето.
                Last edited by Nikola; 10.09.2013, 09:11.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                  Предвид количеството безмислени постове, които бяха изписани през последната седмица, гласувам "за" polki да остане в платените лиги. Не искам да си развалям сезона с глупости.

Полки, първият ти пост след "изгонването" можеше да бъде: "Пичове, съжалявам, но имах ангажименти и съм пропуснал срока за парите. Нещо против да продължа?"...

Успех и по-малко нерви.
                  ok, значи пускаме полки в лигата без смени, след като си преведе 20-те кинта - имаме мнозинство за там. Очаквам още един глас в негова полза измежду Гивън, Ийгъла и уикенд старс, за да му дам достъп и до лигата за 50 кинта, след като си преведе парите. Моля да имате предвид, че догодина аз нямам желание да администрирам лигата. Успех.

П.С. Полки, сметката я знаеш, като получа сумата по нея, ще ти пратя кода за лигата

Коментар

• Предвид количеството безмислени постове, които бяха изписани през последната седмица, гласувам "за" polki да остане в платените лиги. Не искам да си развалям сезона с глупости.

Полки, първият ти пост след "изгонването" можеше да бъде: "Пичове, съжалявам, но имах ангажименти и съм пропуснал срока за парите. Нещо против да продължа?"...

Успех и по-малко нерви.

Коментар

твоят глас е от значение за лигата без смени - ще бъде отчетен там
                      Там - там...
                      Нали се сещаш колко глупости още бъдат изписани тези(а и не само) дни...
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        Пуснете го в лигите,че сезона свърши...
                        Иначе цяла година ще четем помии ...
                        твоят глас е от значение за лигата без смени - ще бъде отчетен там

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                          Дайте шанс на Полки! Не стига, че сте една шепа, ами ще му спирате достъпа
                          Пуснете го в лигите,че сезона свърши...
                          Иначе цяла година ще четем помии ...
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Дайте шанс на Полки! Не стига, че сте една шепа, ами ще му спирате достъпа

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Дилема в лигата без смени... който иска да помага, дори и да е от конкуренцията

РВП плюс някой от нападателите на Кристъл Палас или Стъридж плюс Ето'о
                              РВП+Стъридж+Бентеке - Ето'о е прекалено голям риск за лигата без смени

Коментар

• Ще ти отговоря за последно:
                                1. Ако ти е толкова зор къде са парите на хората - в разплащателна сметка са, в която са ми всичките басове и облози. Сметни си сам "доходността" ми, като си включиш и таксата за поддръжка. До момента съм сключил сигурно 15-20 баса с различни хора от форума и нямам нито едно оплакване за некоректност било то от моя или от отсрещната страна. С част от тези хора съм пил по бира, а други "познавам" само виртуално, но това по никакъв начин не е попречило нито на моята, нито на тяхната коректност и смятам да спазвам това правило и занапред.
                                2. Досега е имало 6 лиги на инвестора - ти си събирал парите само на 1, 2 бяха безплатни, на 3 съм ги събирал аз. Нямам никакъв проблем да прехвърля тази "привилегия" на който друг си пожелае, както и предложих преди началото на лигата, но ти явно си бил прекалено зает тогава, за да го прочетеш, което естествено не ти пречи да пишеш дълги чаршафи, небазирани на нищо. Жалко, че не си адвокат и не можем да се срещнем служебно - подобни необосновани чаршафи са ми най-любими и най-лесно падат в съда - сори за офтопика. Ако те върнат в лигата и ти гласуват доверие - ще ти ги пратя на теб по сметка, в ден и час, който ти е удобен
                                3. Всяко едно мое действие е продиктувано от правила - неписани естествено, но няма да ти обяснява какво е обичаят като правна норма или какво е прецедентно право. Но ако знаеше, щеше да разбереш защо уайлд картата за лигата без смени се ползва до края на последния трансферен ден на седмицата, в която затваря официално трансферния прозорец в шипа.
                                4. И последно - до момента имаш 2-ма привърженици на това да те върнем в лигата, макар и двамата да са с условности, но да приемем, че и двамата са безрезервно за теб (марин и Хаки) и един против (никола). Докато още поне 2-ма не се обявят в твоя защита (Гивън, уикенд старс, фентъзито и/или ийгъла), разговорът е безпредметен и спамърски.

Коментар

Working...
                                X