IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Чуден е светът )
    Пъстър, та чак шарен,
    многоцветен и своеобразен
    Едни такива хора, дето и на веселото искат да му се намръщят, и други дето, дори в миг на тъга търсят опора в усмивката )

Хубава вечер
    Хо-хо-хо ... ( казал Дед Мороз )

Пак от текста на песньовката, дет' в БАН ще го проумеят към 2300 година да'е ..:
    ----------------------------------

(You Gotta Get It Right, While You Got The Time)
    ('Cause When You Close Your Heart)
    You Can't Close Your...Your Mind!
    (Then You Close Your...Mind!)
    ---------------------------------------------------------------------
    Превод от моя милост:

Ти трябва да преценяваш правилно - докато имаш все още време.
    Защото, когато го затвориш Сърцето си.
    Не може да го заключиш! Сърцето си или твоят Ум.
    Когато го заключиш - Сърцето си - тогава ще загубиш и Ума си ....

----------------------------------------------------------------------

Чакам Мечката от Тибет да ми го разтълкува к'ви ги дрънка Майкъл в тая песен да'е ..
    Last edited by marandi; 20.12.2013, 23:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнение
      ...
      Барабар Петко (РазБойко) с мъжете.
      ...в картинката липсва по-висшата сила, да дръпне ушлето и на Меркел

Коментар

• Чуден е светът )
        Пъстър, та чак шарен,
        многоцветен и своеобразен
        Едни такива хора, дето и на веселото искат да му се намръщят, и други дето, дори в миг на тъга търсят опора в усмивката )

Хубава вечер

Коментар

• Барабар Петко (РазБойко) с мъжете.
          платформа за инвалиди

Коментар

• Mankov,

за умните кифли у БАН - дет' бъркат коя държава/цивилизация на колко години е и се хилили, пардон усмихвали:
            -------------------------------------------------------------------

Michael Jackson - Man In The Mirror (превод)

http://vbox7.com/play:cccee638

Веднъж през живота си
            ще направя промяна.
            Тя ще е наистина добра.
            Ще направя нещо различно,
            ще го направя сега...

Докато обръщам яката на
            любимото си зимно палто,
            вятарът отвлича вниманието ми.

Виждам децата на улицата
            с оскъдно количество храна
            Кой съм аз, за да бъда сляп за това?

Да се преструвам,че не виждам от какво се нуждаят.

Неприветливо лято.
            Счупено гърло на бутилка
            и една човешка душа.
            Те следват заедно вятъра,
            защото няма къде да отидат.
            Ето защо, искам да знаете.

Ще започна с човека в огледалото.
            Ще го помоля да промени начина си на живот.
            Няма послание, което би било по-разбираемо.
            Ако искаш да направиш света по-добро място.
            (Ако искаш да направиш света по-добро място).
            Вгледай се в себе си и след това направи промяна.
            (Вгледай се в себе си и след това направи промяна).

.....................

Майкъл ви го изпял отдавна - Кой си ти, че да ръсиш епитети като "обикновени" хамериканци и усмивка?

Май е време да се чейнджеш ( смигам ) Ърммм ....?
            --------------------------------------------------------------------------
            Айде Успех и на БАН и от мИНя да'е ...

Ама, за да се чейнджеш - трябва да можеш и да се скиваш първо и после да ръсиш епитети като лайн*мед към останалите - кой бил "обикновен" и кой бил "необкновен" - чуй си песничката и дано някой ден към 2300 вникнеш в текста й. Дано! Нека! Ще!

Поздравче!
            Last edited by marandi; 20.12.2013, 22:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Аз по начало сам су-мрачен с хората, нема ще да им се хила.
              Но се усмихвам и на хората - когато си струва, за мен.

А ти си се хили винаги, като американците - без нужда, само да докажеш себе си, че можеш се хили.
              А?

Иначе, в некои отношения, много уважавам обикновените американци (САЩ).
              Чаках нарочно Мечката да ти се включи, ама той е телефонен измамник и си трае.

П.П. По принцип в Азия се усмихват нон-стоп - прегледай си коя цивилизация на колко години е: Китай/Индия/Тайланд или Щатите.

После ръси тъпотии за "обикновените" хамериканци, че се усмихвали.

П.П.П. Да ви имам умрелото ниво в БАН!

Ха, наздраве! ( толкоз и направи ориз на пара като ти казах, че няма да стане в тоя век ) - ма, как да'е ....

Ся на кого ще се мръщиш? ( риторично ) - на мен или на образа в огледалото?

Ъъъ ... усмихни се - няма се повредиш да'е ...

В къщи Ламята е същата - той сутрин като изгрява Слънцето и вече вижда Залеза - кръстил съм го енергийно вампирче и ме цоца нон-стоп. Демек, натрениран съм да'е ..
              Last edited by marandi; 20.12.2013, 22:20.

Коментар

• Аа ... и както нищо не помнел моя ми тегли майните, че втория път като ги изкарваме от и-нет залата - а, то 20 компа там и клиенти и ще натрошат всичко - затова само ги изкарваме и викаме СОТ.

Идат едни чички със свирки и викат момчета - спокойно - па през това време тия се млатят и трошат. На третия път вече като ги бяхме пребили друсаните - дойдоха и куките.

Викам - Евала - като свърши всичко - цъфнахте и куките - снимки/мимки - показания после и т.н. ... и некво лейтенант-че ми вика - момче, внимавай как ми говориш.

Викам - как да ти говоря, бе господин педал - 3 пъти имате задействана сигнализация от СОТ? За 1 час .......... - ти ми идеш сега - да те еба в педала.

