If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разтежение при гола в мача за ШЛ и няма да играе 1 месец, тоест изпуска многото мачове, които предстоят.
жалко, но пък ако падне на 13 милки (макар че едва ли ще му позволят да слезе под 13.5), ще си го закупя В това фентъзи има нещо много объркано и доста кухи играчи, правещи кухи трансфери (или неправещи), което обърква всичко - персиеца го държат над 0,5 милки народ от общо 3 милки играещи, и не го прадават, нищо, че забиват едни 13.7 млн пара директно на бунището А какво да кажем пък за Гарет Бейл (да, онзи, дето е в реал, без изгледи да играе в англия в близките 5 години), които е твърдо държан от около 50 000 играча
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тая година е тотално нещастие. Сега тъкмо продадох рунтавото и се оказа, че ван пръцко се е поломил....
За играта всъщност е доста кофти, но пък за мангалчестър и неговото бъдещо представяне е сууууупер! Ще позная, че ще се борят със Саутхямптън за 6-7 място
какво му е на персийчето? на тоя калитар Колеца пак му върза- единственият шанс за точки на рунтавия е липсата на пръцко
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тая година е тотално нещастие. Сега тъкмо продадох рунтавото и се оказа, че ван пръцко се е поломил....
За играта всъщност е доста кофти, но пък за мангалчестър и неговото бъдещо представяне е сууууупер! Ще позная, че ще се борят със Саутхямптън за 6-7 място
Утре шпорите като ви напълнят шушоните и вие ще се включите с нас и тях в борбата за 6тото място!
Много ме е яд че нямам Лукаку, но реших да запазя Рууни, като по-дългосрочен избор.
Знам че ще страдам идния кръг.
e, ти си си калитарче, така че не се прави Снощи специално заради Шелви гледах "мача" - в кавички е, защото ние у ма'алата, като се съберем, правим къде-къде по-сериозни неша с топката, а за натопорченост да не говорим - 3 пъти подред губих пари при залог над 2,5 фаула за 10 минути Добре, че за ташак го бях пуснал 2/Х първо/краен, та да съм на +. Та твоето Шелви взе да бие статичните положения, след като излезе Де Гузман, та му дадоха асистенция, иначе щеше да си с 1 точица от него Абе калитар си си и това е
Коментар