Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение

................... иначе обосновката ти е като на някой самозван адвокатин

Разгледай мнение
Разгледай мнение

не ни занимавай с глупостите ти...
Разгледай мнение
Разгледай мнение
миналата година ти бях писал, че ще закъснея да преведа въпросните 70кинта, но вместо да закъснея ги преведох навреме
тази година ти писах, че ще закъснея и ще си получиш вноската, но ти предпочете да ме изгониш от лигата взимайки сам решението
пак да ти напомня първото и единствено правило на лигата --- всяко решение се взима с мнозинство и всеки въпрос се подлага на гласуване
Разгледай мнение
Разгледай мнение
струва ми се, че доста яко те тресе наполеоновия комплекс ........................ във всеки ти пост чета, че едва ли не всичко зависи от теб
сега прочтеох, че ти сам си определил кога ще се правят смените в лигата без смените
после сам решаваш да ме махнеш от лигата
сега и срокове даваш...
яко си се комплексирал, пич ................... виж, оправяй се, че на лошо отиваш...
Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
първата година при създаване на лигата, аз я администратирах и събирах парите
втората година не играх и предложих груйчо да я администрира лигата като още тогава казах, че всяка година всеки един от нас трябва да събира парите и когато всички си минат по реда, тогава аз отново ще събирам парите ..................... мисля, че така ще е коректно и честно
на следващата година груйчо отново реши, че той ще събира вноските, на по-следващата пак груйчо иска да събира парите .................... сигурно му е харесало

Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
десетина месеца един от нас държи 500-600 лв. .................... за един човек на заплата тази сума си е почти една заплата ..................... а повечето тук са наемни работници и тази сума им идва като безлихвен кредит за десетина месеца...
нека ти припомня, че до преди 2 години банките даваха над 10% годишна лихва за депозит

не е толкова сложно за разбиране, налЕ

Коментар