П.П. Та, втория път като ги изкарваме - тоя моя хваща почти пълна бутилка с водка и замахва да я метне на оня в главата - и аз го виждам с периферно зрение, че тръгва да го хакне с бутилката в кофата ( а тя литър стъкло ) и му бутам ръката в момента, в който я мята и тя мина на оня покрай кофата - демек не го уцели и попиля вратата на кръчмата отсреща.

Та, после бях виновен и защо не съм го оставил да го убие с бутилката. Ха, иди се разбери да'е ...

И ме оплю защо само съм счупил палеца на единия и съм ги пазел да не ги убия като падат на мозайката.

Бе, виновен си винаги и за всичко! Аз затова не се намесвам в мелета, освен ако не тръгнат да трепят някого

Ха, наздраве!
                Last edited by marandi; 20.12.2013, 21:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Малиии.. Гледай да не осъмнете в полицията.. Такива банкети винаги завършват с побоища.
                  Мхм ...,

винаги се намират 2 глупака, които не могат да къркат и ще се заядат с другите 'орица. После другите ще хукнат да ги спасяват и ще се стъркалят. После, пияните шматки ще попитат - Ама, какво стана вчера? Аз нищо не помня.

П.П. Аз затова рядко се намесвам в такива мелета - последно се намесих да отърва един пияндурник - дет' 3 пъти се сби от нищото с един и изпотрошиха цялото читалище.

Ония друсани 3 пишлемета - тоя моя пиян и се заяжда.

Първите 2 пъти само ги изкарвахме от залата, че ще потрошат компютрите да'е ...

П.П. На третия път па ония друсаните келеши се върнаха и тоя па излезе и ония го смъкнаха и едното кешел се засилва да му скача с колене на ребрата, а па другото друсано си извади колана и замахва с тогата на колана да го налага, както е паднал на земята.

Е, тогава веднага излязох и застанах пред него и викам дръпни се. Ама, ония друсани и не ебават.

Батка, най-смешно е да се биеш със друсан - оня оцъклил погледа ( като стъкло ) и не изпитват болка хич в момента.

3 пъти ми посегна оня ( 2 пъти с ръка и един път с крак ) и аз го свалям веднага пишлемето като в последния момент го хващам след подсечката за дрехата да не си разбие тиквата в мозайката.

Демек - спирам го на 10 см точно преди да си изтряска кофата - не ебават въобще да'е .... - стават и пак ти тръгват. Че на едното пишлеме му счупих палеца без да искам тогава - то ми посяга с ръка и веднага в ключ, бия подсечка в същото време и чупя и после той докато пада и го държа за дрехата да не охака льохмана - че ще го убия.

----------------------------------------------

Разбира се, че на другия ден ( след като висях в полицията 4 часа да давам обясняния и куката ме гледа и ме пита ти си целият в кръв, а ти няма нищо? Тренирал ли си нещо - викам малко.

Та, пияница, дет' направи панаира и им плащах такситата до болниците после ме обвини мен, че не съм го защитил.

Ей, на т'ва се вика благодарност!! ( че се намесих като щяха да му скачат със засилка по ребрата и с извадени колани ).

Винаги така става - накрая си виновен пак ти, че си се намесил, щот' той бил пиян и нищо не помнел. Па ние натрошихме съседната кръчма и входа на читалищетото в меле 10 души. Ма, той не разбрал - бил пиян.

Ха, наздраве!
                  Last edited by marandi; 20.12.2013, 20:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Русото, аз съм винаги усмихната.
                    Аз по начало сам су-мрачен с хората, нема ще да им се хила.
                    Но се усмихвам и на хората - когато си струва, за мен.

А ти си се хили винаги, като американците - без нужда, само да докажеш себе си, че можеш се хили.
                    А?

Иначе, в некои отношения, много уважавам обикновените американци (САЩ).

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Има нещо дето не му е бир таман на мирозданието. Или на мене.
                      Без това немаше да е интересно, некак си, а?
                      Last edited by vmankov; 20.12.2013, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        отивам на Банкет , 40 пръча -машалла
                        Малиии.. Гледай да не осъмнете в полицията.. Такива банкети винаги завършват с побоища.

Коментар

• отивам на Банкет , 40 пръча -машалла
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ан тъй - тъкмо я посипах и със захар на изключена фурна и леко изцвърча. Тип техника за камерилизиране, ама нямам горелка и затова го правя на фурна. Демек не е фламбе, щот' няма алкохол. Само камерилизация гоним като ефект.

П.П. Да се плющя в педанта - ся след 3-4 мин. я вадя и покривам с кърпа тавата.

Че калпаво охлаждане може да прецака всичко после и кел файда за труда досега да'е ...

Ха, наздраве! ( че си къркам ) Ламята ще си оближе веждите като се върне да'е ...

Коментар

• Добро утро tnm
                              Добро утро на всички

Философията ще спаси света. И летните горещини също. Летните горещини са най философски. Летни горещини и плажжжжж. Има нещо дето не му е бир таман на мирозданието. Или на мене.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Да'е ... правя една баклава на Ламята с плънка орехи/тиква и масло и 2-3 с.л. кисело мляко.

Ма, дали не откачих досега да се плющя? 3 пъти ходя да я заливам със сгъстен захарен сироп и ванилия + сок от резен лимон по малко.

П.П. Ламята, както винаги си наби шутовете на шопинг - и да спасявам положението да'е ..

ма' ноу ме кефят такива орица - после той ще я яде - аз даже няма да я опитам - ама се фръцна, че най-лесно.

Ха, наздраве! ( тъкмо от 10 мин. е на коричката и леко я обливам със сиропа - на златисто е и вече доизлях всичко, че го капвах на 3 пъти по малко ).

Сега дано не я освиня при охлаждането, че изключих всичко - вратичката е леко отворена - после тавата с кърпа от горе и дрън-дрън ...

Коментар

Working...
                                X