If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Помня го естествено, как мога да го забравя - пък и утре ти е праник, така че нищо не би ме учудило А Йозил си е твърд титуляр в състава ми, само дето се чудя за 4-ти полузащитник освен него, рамзи и ъъ,който може и да разкарам след коледа, като се върне силвето
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Е аз съм ги взел точно за тези мачове, които идват.
ама те си извкарваха вкарването точно в онези, дето не ги чакаха да вкарват, така че сега требе да чекат и да се сопрат А и е крайно време и персийчето, и нападателите в чукотия да се разиграят
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Добре де Груйче, а как теорията ти за късмета коресподндира с това, че качих team value-то ми драстично? Явно и други хора, а не само аз са видели логика в играчите ми? И те ли са късметлии?
не, не е само, а И с късмета. Колкото до цените на играчите, то там продължава да няма логика, примерно Йозил беше продаден нетно от едва 200К човека и цената му падна с 0.5 милки за 6 кръга, а твоят човек рунтавия беше продаден от повече от 200К човека само за един кръг и цената му падна с едва 0.1 милка, а предполагам, че ако го купят 30-40 К този кръг, то веднага ще си я върне тази 0.1 милка така че не ми говори за логика, когато такава липсва
Добре де Груйче, а как теорията ти за късмета коресподндира с това, че качих team value-то ми драстично? Явно и други хора, а не само аз са видели логика в играчите ми? И те ли са късметлии?
Не късмет Груйче, а част от играта. Както виждаш и на мен Рууни не ми играе този кръг поради същата причина поради, която няма да играе Кабай на Гивънестито. Аз просто не обичавам да се оплаквам и оправдавам. Смело напред, пък каквото сабля покаже.
Позитивното на това, че Рууни не играе е че със сигурност ще играе през мачовете покрай Коледа, което е много добре.
Че тактита е грешна е обективен факт. Говоря ти го от когато ме водеше 50 точки, а сега вече те водя 30. Напълно ясно е кой е бил прав и кой не.
Luck is what happens when preparation meets opportunity.
aми не е точно така - по-надолу ти обясних някои неща: няма как защитници с по 4.0 милки цена да правят повече точки от защитници струващи 5.5 или 6.0 милки. И то не в един мач, а в поредица от мачове Това е късмет и нищо друго. Виж за Руни - там за червения картон ще говорим ли и какво ставаше с теб тогава? Това късмет ли щеше да е или какво? А ако играеше Силвето, мислиш ли, че ЪЪ щеше да вкара и един гол? А ако Агуеро и Франки не бяха извадени от игра, то нито ЪЪ, нито Азар щяха да бият дузпи - това са си 16 точки. Това късмет ли е? Щото дотук си с над 40 точки от късмет само от тези 3 неща - дузпите + недадения червен картон на рунтавото (който пък щеше да го извади за минимум 3 мача, т.е. нямаше да ги има и точките от мача с Тотнъм - ако ги сложа и тях и улетя на 60 точки само и единствено от късмет)
Късметът си е късмет - с препърейшън, с опортюнитийс, все тая. У Булгаристан си иамем поговорка, много по-добра от ингилизките булшитове: роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет - ти си много късметлия момче и няма от какво да срамуваш, казвам го само с добро чувство
П.С. Абе ти не трябваше ли да си в сатурнова дупка, с оглед на предстоящия празник
Руунката и на мен ми изгоря, както и Морисън заради картони. Но на Кабаеца са доста тъпи, всеки мач си изкарва идентични, без да оправдава влизанията си с респект, както се получава при Тиоте, например.
Както и да е, ако няма извънредни обстоятелства, не мисля да губя точки от трансфери до януари.
И на мен ми изгоря Морисън, но това е напълно нормално. Той както Рууни и Кабай са играчи, които са доста темпераментни и си изкарват често жълти картони.
Марински, стягай се че Гивънестито ти диша във врата!
[QUOTE=Nikola;1059546763] Както виждаш и на мен Рууни не ми играе този кръг поради същата причина поради, която няма да играе Кабай на Гивънестито. /QUOTE]
Руунката и на мен ми изгоря, както и Морисън заради картони. Но на Кабаеца са доста тъпи, всеки мач си изкарва идентични, без да оправдава влизанията си с респект, както се получава при Тиоте, например.
Както и да е, ако няма извънредни обстоятелства, не мисля да губя точки от трансфери до януари.
късметче - питай Колеца по този въпрос, да ти развие теорията, че късметът не бил нищо повече от prrdictable skills
Не късмет Груйче, а част от играта. Както виждаш и на мен Рууни не ми играе този кръг поради същата причина поради, която няма да играе Кабай на Гивънестито. Аз просто не обичавам да се оплаквам и оправдавам. Смело напред, пък каквото сабля покаже.
Позитивното на това, че Рууни не играе е че със сигурност ще играе през мачовете покрай Коледа, което е много добре.
Че тактита е грешна е обективен факт. Говоря ти го от когато ме водеше 50 точки, а сега вече те водя 30. Напълно ясно е кой е бил прав и кой не.
Luck is what happens when preparation meets opportunity.
Коментар