Тая година киселото зеле ми е фантастично.. Та днес вече почвам по същество.. Ха наздраве.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ясно ми е вече Мечо на къде ни ( страната ) тласка....Обединение на всички властти в една, която власт да се упражнява от "народната партия"; обединение на всички медии в една, от която да пропагандират за революция и т.н, и т.н. И Мечо ще е пръв сред равните му
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИма много прости обективисти. Те казват така. "Ама стига с този антикомунизъм, дайте да се обединяваме."
Свещена глупост, както е казал поета. Обаче на обективисти акъл не може да се налее. Те мислят обективно. В главите им се вихри светата обективна истина от последна инстанция.
Какво аджеба означава да се обединяваме. Можем ли да се обединяваме, ако сме вече обединени. Не можем. Значи сме разделени. Кой ни раздели, питам аз чисто субективно и отговор не искам. Не за друго, а защото знам отговора. Разделиха ни тези, които в момента ни владеят. На какво ни разделиха. На ентелегенти и малоумници. На даскали и доктори. На миньори и таксиджии. На студенти и работници. На турци, цигани, помаци, македонци и българи. Не мога да изброя дори и аз, ама не щот съм тъп, а щото ни разделиха НЕИЗБРОИМО.
В горния параграф доказах, че ни разделиха тези, които в момента ни владеят. Кои ни владеят в момента ? Маранди не бързай да отговаряш, това е реторичен въпрос. Комунистите ни владеят в момента. По точно децата и внуците на политбюро, част от които за цвят се пишат капиталисти, друга част фашисти, трета част турци с фесове, четвърта част комунистически шофьори "О Каралайна". Ама са едни и същи комунисти.
Значи комунистите ни разделиха за да ни владеят. И ни владеят. Напълнили са столицата с робокопи до козирката. От страх, да не би да не са ни разделили както трябва.
Как аджеба можем да се обединим. Ами като се разделим с тези, които ни разделят. Като се разделим с комунистите. Няма значение вече по какъв начин. Всеки начин е добър стига да ни раздели с тях. Именно затова е необходим здравословен антикомунизъм. Защото желанието да се обединим няма как да не съвпада с желанието да се разделим с тези, които най майсторски ни разделят.Last edited by zapalkata; 21.12.2013, 11:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБравос.А бонуси ще има ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро!
На работа.
След 2 часа свършвам.
Ще направя малък купон на работниците си.
Всичко щеше да е наред, ако вчера нямаше пак купон
Коментар
-
Дюбрутру
мина ми кафе тайма
докато се отвори тоя интернет
Маранди
два вида бяха гадовете-едните по-малки-сигурно бълхи
а другите по-големи ,ама всички се бяха насмукали
с кръвчицата ми
вчера пръсках с райд
но днес пак намерих една до главата си
и да не псувате мобилния интернет в Б-я
тук съм на прехваления водафон
и по ужасно бавен интернет не съм ползвал
намигам с емотиконhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...
Абе ти сутрин нямаш ли ерекция
Глей го от сабален за кви тромави работи мисли.... няма ли за тебе тортичка,домашна баничка ....с компотче ... нещо тей женски полъх да те трогне
Добро утроСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо, що бе, радост за очите ми, в събота /работен ден/ ни тормозиш с тез трактати!? Не може ли нещо в някакъв по-телеграфен стил да сътвориш?
П.П. ВМанков ти се харесваш сумрачен, аз се харесвам усмихната - предполагам, че това е въпрос на природа, възпитание и най-вече на избор.
П.П.П. Хубав и усмихнат ден на младежите и девойкитеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Има много прости обективисти. Те казват така. "Ама стига с този антикомунизъм, дайте да се обединяваме."
Свещена глупост, както е казал поета. Обаче на обективисти акъл не може да се налее. Те мислят обективно. В главите им се вихри светата обективна истина от последна инстанция.
Какво аджеба означава да се обединяваме. Можем ли да се обединяваме, ако сме вече обединени. Не можем. Значи сме разделени. Кой ни раздели, питам аз чисто субективно и отговор не искам. Не за друго, а защото знам отговора. Разделиха ни тези, които в момента ни владеят. На какво ни разделиха. На ентелегенти и малоумници. На даскали и доктори. На миньори и таксиджии. На студенти и работници. На турци, цигани, помаци, македонци и българи. Не мога да изброя дори и аз, ама не щот съм тъп, а щото ни разделиха НЕИЗБРОИМО.
В горния параграф доказах, че ни разделиха тези, които в момента ни владеят. Кои ни владеят в момента ? Маранди не бързай да отговаряш, това е реторичен въпрос. Комунистите ни владеят в момента. По точно децата и внуците на политбюро, част от които за цвят се пишат капиталисти, друга част фашисти, трета част турци с фесове, четвърта част комунистически шофьори "О Каралайна". Ама са едни и същи комунисти.
Значи комунистите ни разделиха за да ни владеят. И ни владеят. Напълнили са столицата с робокопи до козирката. От страх, да не би да не са ни разделили както трябва.
Как аджеба можем да се обединим. Ами като се разделим с тези, които ни разделят. Като се разделим с комунистите. Няма значение вече по какъв начин. Всеки начин е добър стига да ни раздели с тях. Именно затова е необходим здравословен антикомунизъм. Защото желанието да се обединим няма как да не съвпада с желанието да се разделим с тези, които най майсторски ни разделят.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Айде , за добро утро на всички ! http://www.youtube.com/watch?v=XzkF7iJd-j8 И внимавайте кой пускате днес в домът си
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
разсъни ме с таз приказка))))
направо ми е кеф....като чета "лигавенето" ти)))....
на сериозните неща масово гледат несериозно, няма кой да ти придиря за малко ...
щипка привкус на цвят
Нека има Цветове))
Сладки сънища
A ти ме озадачи
Обаче аз , като един много логичен ум (нищо , че не личи на прима виста) , изхождайки от идеята , че когато слънцето изгрее - осветява всичко по пътя си , тръгнах на разходка . Тя щеше да е дълга , много изморителна и може би напразна ... За това седнах на един камък и мислейки за слънцето се сетих за едно палаво слънчево зайче и картините , които рисуваше ...От там насетне беше въпрос на минути да стигна до изворът .
Нека има Цветове !
Много те харесвамLast edited by Lelq; 21.12.2013, 04:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение.....
И да няма за по - големи не е проблем . Снаждай ги
разсъни ме с таз приказка))))
направо ми е кеф....като чета "лигавенето" ти)))....
на сериозните неща масово гледат несериозно, няма кой да ти придиря за малко ...
щипка привкус на цвят
Нека има Цветове))
Сладки сънища
Коментар
Коментар