Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеА така. Груйчето е вече -4.
Ето така се повежда с 30 точки само за една седмица. Сега се надявам Груйче да разбереш, защо ти обяснявах, че 30 точки преднина не са абсолютно нищо.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОт единия очаквам да вкара гол още този кръг (взех го на мястото на наказания Руни), а от другия очаквам доста точки до Нова Година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОт единия очаквам да вкара гол още този кръг (взех го на мястото на наказания Руни), а от другия очаквам доста точки до Нова Година
...а един мармот завива шоколад...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеОстана да кажеш на каква база са притесненията ти и каква е очакваната възвращемост"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение.... Дано съм преценил правилно ситуацията, че да не застрашавам последния бас на НиколаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЗа да стигне до там трябва да навакса 88 точки и да изпревари четирима души..... 3 коеф. си е пладнешки обирThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениес него съм горе-долу фитка, след този сезон ще е с дългове към мен За съжаление баса с теб е твърде вероятно да го спечели, трябваше да му искаш поне топ 4 за тоя коеф и да се разбереш с някой от тези пред теб за по 50 кинта - сигурна печалбаLast edited by Nikola; 05.12.2013, 11:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМомчета, току що сключих бас с Given, че няма да бъде в топ 3 на лигата в края на сезона. 50 лева и му дадох три коефициент.
Виждате ли как се бере медец с лекота?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениес него съм горе-долу фитка, след този сезон ще е с дългове към мен За съжаление баса с теб е твърде вероятно да го спечели, трябваше да му искаш поне топ 4 за тоя коеф и да се разбереш с някой от тези пред теб за по 50 кинта - сигурна печалба
Не тичайте срещу парния влак, момчета.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Given Разгледай мнениеНикола някога взима ли пари от тези басове или само раздава?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Given Разгледай мнениеНикола някога взима ли пари от тези басове или само раздава?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеИ на мен на пейката ми останаха Ягиелка с 9т и Габидон с 8т, а ми влезнаха Янузай с 1 и Фонте с -1, капитанът ми Жиру изобщо не игра за сметка на вицето Руни, като подобни въртележки ми се случват за 3-ти път този сезон, ама какво да се тюхкаме, играе е.
П.С. Янузай и Фонте ги разкарай, ама всъщност чакай тип от колеца - той по-ги разбира или поне го покрива късмета, ако не ги разбираNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар