IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кабай ще се самонакаже точно преди лесния ни мач със Сотън...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      Не знам за вас, но аз няма да сменя Суарез за никой до край на сезона Мога дори да се обзаложа за това...
      Този човек е животно, а в Ливърпул всички ги боготворят. Дори феновете на Евертън му се радват като на свой
      Както се казва, Y.N.W.A.
      честитка за теб - да видиш 4 гола на любимия си футболист на живо си е преживяване за цял живот
      П.С. Лошото е, че прекалено много народ го купиха във фентъзито, дейш, а и зимъс е твърде вероятно да отлети по-на юг
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Много съм доволен и от инвестицията ти в Даусън, както и от Лалана..
        доусън излезе проблематичен - просто и тонъмите рпестанаха с клийн шитовете, виж за лалана и аз съм доволен - донесе хем точки, хем ръст в цената.
        Колкото до тактиката ми - ами не ми трябват толкова много играчи - когато имам голям избор, обикновено късметът не е с мен, за разлика от теб
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не знам за вас, но аз няма да сменя Суарез за никой до край на сезона Мога дори да се обзаложа за това...
          Този човек е животно, а в Ливърпул всички ги боготворят. Дори феновете на Евертън му се радват като на свой
          Както се казва, Y.N.W.A.

Коментар

• Абе Груйче. Сега видях, какви трансфери си направил.... сериозно ли взе халф за 4 който не играе в момент, когато се започват ротациите и отменените мачове.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              заеВи, то бива, бива, ама ливера са с един клийн яийт в 12 мача, а палас са с 2 поредни
              Много съм доволен и от инвестицията ти в Даусън, както и от Лалана..

Коментар

Нали те предупредих още през миналата седмица, че Ward отново ще ми даде CS?
                заеВи, то бива, бива, ама ливера са с един клийн яийт в 12 мача, а палас са с 2 поредни

Коментар

a ти си баси калитаря - поредният капут дето ти носи клийн шийт срещу 4.0 милки
                  Нали те предупредих още през миналата седмица, че Ward отново ще ми даде CS?

Коментар

Суарез е баси божето.
                    a ти си баси калитаря - поредният капут дето ти носи клийн шийт срещу 4.0 милки

Коментар

• Суарез е баси божето.

Коментар

А да не забравя - честит имен ден, Колец, да си жив, здрав, усмихнат и да не бързаш с женитбата
                        Мерси Груйче.

Коментар

• А да не забравя - честит имен ден, Колец, да си жив, здрав, усмихнат и да не бързаш с женитбата

Коментар

Груйче, разликата е никаква. Още през идния кръг можеш да ме минеш. Все пак играя без един от основните ми играчи, пък и очаквам да има сериозна ротация, така че идния кръг ще е тотален карамбол.

Сега видях, че почти съм стопил и разликата в цените на отборите ни. Дори очаквам, когато продадеш Озил да ти падне team value-то под моето. Сега видях, че съм взел рамзи на 5.6.
                            разликата си е разлика, дори и 1 точка да е, пак е разлика-просто факт, от който няма как да избягаме Идният кръг не се знае какво ще стане, но аз съм убеден, че всичките ми играчи ще играят, а от твоите спорен е само хазарта, на който му е време за почивка, но може пак да го рестнат в европейския мач, щото моу има такива виждания.
                            Колкото до тийм велюто, то Йозил съм го взел на 10.0, а ако го продам, което няма да направя в никакъв случай, освен ако не се контузи, ще загубя 0.2. Имам план-програма поне до коледа, ако няма контузии, така че всичко си е по план, просто хазарта и руни избухнаха прекалено едновременно и това обърка някои неща

Коментар

• Груйче, разликата е никаква. Още през идния кръг можеш да ме минеш. Все пак играя без един от основните ми играчи, пък и очаквам да има сериозна ротация, така че идния кръг ще е тотален карамбол.

Сега видях, че почти съм стопил и разликата в цените на отборите ни. Дори очаквам, когато продадеш Озил да ти падне team value-то под моето. Сега видях, че съм взел рамзи на 5.6.

Коментар

30 точки не са абсолютно нищо, особено когато 11.2 млн. няма да ми играят. Аз те бъзиках за Руунката. През ум не ми е минавало да го сложа капитан.
                                е, не са 30, а 26, но пак е там, а рунтавия съвсем скоро ще залезе, заедно с азар

Коментар

Working...
                                X