IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ясно,

поредният изперкал - дет' Мечката и Маранди му виновни за отиващата си 2013 година.

Ма, дали не ми е смешноууу се чудя?

П.П. Ся, ако добави и уличното пце пред блока - цена няма да има, че и то е виновно - барабар с врабците дет' му крякали в април под прозореца.

Шматки ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Чикак, комунистите са си за бой, обаче за дрътите нищо не съм казал бре Не четеш внимателно. Казвам, че дофтура е статистическо изключение, щот е жив на 50 години, а според Маранди мрат на средно 48, което според мен пък, няма как да е вярно
      Ся разбра лЕ?
      Щот сега и аз нищо не разбрах
      Извинявам се...Пак аз съм си виновен....
      Маранди ми е в игнора и не съм разбрал смисъла на отговора ти .... От Нова година ще имам удоволствието да ги чета двамата с Биков, щото ставам нов човек - с никой няма да се карам....., защото стар и злобен е ужасна комбинация..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Защо трябва да се "мразим", преди да се "обичаме".....
        Само да те попипам .... Намекваш нещо за 50 годишните ли .....?

пп Гледам и Наивника се включва в огъня.....( освен призивът му "бий комунистите", ще призове да се бият и 50 годишните....)
        А аз му търся вила до моята за да се състезаваме в косене, копане и ...пиене...
        Чикак, комунистите са си за бой, обаче за дрътите нищо не съм казал бре Не четеш внимателно. Казвам, че дофтура е статистическо изключение, щот е жив на 50 години, а според Маранди мрат на средно 48, което според мен пък, няма как да е вярно
        Ся разбра лЕ?
        Щот сега и аз нищо не разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Не съм се оздравяла, но както казах и на доктора - чувствам се убийствено добре и не ми се лежи в болница. Ще се лекувам у дома с червено вино и свинска пържола
          Имам на 1 приятел майка му - и тя си отива при Джи Пи-то и онова "припада" - жената е хипертоничка и с височко кръвно, ама организъм се е настроил.

И оня мери - 220 на 170 и хуква да върти телефони да вика линейка и мацката ( тя ми е зодийка ) - му казала - Дохтуре, много добре се чувствам даже - предполагам кръвното ми е ниско и затова.

П.П. Ламята 4-5 години ми го правеше този номер по 1-2 пъти в годината - вдига 280 на 230 и да търчим по болници после.

Ся - ела гледай как съм го озаптил и никакъв хленч да не чувам. Той като се чуди ко не му е добре и почва да си мери кръвното.

Ся съм изпокрил всички апарати за кръвно в къщи да'е ... ( то, т'ва да не е Плейстейшън гейм да'е .. ) - си мерим кръвно кат' ни кефне за оправдание

Ха, наздраве!

Коментар

Така си е...
            Или червен, или стар, или неосъзнат, или пиян....
            Все съм ви "пречка": в живота......
            Ние те харесваме, независимо от моментното /или малко по-дълго от моментното/ състояние, в което се намираш
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Чичо - пак "жертва ".

Така си е...
              Или червен, или стар, или неосъзнат, или пиян....
              Все съм ви "пречка": в живота......

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                На пределите на възрастта си?
                Попрочетах те назад - очевидно си оздравяла и няма нужда да те мисля.
                Не съм се оздравяла, но както казах и на доктора - чувствам се убийствено добре и не ми се лежи в болница. Ще се лекувам у дома с червено вино и свинска пържола
                Мечо

Коментар

• Чичо - пак "жертва ".

Коментар

пп Гледам и Наивника се включва в огъня.....( освен призивът му "бий комунистите", ще призове да се бият и 50 годишните....)
                    Чичка,

реагираш първосигнално като аматьорка да'е ...

Съжалявам, че пуснах малко инфо по гилдии как движат като живот. Обикновено застрахователите сме много внимателни и не споделяме нищо.

П.П. Визирах как средна възраст на човечеството се покачва постоянно, а доктоторите вървят 20 години отдоле ( средно ).

Що не вземат първо да излекуват себе си и тогава да лекуват останалите?

Както и да е - ще ме набуташ в тема - за която не съм на кеф да разговярам в момента, защото не са виновни докторите ни - а Фиска - държавата и ще се оплетем съвсем, която им скъсява живота в цял свят - не само в БГ.

Поклон от мен към докторите ни!! И се усмихни малко - най-лесно е да се направиш на нацупен и трудно-достъпен ( ъъ .. смигам )
                    Last edited by marandi; 20.12.2013, 14:03.

Коментар

Не, бре ... Отговарям на Русото, защото той споменава, че докторите живеят средно до 48 години.
                      На пределите на възрастта си?
                      Попрочетах те назад - очевидно си оздравяла и няма нужда да те мисля.

Коментар

Не, бре ... Отговарям на Русото, защото той споменава, че докторите живеят средно до 48 години.
                        Мечо

Коментар

Русото, аз съм винаги усмихната.
                          А дофтура е поне на 50 години, но е симпатяга

Коментар

Той е статистическо изключение. От към години де

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              И ние застрахователите много се хилим с докторите.

П.П. В крайна сметка никой не може да ми отговори - Защо докторите живеят средно по 48 години в цял свят, а тръгнали да лекуват останалите?

Та, трябвало е да почнеш да се хилиш и ти яко насреща му - щот' след 5 години надали ще го има, а ще е на некролог.

Което си е смешно вярно
                              Мечо

Коментар

Добре, че си ми слабост от десетина години....щото иначе ... аха, да съгрешим:eek...
                                Да си жива и здрава !!!!
                                Не се знае какво ще случи през следващите десетина години ...

П.П.
                                Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X