Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
-----------------------------------------------------------------
П.П. Ем, виж къв идиот - ( демек ей т'ва ще трябва да го доказва в Съда по дати и час и ще искаме архива на инвестор ).
1. Бил "видял" ( на Котара акаунта ).
2. Бил затънал .... от паунд?
3. По мои препоръки?
----------------------------
Па, аз въобще не пиша у форексо освен на фундамент - никъде не казвам кой, какво, как да денси.
Мислех, че има 1 фрост с теорията, че Слънцето обикаляло земята и гъза му - ма, ся тоя го надмина.
П.П. Беше дръпнал 2 чаршафа да ме учи на съд ко било - па му бедна фантазията как ще ги докаже тия 3 в съда.
Аз няма му пускам контра-иск на измислиците за клевета - щот' ще отидат в Търново на едно бюро при едни много папки и нищо няма се бутне после - такава ви е Съдебната система.
Ма, той кат' си докаже глупостите в Съда, дет' наприказва ся ( съчини ) - после контра-иск само за 20 стинки.
За една баничка да'е .... ( демек к'ви глупости ми се дрънкат, бря? )
-------------------------------------------------------------------------------------
Че се изказват и Охотно без никой да ги пита - ма, Мечката няма ми го обарвате - тъкмо го вербовах безплатно за личен психиатър, щот' той можел да бъде и обществен.
Не го твърдял, ама можел и ся съм на далавера да'е ... ( та, донт' тъч Мечока повече ) иначе ще ви дам на него как ще ви мята после - нали ме пази вече кат' психиатър да'е ...

Коментар