IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А тези - с мозък и топки, какви стават?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Those with brains but no balls often become mathematicians; those with balls but not brains join the mafia; and those with no brains and no balls become economists.
      There are exceptions (for mathematicians)

Тва на мен много ми харесва
      Какво ще кажете?
      Those with brains and courage are philosophers !!!

"Mit Wasser gemischte trinke Ich den Wein"
      Гьоте
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Those with brains but no balls often become mathematicians; those with balls but not brains join the mafia; and those with no brains and no balls become economists.
        There are exceptions (for mathematicians)

Тва на мен много ми харесва
        Какво ще кажете?

Коментар

• Маранди, много буквално четеш мечобиков.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Баси, дома ората се чудят що не спирам да се кикотя
            О.
            Рано ти е все още за токсикологията
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Баси, дома ората се чудят що не спирам да се кикотя

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Хелиоцентрична система
                Ко ???

Ти въобще чуваш ли се какво говориш ??? Туй дето го казваш, значи сичко да се върти около слънцето бре. Баре един чужд език да беше научил, щеше да знаеш, че хелиос е слънце на чужд език и да не се излагаш.

И като сичко се върти около твоя хелиос, тогава що сабален изгрява, а вечер залязва а ???

Геоцентричната система е най богоугодна. И най лесно се смята. Другото е презрян обективизъм !!!
                tnm

Коментар

Хелиоцентрична система

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...B5%D0%BC%D0%B0
                  Дали това беше най удачния пример?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Около земята ми, около какво да се върти. Чунки го не виждам секи ден сабален. Ма то за да имаш представа кое около какво се върти, трябва да излизаш отвреме навреме и сред природата. Не става само от компютъра !!!
                    Ма, аз те предупредих, че си мега-сложно просто парче - па ти продължаваш?

------------------------

Хелиоцентрична система

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...B5%D0%BC%D0%B0

-------------------------------------------

Цитат: Защитавайки тезата, че другите звезди всъщност са далечни слънца, италианецът Джордано Бруно е изгорен на клада

------------------------------------------------

Питам те простьо - ся ще ми казваш, че Земята е ПЛОСКА ли и носят 4 слона цялата земя - демек плоска? ( кат' време оно )?

Ма, ти даже няма отвориш и гугъл линк-а дет' съм ти прати с цитат от него.

Гласете се скоро за Мария ( зарязоното българче ) - тя ще още по-фроста и неграмотна от тоя юнак МечкуФфф...

------------------------

Тогава па той ще се види в чудо от неграмотност - кой ще го управлява кат' я види и не мо'е даже се разпише на 1 документ.

Сами си го просите - и съм казал какво ще се случи отдавна - гражданска война - па ви го писах да я избегнете и да не се случва.

Мечка продължавай още да ме нервиш? ( както се изрази с главни букви ) - демек ми врякаш на мИня истерично ....

Коментар

Кое не си казал?

Че Слънцето се върти около Земята ли?
                      Около земята ми, около какво да се върти. Чунки го не виждам секи ден сабален. Ма то за да имаш представа кое около какво се върти, трябва да излизаш отвреме навреме и сред природата. Не става само от компютъра !!!
                      tnm

Коментар

Аз като нарицателно го използвам, щото вие двамата сте един особен вид хора, дето първо казвате, че съм казал нещо, дето не съм го казал. После оборвате това дето не съм го казал. Ма не ви стига това, а продължавате да интерпретирате, какво съм искал да кажа с това дето не съм го казал и какви мисли са ме вълнували, когато не съм го казвал. И те така.
                        Кое не си казал?

Че Слънцето се върти около Земята ли? ( дет' ти го подчертах ).

Ами, давай да връщаме Инвизицията да'е и ми кълцай зелката и толкоз.

П.П. Как да ти обясня, че тъпаци трудно се живее - кат' оня мендил Зарко - в БГ имало корабостраене.

Няма отдавна корабостроене в БГ - с чалга-певачки, МОЛ пушачки отреде и охранители - няма как да го направиш.

Обраха ви отдавна и изнесоха за скраб, ма ти си същия пацул кат' оня дрънкаш неща, дет' не разбираш.

Ай, съди ме, че съм казал нещо, което не е вярно - но заради теб мен ме баМмнаха, Асен го изтриха и ти си горд от т'ва налЕ?

Следваща стъпка Азис, после някое алжирче ( маскирано кат' сирийче ).

Казах, ще помогна, ако съм жив - фрии ... - но вие не си оставяте шанс.

Бях предупредил още преди 2 години да се готвите за блокаж на южната граница - ко направихте, ако не е тайна?!

П.П.П. Дрънкахте ми лафчета, че не съм "българин" и говоря на "вие" - нали т'ва - 2 години .....

Ай, ся се оправяйте ....

.... като казвам пак - ако решите някой ден, че няма да се справите по макро и микро - ще ви оправя много бързо - офертата виси от 2009 още ( мога ти пратя и линк ).

Следват 2 извода:

1. Смотани.
                        2. Купени.

( 3 и двете ) .... избирай си ...кое е вярно, но тия глупости с тоя бюджет 2014 няма реален шанс да излязат и нищо няма "рестартират".

То, не стига, че плюх оня гамен БаМммоФфф - ми ся и новия смесник Чобанов ..

Вървите към катастрофа в момента.
                        Last edited by marandi; 25.10.2013, 20:01.

Коментар

Аз като нарицателно го използвам, щото вие двамата сте един особен вид хора, дето първо казвате, че съм казал нещо, дето не съм го казал. После оборвате това дето не съм го казал. Ма не ви стига това, а продължавате да интерпретирате, какво съм искал да кажа с това дето не съм го казал и какви мисли са ме вълнували, когато не съм го казвал. И те така.

Коментар

Ма, аз кат' ти казвам, че си напълно и завършено ТЪП - някога ще ме разбереш ли?

Асен си пише от Чикого кат' има време за шматки - аз си пиша от Г.Оряховица кат' имам време за шматки.

П.П. Отиваме в Съда и доказвай, че "асенствам", че съм те "набедил" и т.н.

Той зат'ва Асен ти каза, че си ултра-тъп - ма изтриха него, а теб те "оставиха".

Скоро, чакайте мангала Азис и зарязаната Мария за "О"правляващи. Някоя от Златките, дет' не знаят столицата на ЕС или ще става все по-зле в БГ ...

Някога ще разбереш ли, че си тъп? ( демек галактиките не се въртят около гъза ти ), а ти се въртиш спрямо разни особености? )

Или някога ще разбереш ли, че след теб идат все по-тъпи??

Не ви се меся - ако БГ закъса някой ден и съм жив - ще ви помогна веднага - бачкам много бързо - по макро, микро и т.н. - пари от Българи не вземам.

Аз искам да се махам вече 3 пъти и оня горе ме връща обратно - па аз не искам да живея в тая помия.

Гледах ви дрисните за бюджет 2014 година - ще катастрофирате в момента, ма вие си знаете най-добре ...

Успех!

Бог да пази България!
                            tnm

Коментар

Ай пак, типично по асенски ме набеди, че съм казал нещо дето не съм го казал.
                              Ма, аз кат' ти казвам, че си напълно и завършено ТЪП - някога ще ме разбереш ли?

Асен си пише от Чикого кат' има време за шматки - аз си пиша от Г.Оряховица кат' имам време за шматки.

П.П. Отиваме в Съда и доказвай, че "асенствам", че съм те "набедил" и т.н.

Той зат'ва Асен ти каза, че си ултра-тъп - ма изтриха него, а теб те "оставиха".

Скоро, чакайте мангала Азис и зарязаната Мария за "О"правляващи. Някоя от Златките, дет' не знаят столицата на ЕС или ще става все по-зле в БГ ...

Някога ще разбереш ли, че си тъп? ( демек галактиките не се въртят около гъза ти ), а ти се въртиш спрямо разни особености? )

Или някога ще разбереш ли, че след теб идат все по-тъпи??

Не ви се меся - ако БГ закъса някой ден и съм жив - ще ви помогна веднага - бачкам много бързо - по макро, микро и т.н. - пари от Българи не вземам.

Аз искам да се махам вече 3 пъти и оня горе ме връща обратно - па аз не искам да живея в тая помия.

Гледах ви дрисните за бюджет 2014 година - ще катастрофирате в момента, ма вие си знаете най-добре ...

Успех!

Бог да пази България!
                              Last edited by marandi; 25.10.2013, 19:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Замислих се почти огорчен...
                                Как от едно изречение, написано рано, рано ме нарочихте за циник ...
                                Пак подчертавам правотата на Тнм- само за лютеници си мисля....
                                Ъъ ... добре дошъл в "клуба" .... - Русото от 10 години не се спират да го плюят какъв съм?

Ако немаш нерви за подобна сволач - забрави и бегай.

П.П. При мен само възпитанието ми ме държи да подкарам наред - що нЕкви пацули ми се правят на двИзди, кат' нищо не съм казал против тях.

План Б на живо дали ще ми го кажат/ дет' се фъчкат ... - ма си вярват.

П.П.П. Класиката в жанра е накрая е - че ти си луд и за психиарър, а не те.

Демек крадецът вика дртъжте крадеца - ко направихме/сгрешихме - ходихме на някого да м бъркаме в хладиланика - демек водата ли му изпихме - храната ли изядохме на някого ....?!?!?

И неква дива злоба насреща ...? ( свиквай - ма е трудно )

Коментар

Working...
                                X