IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момчета, имам нов бас с Гивънестито. Че Маринеца, Хаки и GT ще са преди него в края на сезона. На 50 кинта при 1.5 коеф. Стягайте се ще черпя.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      А какво да кажем пък за Гарет Бейл (да, онзи, дето е в реал, без изгледи да играе в англия в близките 5 години), които е твърдо държан от около 50 000 играча
      във фентъзито има регистрирани над 3 050 000 участника и е напълно нормално да има 50 000 "мениджъри" които вече са забравили, че са се регистрирали в тази игра преди 4-5 месеца...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Тая година е тотално нещастие. Сега тъкмо продадох рунтавото и се оказа, че ван пръцко се е поломил....
        май само ти не си разбрал, че вън пър$$$и ритнал топката при изпълнение на корнер и контузил бедрото в следствие на което пропуска 8 мача в следващите 4 седмици

преди 16 месеца като прегърна манафите казах, че поне в 50% от 4-годишния му договор ще е в лазарета и се учудих, че миналия сезон почти нямаше контузия, но този сезон доволно наваксва за радост на манафите...
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

твърде, твърде вероятно е Аз пак съм с ебати късмета - Мертезакер вкара гол, а на мен ми е резерва+че лалана не играе и сигурно ще го пуснат за 2-3 минути накрая, та да не ми влезе пернатия с неговите 5 точки
          Не познах! До 70тата минута беше така, ама последните минути явно са ги размазали за това 4-1!

Коментар

• Ехх Груйче няма такъв късмет просто. Аситенция на капитана ти когато имаше негова игра с ръка и засада.

Добре че утре Рууни ще защие хетрик.

Коментар

твърде, твърде вероятно е Аз пак съм с ебати късмета - Мертезакер вкара гол, а на мен ми е резерва+че лалана не играе и сигурно ще го пуснат за 2-3 минути накрая, та да не ми влезе пернатия с неговите 5 точки
              Ей калитар. Няма да се плашункаш 10000% Мертезахер ще ти влезе, но дори и това няма да те спаси.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Те Евертън днес ще се из*ерат на метеното с някое кирливо 1-1 срещу слабака Фулхъм
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Що за безумен мач? Адските точки направихте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                    Всички са боднали Лукаку капитан.
                    Е то беше ясно.

Аз го нямам и не ми дреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                      Всички са боднали Лукаку капитан.
                      Те Евертън днес ще се из*ерат на метеното с някое кирливо 1-1 срещу слабака Фулхъм

Коментар

• Всички са боднали Лукаку капитан.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                          Виж в нашата лига без смени колко народ стиска Перси.
                          такива лиги са малко, а и говорим за 1/6 от всички играчи все пак Или пък другото - има участници, които правят по 20 смени на кръг и те участват наравно с нас, манипулирайки цените на играчите Или самата лига - миналата седмица спряха падането на цената на рунтавия, тази пък не му дават да се качва - бахти и логиката
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            Те са в лигата без смени и чакат Януари
                            aбе глей как и януари ще си е на същите нива на държане А иначе я дочакат Януари, я - Михаля

Коментар

.......- персиеца го държат над 0,5 милки народ от общо 3 милки играещи, и не го прадават, нищо, че забиват едни 13.7 млн пара директно на бунището А какво да кажем пък за Гарет Бейл (да, онзи, дето е в реал, без изгледи да играе в англия в близките 5 години), които е твърдо държан от около 50 000 играча
                              Виж в нашата лига без смени колко народ стиска Перси.

Коментар

... А какво да кажем пък за Гарет Бейл (да, онзи, дето е в реал, без изгледи да играе в англия в близките 5 години), които е твърдо държан от около 50 000 играча
                                Те са в лигата без смени и чакат Януари
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X