Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеКой ще сложите за капитан тази седмица?
Аз се чудя измежду Пърси, Ламбърт или Моусес. Най вероятно Пърси ще си сложа. Някой ще рискува ли с Бейнс - примерно?
П.С. И се стягайте малко че нещо аз да водя си е странничко - обикновено в началото доста обърквам съставаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеКой ще сложите за капитан тази седмица?
Аз се чудя измежду Пърси, Ламбърт или Моусес. Най вероятно Пърси ще си сложа. Някой ще рискува ли с Бейнс - примерно?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕ как късмет!
Ако бях сложил Бейнс капитан тогава щеше да е късмет! Щях да съм минал над 100т!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕ как късмет!
Ако бях сложил Бейнс капитан тогава щеше да е късмет! Щях да съм минал над 100т!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСерсем.То бива късмет, бива ама твоето е направо нЕ'ам думи
Ако бях сложил Бейнс капитан тогава щеше да е късмет! Щях да съм минал над 100т!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСлед малко несериозното начало, тази седмица гледам съм победил в олимпийските игри! ...с резултат колкото за 2.5 от досегашните кръгове!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеРеве ми се колко слаб съм тази година.
Изгубих каквато и да било мотивация за да играя. Просто нямам умерен играч тази година.
Ако мойс не беше пуснал рио и рунтаовото не беше вкарал в последните минути, този кръг щях да ви откажа, щото ми влизаха 12 точки от Брейди+още 4 от сабалета и отлитах доста напред, ама за брейди си е моя грешка и то изцяло, само защото си мислех, че ще се получи нулево реми в дербито. Пък ако бях взел и Брането съвсем щеше да е весело, ама нейсе Все пак ти си по-зле откъм късмет спрямо мен в кръга, така че няма да се оплаквамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСпоко, мойте резерви имат повече точки от 1-вия ми отбор!
И най-смешното от всичко е, че той не е скаусър, че като един феникс да се възроди от пепелтаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар