If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
:Ако беше ме послушал преди месец за Азар в момента щеше да си си рай.
Иначе не ми говори за късмет. Морисън и Руунката пропускат идния кръг, заради наказания а миналия се контузиха Туре и Боруц. Просто имам много добър отбор, който може безпроблемно да абсорбира подобни шокове. кеккек
Стига глупсоти - решението за Азар си е мое - все още считам, че Йозил е по-добрата опция, но на теб дори и контузиите ти се случавт в най-точния момент
- Туре така или иначе вече е резерва, а и да ти беше играл щеше да ти донесе 2 точки, но повтарям - той е резерва,
- Борът щеше да ти донесе 2 точки - вместо него взе счесни, който иначе никога нямаше да купиш, щото ти не правиш смени на вратари, който е с 6 точки
- Руни така или иначе трябваше да бъде изгонен преди 2 кръга, да не говорим, че персийчето е контузен и затова играе толкова напред и съответно взе толкова точки, ако перси играеше, щеше да е макс наполовина
- Мбива ти е твърда резерва
- Морисън така или иначе го имам и аз
- Уорд ти е жалък посредственяк но ти донесе 20 точки за 4 кръга от луд късмет
- челси са със супер разплетена защита, но тери ти бележи
- единственият що-годе читав защитник ти е Колмън, но с тази програма, пак е луд късмет, че прави клийн шитове
- уорд прауз е абсолютен фигурант
Или иначе казано имаш следното:
- нормален вратар и половина (аз има един)
- един нормален защитник (колмън) и половина (Тери), един слаб, но титуляр и 2 резерви, аз имам двама нормални - Мерте и Заба, и половина (доусън), един посредствен, но дал доста точки - Фонте и една смъртна резерва
- полузащита - един тотален фигурант (уорд прауз, аз имам капитана на същия отбор), един посредствен (морисън - и аз го имам), ъъ (и аз го имам), рамзи (и аз го имам) и азар (аз имам йозил)
- нападение - 2-ма от нападателите ни съвпадат, а руни е по-добър от Реми
или иначе казано отборите ни са равностойни, като ти имаш опция на вратата, която аз нямам, аз имам 1 защитник "повече" от теб, както и един полузашитник "повече", а ти - нападател. С други думи почти равностойни отбори, с лек превес за мен, кпето си личи и в сумите с които разполагаме, защото там имам малко повече от теб и като за капак ми направи 50+ повече за 5-6 кръга, от които едва 15 от моя глупсот. Аз го наричам късмет това нещо, но ти сигурно ще го кръстиш мениджърски умения в свръхнаглостта си
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
И на мен на пейката ми останаха Ягиелка с 9т и Габидон с 8т, а ми влезнаха Янузай с 1 и Фонте с -1, капитанът ми Жиру изобщо не игра за сметка на вицето Руни, като подобни въртележки ми се случват за 3-ти път този сезон, ама какво да се тюхкаме, играе е.
:Ако беше ме послушал преди месец за Азар в момента щеше да си си рай.
Иначе не ми говори за късмет. Морисън и Руунката пропускат идния кръг, заради наказания а миналия се контузиха Туре и Боруц. Просто имам много добър отбор, който може безпроблемно да абсорбира подобни шокове. кеккек
Който си го може - си го може. Тотално малоумие от твоя страна да не пуснеш ЯЯ.
И не мой се плашунка. Набивай -8цата, че следващият кръг ще ми е слаб, а Азар продължава да шие.
Имам 8 човека от dream team отбора за сезона.
и имаш наглостта да се оплакваш От тези 8 човека, поне 3-ма са и там заради лудия си късмет - дузпата на Азар в 95-тата, неизгонването на руни, головете на Тери и Колман. Абе ужас
Този кръг най-много да съм -4 - не знам, ще го реша по-късно вечерта. Глупостта ми с ЪЪ-то е ясна, но може ли един път да го сложа резервва и той да направи кръга на сезона си - не го помня някога да е вкарвал 2 гола в мач, да не говорим, че май досега е бил само една дузпа в живота си, ако не ме лъже паметта Та викаш нямало късмет, всичко било ясно и подредено
Нищо, от високо най-лесно се пада, а и съм те хеджирал с Ливера и Юнайтед
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
мани,мани, чак ми е едно - собствената ми глупост (прибрах се малко по-рано от една вечеря и видях, че Морисън ще е титуляр, точно преди да затворят възможностите за смени) ме лиши от 14 точки, с които късмета на Колеца щеше да е ограничен до едва 10 (от които 8 от уорд, 5 от друга моя глупост /по-скоро малшанс/ с фонте, 4 от късния гол на норич и още 4 от супер изненандата фулъм да вкарат гол).
Но какво да се прави - вчера пък влязоха едни пари, така че явно имам някакъв баланс, а и ьнайтед паднаха, така че баса ми с колеца си е жик-так, заедно с другия за ливера
п.с. Ще се стягам за следващия кръг, че е тегава работата
мда, и понеже късметът няма значение и тъкмо се бях зарадвал, че фонте не играе, за да ми влезе забалета, сега фонте влиза за няколко минути като резерва - ама какво по-логично от това А и азар вкара втория си гол, абе просто е.... Сега очкавам и гол от Тери и още един от ЪЪ-то, за да е пълна простотията
Коментар