Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Ето как аз го правя:
1.Варя само месото с една лъжица оцет и един цял печен лук докато месото се свари
2.Маха се пяната с лъжица непрекъснато
3.Картофи цели ако са малки или средни и на половинки ако са големи, лук нДРЕБНО, МОРКОВИ НА КУБЧЕТА, ЦЕЛИНА КАКВАТА ИМА - ГЛАВА, СТЕБЛА, ЛИСТА(сори, натиснал съм главните букви без да искам) - така докато се сварят картофите
4.Домати
5.Като свърши кипенето - малко олио, сол, черен пипер
6.Като подне температурата - обилно пресен магданоз и малко чубрица
Та така го правя, взех я от един корабен готвач и много ми харесва.
Допълнително само за мен си слагам и една суха лютива чушка, и телешкото варено го обичам да е много горещо като се сервира.
Ноооо, и други рецепти също са хубави.
П.П.Целия лук после не се яде (защото няма как


П.П.2 Харесвам телешко варено, но проблемът е, че не знам с какво питие върви?

Коментар