Взимай го Груец. Играе много добре. Той и Яя са есеншъл.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
нарочно не го взех, защото той дори не играе в любимата на драскачите във фентъзито "ин да хол", а е просто уникален късмет да вкара толкова голове - та той за предишните 3 години (ок с контузия) има толкова, колкото за последните 3 мача и идеята ми беше, понеже всички го имат, аз да го нямам, така че да ми прави разликата. Ебахти калитара е това момче, кой знае що народ е измрял заради него - предполагам кризата в сирия е свързана с негоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ даде ти асистенция капитана. Стига рива.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВсеки мач ли ще вкарва дузпу?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруец, какъв е този ръб Брейди бе калитар безподобен. хехехехеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениекато престоиш 2 седмици в долния топ 3 на олимпийската лига тогава се оплаквай
другата година отбора на кучето ще го оставя автоматично да се избере от фентъзито...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПри мен чисто и просто се наложи да махна Бентеке заради контузията. Реших да се пробвам със Суарез и за целта направих още един трансфер за да освободя пари. Дано ми се изплати с 2 гола на дон Луис утреNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесъмнявам се, че суарез ще направи повече точки от стърготината, все пак ливера копира мю и местата на суарез и стърнатия са като рунтавия и персиеца, така че няма как да стане, това пък е моята прогноза. Гледам, че сте се разцепили от трансфери - какво ви става, бе, нали аз бях единица мярка за трансфери"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
съмнявам се, че суарез ще направи повече точки от стърготината, все пак ливера копира мю и местата на суарез и стърнатия са като рунтавия и персиеца, така че няма как да стане, това пък е моята прогноза. Гледам, че сте се разцепили от трансфери - какво ви става, бе, нали аз бях единица мярка за трансфери
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеПри Ливърпул канибала ще е водещ голмайстор от тук на татък, поне според мен Ма няма да си го купувам за сега.
Иначе Евра мак да запише чиста мрежа и асистенция което са си към 20 точки ако е Капитан, ама на мен все ме е страх да слагам защитници
А верно трябва да се стягаме че кучето на полки ни е взело за мезеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеперсиеца я играл, я - не, ламбърт - ако не свирнат дузпа, едва ли ще вкара, мойсейчо - я играл, я - не, пък за гол - хапсурт, на бейнс две поредни седмици няма как да му върже, поне досега не се е случвало. Аз който и да сложа капитан все ще го объркам, така че съм с капитан стърготината - така поне ще прецакам ливера, че имам бас за тях
П.С. И се стягайте малко че нещо аз да водя си е странничко - обикновено в началото доста обърквам състава
Иначе Евра мак да запише чиста мрежа и асистенция което са си към 20 точки ако е Капитан, ама на мен все ме е страх да слагам защитници
А верно трябва да се стягаме че кучето на полки ни е взело за мезе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДа го объркаш, да го объркаш колко пък да го объркаш....... като престоиш 2 седмици в долния топ 3 на олимпийската лига тогава се оплаквайNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар