Кабай ще се самонакаже точно преди лесния ни мач със Сотън...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНе знам за вас, но аз няма да сменя Суарез за никой до край на сезона Мога дори да се обзаложа за това...
Този човек е животно, а в Ливърпул всички ги боготворят. Дори феновете на Евертън му се радват като на свой
Както се казва, Y.N.W.A.
П.С. Лошото е, че прекалено много народ го купиха във фентъзито, дейш, а и зимъс е твърде вероятно да отлети по-на югNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного съм доволен и от инвестицията ти в Даусън, както и от Лалана..
Колкото до тактиката ми - ами не ми трябват толкова много играчи - когато имам голям избор, обикновено късметът не е с мен, за разлика от тебNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениезаеВи, то бива, бива, ама ливера са с един клийн яийт в 12 мача, а палас са с 2 поредниThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНали те предупредих още през миналата седмица, че Ward отново ще ми даде CS?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеa ти си баси калитаря - поредният капут дето ти носи клийн шийт срещу 4.0 милкиThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСуарез е баси божето.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА да не забравя - честит имен ден, Колец, да си жив, здрав, усмихнат и да не бързаш с женитбатаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, разликата е никаква. Още през идния кръг можеш да ме минеш. Все пак играя без един от основните ми играчи, пък и очаквам да има сериозна ротация, така че идния кръг ще е тотален карамбол.
Сега видях, че почти съм стопил и разликата в цените на отборите ни. Дори очаквам, когато продадеш Озил да ти падне team value-то под моето. Сега видях, че съм взел рамзи на 5.6.
Колкото до тийм велюто, то Йозил съм го взел на 10.0, а ако го продам, което няма да направя в никакъв случай, освен ако не се контузи, ще загубя 0.2. Имам план-програма поне до коледа, ако няма контузии, така че всичко си е по план, просто хазарта и руни избухнаха прекалено едновременно и това обърка някои нещаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Груйче, разликата е никаква. Още през идния кръг можеш да ме минеш. Все пак играя без един от основните ми играчи, пък и очаквам да има сериозна ротация, така че идния кръг ще е тотален карамбол.
Сега видях, че почти съм стопил и разликата в цените на отборите ни. Дори очаквам, когато продадеш Озил да ти падне team value-то под моето. Сега видях, че съм взел рамзи на 5.6.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение30 точки не са абсолютно нищо, особено когато 11.2 млн. няма да ми играят. Аз те бъзиках за Руунката. През ум не ми е минавало да го сложа капитан.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар