IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Film+, 2:1 за нашия е в момента, сервира Федко
    Нямам канали на булшит да го ева

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
      Звучиш достоверно, Ве, Маранди…,
      Бе, ти някога ще разбереш ли, че не чета, бре Паун ( красива птица ) - демек не те обиждам.

Бе, не ми говори за неща, от които си нямаш хал-хабер ти казах - щот' отиваме в КЗ Варна и не мо'еш ми каза колко кораба са построени и кога.

П.П. Кораби със сервитьорки, продавачки в МОЛ - няма да имате повече - не го ли разбра?

Щот' 5500 души специализиран персонал с 5-10 годишна подготовка преди това не се прави за 1 година.

Същия циркаджия кат' Мечката - дрънкаш неща, от които хал-хабер си нямаш.

Поздрави,
      Андро ( ъъ ... смигам )

П.П. Понеделник те чакам за брой построени кораби в БГ от Русе ( речни до 5 детует ), Варна до 25-50 дедует и Бургас?

Колко кораба сте построили от 2 години досега примерно?!

Не ми дрънкай и пиши, щот' не те чета дае' "философите" да'е ... ( ти не го разбра май - веднъж ти влязах в педалската тема само да ти драсна, че не те чета и не желая да те чета )

Да ви таковам у "специалистите" по форуми.
      Last edited by marandi; 25.10.2013, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Мечо, кой беше Папата!? Тоя дето пя с теб на Балкона на Ватикана по време на Великденската меса ли?
        Да, поканих го при мене на балкона, да помаха и той на множеството, да не подсмърча отстрани.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Марандиии, къде да гледам Гришо бре? Дават ли го по ТВ? На мобилен интернет съм и не мога онлайн
          Film+, 2:1 за нашия е в момента, сервира Федко

Коментар

• Марандиии, къде да гледам Гришо бре? Дават ли го по ТВ? На мобилен интернет съм и не мога онлайн

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              С Папата се гавриш ти !!! Нали неговите хора са изгорили Джордано Бруно, задето те е послушал.
              Мечо, кой беше Папата!? Тоя дето пя с теб на Балкона на Ватикана по време на Великденската меса ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Че по-простите завладяват или че простия може да се майтапи с Папата, Коперник и ФизикаТА?
                С Папата се гавриш ти !!! Нали неговите хора са изгорили Джордано Бруно, задето те е послушал.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Mислиш ли, че не ги знае тези неща?
                  Просто си философства, а ти го приемаш като лична обида.
                  Остави хората да бъдат себе си.
                  Виж ( в черничкото ) и много си се объркала, че той е себе си.

Просто е пълен неграмотник, който не спира да парадира колко е неграмотен на останалите.

П.П. Щом доказано 600 години и признато от всички, че е така - т'ва значи да се връщаме в пещерите - ма, няма проблем - връщайте сте с такива идиоти.

Нали ти ми пуска линк-чето с оня филм дет' най-тъпите после се оказали най-умни след 150 години.

Същото е - ма, тогава ти праща линк-чета за филма, а сега се изметна като фурнаджийски лопата, че т'ва било майтап?

Кое е вярно от 2-те:

Че по-простите завладяват или че простия може да се майтапи с Папата, Коперник и ФизикаТА?

Коментар

......................

П.П. Как да ти обясня, че тъпаци трудно се живее - кат' оня мендил Зарко - в БГ имало корабостраене.

.................................................. .............

Звучиш достоверно, Ве, Маранди…, ха дай сега и един цитат, за да съм сигурен че точно това съм казал /долу ще повторя какво съм казвал, с риКС да стана досаден на околните/...

Иначе, казваш и нещо много вярно /НАЙ-ПОСЛЕ да забележа и аз нещо вярно !/… Записвам си го с лавни букви: “С тъпаци трудно се живее!”…, ама аз пък такива квалифкации не използвам пряко и не съм сигурен, дали точно такива асоциации оставям у хората, с които водим дискусии по ралични теми… Дори, напоследък, ако и ти, Маранди – си останал с впечатлние, че имам поече познания тук-там, аз никъде не правя извод, че съм полемизирал с тъпак, защото…. Точно затова, де – защото и най-некомпетентните, след като положат необходимите усилия и прочетат тВа-онова /НО НЕ ОТ НЕТА!/ – могат да придобият компетенции, особено ако си я имат основата ехейййй…. /дори и самите кораби да почнат да строят – ИМЕННО – В СЪОТВЕТНИТЕ ПОДЕЛЕНИЯ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ТОВА – а именно – в ИНСТИТУТИТЕ ПО КОРАБОСТРОЕНЕ…, които мисля, че ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЕ ФУНКЦИОНИРАТ/…

Май отово ще трябва да повтряМЕ “А-БЕ”-то на това, КОЙ ТОЧНО СЕ ЗАНИМВАШЕ С ПРОЕКТИРАНЕТО НА КОРАБИТЕ /това се правеше в ИНТИТУТИТЕ по КОРАБОСТРОЕНЕ/…

Т.е. – МЛАДИТЕ кадри със специалността “Коабостроене” – кото “работеха” в Корабостроителниците /НЕинститутите/ - бачкаха някоя спомагателна сисемКА и правеха разни скелета, такуси, разполагаха секции в халетата и, РАЗБИРА СЕ - съгласуваха с ШЕФОВЕТЕ СИ ВСИЧКО, което проекираха и чертаха – все разни изменения по конструкцията и помщни съоръжения.

Да се разберем! Не казвам, че таква работа не е била престижна! Наротив, твърдя, че хиляди ТОЧНО ТАКИВА контруктори – правеха възможна рботата по корабте и спазването на стапелните графици. Сигурен съм, че и Маради е БИЛ ЕДИН от ТИЯ – ХИЛЯДИ /корабостроители/. Признание!

До тук – да съм казал, че някой е тъпак?

То е същото, както и НЕ СЪМ КАЗАЛ, ЧЕ НЯКОЙ МЕЖДУ ПОЛЕМИЗИРАЩИТЕ ТУК – Е БОГ!

Тук няма тъпаци, АМА няма и богове, които БИЛИ НЕЗАМЕНИМИ, защото цяла седмица “свещенодействат” при такива сложни операции, като например – смяна на патрона на входната им врата…. И – разбира се – след 5-10 години ще има цитати и линкове по темата в някой форум /може би зъболекарите в някой форум има да ахкат и да се кланят с “Омммммм” по темата?.../: “Как проявих отчаян героизъм при смяната на патрона на входната ми врата, аВе – да не ви разправям, що зъби бяха и как ги вадех с голи ръце – един по един…”…, ето ви и линка, ама то дори – линк, след линк…

Та, да се върна отново на това, което съм казал: в България ИМА КОРАБОПЛАВАНЕ /а кадрите ни са едни от най-ценените зад граница – справка – Форумът ТУК!/, в БЪЛГАРИЯ ИМА и КОРАБОРЕМОНТ /бачкаме качествено и доста по-еФтино, затова много корабособственци през годините не са забравили и разчитат на НАШИЯТ кораборемонт…, пък и необходимите пускови съоръжения си ги имаме – вършат работа/…

Корабостроене – ЩОМ НЯМАМЕ ИНСТИТУТИ /виж горе/ – няма как да имаме в ОНЯ ВИД, когато българските корабостроителници пускаха десетки кораби годишно, чиято документация се разработваше ИЗЦЯЛО в ИНСТИТУТА по корабостроене… /по експлоатацията пък се работеше ОСНОВНО в Института по воден транспорт/… И с двата института съм имал определени взаимоотношения, но това е вън от темата.

Така де – да вземем акъла на мацките тук – колко много знаем ние – дето ни наричат мендили и тъпаци… И какво от това? Стана ли някой по-умен от това? Най-вероятно някой от нас ще допълни с още малко знанията си, за да може след 5-10 години да пуска разни СВОИ линкове… МАЙ…
                    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• маранди

Mислиш ли, че не ги знае тези неща?
                      Просто си философства, а ти го приемаш като лична обида.
                      Остави хората да бъдат себе си.

Коментар

Той твърди, че Слънцето се върти около Земята - не аз - че луната к'ви скорости имала - не аз ...

Накрая следва коронния номер - някой като се изсере - друг да му чисти метенето.

За к'во да му го чистя? ( щот' не мо'а се сетя ).

П.П. Ай, прегледай той ко твърди Слънцето се въртяло около Земета - що за идиот трябва да си - кат' му давам кога е живял Коперни и Бруно дет' са казали, че Земята се върти около Слънцето!!!

И веднага хукнаха хейтърчетата ... - дет' не четат, а свинят.

П.П.П. Оборвайте Коперник - не Русото!!! ( кое около се върти ) - т'ва е мега отдавна писано и доказано

Николай от Перник го знам. Заедно следвахме. Не е казвал подобна дивотия дето го обвиняваш.
                        tnm

Коментар

Маранди, много буквално четеш мечобиков.
                          Той твърди, че Слънцето се върти около Земята - не аз - че луната к'ви скорости имала - не аз ...

Накрая следва коронния номер - някой като се изсере - друг да му чисти метенето.

За к'во да му го чистя? ( щот' не мо'а се сетя ).

П.П. Ай, прегледай той ко твърди Слънцето се въртяло около Земета - що за идиот трябва да си - кат' му давам кога е живял Коперни и Бруно дет' са казали, че Земята се върти около Слънцето!!!

И веднага хукнаха хейтърчетата ... - дет' не четат, а свинят.

П.П.П. Оборвайте Коперник - не Русото!!! ( кое около се върти ) - т'ва е мега отдавна писано и доказано - даже Църквата дет' изгорила Бруно - се извини след 500 години.

Тоя идиот се изкара по-велик от Папата, Коперник, БГ календара и прочие - няма такива идиоти.

Скоро ще си палим огъня с търкане птъчки да'е .... както е тръгнало - най-простите се хилят на тия дет' малко повече знаят от тях ( демек Мечката се хили на мен ) <-- после Азис ще се хили на Мечката <-- после още по-простия от Азис на следващия.

Вие сте полудели, бря ...
                          Last edited by marandi; 25.10.2013, 21:22.

Коментар

• Мечо, сигур ще ти е интересно. А и на другите. Все пак толкова книги сме му изчели. Много добри попадения има. Но човеко не ще никви финанси
                            https://www.facebook.com/pages/Nassi...333374?fref=ts

Коментар

• Още Брус Ли е казал "Не мисли, усещай"

Той ако няма топки, тогава кой има ??? КОй, Кой кОЙ !!!
                              tnm

Коментар

А тези - с мозък и топки, какви стават?
                                Философи субективисти !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X