IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    А бре Саше. Там дето пише www.investor.bg....... го замести с w3schools.com. Най отгоре на екрана на компютъра ти е бре !!!
    И за к'во ми е - да ставам тепърва програмист ли?

Има безплатни форуми - сваляш си един такъв, домейн, хост и се вихри на воля.

Коментар

Ма ся сгафи

Цаца ама риба !!!
      Нищо не съм сгафил. Аз рекох, че твои стихове, а то на щерката. Бравос на детето!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Напрау за Пулицър шти предложим, бря. К'ви са тия скулс
        А бре Саше. Там дето пише www.investor.bg....... го замести с w3schools.com. Най отгоре на екрана на компютъра ти е бре !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Подръжката на един форум не е като да пишеш Лъва скъса нещо си
          По-добре си отвори една група във Фейсбук и ще бъдете една от многото герберастки такива, в която ще си пишете как да не се сбъдва пряката демокрация и как да си докарате отново герб на власт ....и там ти ще си триеш на воля, когото искаш, теб няма да те пипат
          Свободно, почеши коня !!!
          tnm

Коментар

Не е в Гугъл бре. Ей докога ще съм жив да те уча. Фъф w3schools.com ше търсиш. Ма то като ти опре яйцето до г********ъза ще вденеш !!!
            Напрау за Пулицър шти предложим, бря. К'ви са тия скулс

Коментар

Ми джаваскрипт работи на твоя браузър, докато пхп работи на сървъра. Хтмл е за оформяне на интернет страници, пък има и цсс и него го понаучих, той е за по удобно доизкусуряване на стила на страницата.
              Подръжката на един форум не е като да пишеш Лъва скъса нещо си
              По-добре си отвори една група във Фейсбук и ще бъдете една от многото герберастки такива, в която ще си пишете как да не се сбъдва пряката демокрация и как да си докарате отново герб на власт ....и там ти ще си триеш на воля, когото искаш, теб няма да те пипат

Коментар

Напиши в чичо Гугъл: ввв.баба_ме_научи_на_много_неща.цом и готово

Не е в Гугъл бре. Ей докога ще съм жив да те уча. Фъф w3schools.com ше търсиш. Ма то като ти опре яйцето до г********ъза ще вденеш !!!
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Не съм търсил бря Иначе си ме бива по разузнаването де, не моеш отречеш
                  Напиши в чичо Гугъл: ввв.баба_ме_научи_на_много_неща.цом и готово

Коментар

Ма ся сгафи

Цаца ама риба !!!
                    tnm

Коментар

Ма и ти си един разузнавач. Кьормусун табелата ???

Коментар

• Автоцензурата е голямо завоевание на Контролираната Демокрация защото е гаранция че дадено мнение колкото е по-различно,толкова е по-вредно за просперитета на индивида и Системата като Цяло!
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ми дай линк де!!!
                          Ма и ти си един разузнавач. Кьормусун табелата ???
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Като наркотиче, а!?

П.П. От последното изречение нищо не сфанаф!
                            Ми джаваскрипт работи на твоя браузър, докато пхп работи на сървъра. Хтмл е за оформяне на интернет страници, пък има и цсс и него го понаучих, той е за по удобно доизкусуряване на стила на страницата.
                            tnm

Коментар

Ся като качих стиховете и мисля да направя форум. Никой не мое ме банне. Суверенитет батка. .
                              Ми дай линк де!!!

Коментар

Мечка,

що не купиш Майкрософт и Ейпъл направо, ами се занимаваш с глупости?
                                Аз купувах Ейпъл по едно време бре и некой и друг кинт искарах биля, като продадох. Ама добре, че съм продал. Ся пак се чудя дали да не купя
                                tnm

Коментар

Working...
                                X