Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАма и там те знаят, бре - повярвай ми
http://www.youtube.com/watch?v=otKdLK2QvwgБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГрешиш. В Мексико не съм ходил.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗнаех си аз , че Мечо е реконтрадезинформатор.....
толкоз време да се чудя на кое е контра, на кое е пас
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГрешиш. В Мексико не съм ходил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБе, цяла БГ е луда по тИбя, барабар с Китай и Мексико
Завиждат ти и затова.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗе да става като през февруари. Като спра да дращя в политиката и политиката идва да дращи при мене
Завиждат ти и затова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемчиии, и той това е искал
на всички да им писне
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ кво ...?
Стана човек...
Адмирации, че с тези революции, направо ми писна....
на всички да им писне
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ кво ...?
Стана човек...
Адмирации, че с тези революции, направо ми писна....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ за к'во ми е - да ставам тепърва програмист ли?
Има безплатни форуми - сваляш си един такъв, домейн, хост и се вихри на воля.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДокато бях в КАУША и размишлявах. Аз съм се ПРИСТРАСТИЛ бре. Не моа спра. Ся като качих стиховете и мисля да направя форум. Никой не мое ме банне. Суверенитет батка. Ма не мога да се концентрирам. Джаваскрипта го овладях и хтмла тоже, пхпто още не го усещам твърде, ама не е сякаш голямо затруднение.
Стана човек...
Адмирации, че с тези революции, направо ми писна....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНищо не съм сгафил. Аз рекох, че твои стихове, а то на щерката. Бравос на детето!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПодръжката на един форум не е като да пишеш Лъва скъса нещо си
По-добре си отвори една група във Фейсбук и ще бъдете една от многото герберастки такива, в която ще си пишете как да не се сбъдва пряката демокрация и как да си докарате отново герб на власт ....и там ти ще си триеш на воля, когото искаш, теб няма да те пипат
Коментар
Коментар