IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Кофти. Не успя Гришо
    Още ли се дърлите тук
    Кофти, за Гришката, ма си върви нагоре момчето и е само на 22 г. - ха, дано още да е жив и здрав и денси на т'ва ниво!
    -----------------------------------------------------------------
    П.П. Ем, виж къв идиот - ( демек ей т'ва ще трябва да го доказва в Съда по дати и час и ще искаме архива на инвестор ).

1. Бил "видял" ( на Котара акаунта ).
    2. Бил затънал .... от паунд?
    3. По мои препоръки?

----------------------------

Па, аз въобще не пиша у форексо освен на фундамент - никъде не казвам кой, какво, как да денси.

Мислех, че има 1 фрост с теорията, че Слънцето обикаляло земята и гъза му - ма, ся тоя го надмина.

П.П. Беше дръпнал 2 чаршафа да ме учи на съд ко било - па му бедна фантазията как ще ги докаже тия 3 в съда.

Аз няма му пускам контра-иск на измислиците за клевета - щот' ще отидат в Търново на едно бюро при едни много папки и нищо няма се бутне после - такава ви е Съдебната система.

Ма, той кат' си докаже глупостите в Съда, дет' наприказва ся ( съчини ) - после контра-иск само за 20 стинки.

За една баничка да'е .... ( демек к'ви глупости ми се дрънкат, бря? )
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Че се изказват и Охотно без никой да ги пита - ма, Мечката няма ми го обарвате - тъкмо го вербовах безплатно за личен психиатър, щот' той можел да бъде и обществен.

Не го твърдял, ама можел и ся съм на далавера да'е ... ( та, донт' тъч Мечока повече ) иначе ще ви дам на него как ще ви мята после - нали ме пази вече кат' психиатър да'е ...
    Last edited by marandi; 25.10.2013, 23:56.

Коментар

• Кофти. Не успя Гришо
      Още ли се дърлите тук

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
        Така че - вади ги, щом са затънали - и сънувай, че си богът на форекса..., ама - и ги учи - на такива като теб - също вяра да нямат, защото и аз видях как затъна Котара на кабела, именно след твоите "компетентни" съвети...
        Т'ва двИздите ли ти го говорят кат' на Мечката или ко беше там за психиатъра?

План 1:

Пускаме лично на Котара да те "потвърди" ( ма, ще се окаже първо лично - кат' оня ахмак, дет' съм "асенствал".

План 2 отиваме в съда и доказвай измислиците си.

П.П. Мо'е ли си толкоз фрост кат' се опитвам да ви помогна, а не спирате да ме храчите и да си измисляте небивилаци? ( риторично )

Ко "печелиш" ся? - "Слава у форумо ли, че си го съчини и аз да се обяснявам после?"

Аз искам да се махам казах - 3 пъти вече и Оня горе ме връща - да'е ... - не ми се живее с идиоти.
        Last edited by marandi; 25.10.2013, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Ма, кат' си много отворен ТИ ги строи корабите със сервитьорки, чалга-певачки, ТВ-журДналисти и "калинки" в администрацията, бря?

П.П. Толкоз са ти познанията и по застраховане.

Ся бъди спокоен тъкмо вадя колегата дет' ти го набута с фигурата "диамант" преди месец на форекс.

Ма, т'ва не е моя работа да вървя след дървени философи, дет' дрънкат за неща, от които не разбират.

Та, колегата дет' го освини 1000 цифри да пускаш картинки и ръсиш акъли - ся ще го до другата седмица ще го извадя - демек готов е.

Ама, просто ти казвам млъкни, щот' не съм длъжен да вървя да чистя след всеки - ма ми стана кофти за момчето.

23 с гадже и т.н. лИбоФф и ти го набута само с 1 пост. Аз такива неща не правя, щот' не обучавам форекс - ма ся му е покрита позицията вече - ако не е - ще се къпи докато я покрия - макс още седмица.

Аз БГ - не искам да виждам кофти, а само т'ва виждам от идиоти вече 20 години "преход" - дет' всеки дрънка за неща, които не разбира.

Аз до сега - брояч на кораби, който да разбира от форекс - не бях виждал...

Ето, че и тук - ПАК си първи!

Така че - вади ги, щом са затънали - и сънувай, че си богът на форекса..., ама - и ги учи - на такива като теб - също вяра да нямат, защото и аз видях как затъна Котара на кабела, именно след твоите "компетентни" съвети...
          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
            Така и не разбрах, АКО само си броил корабите, които ДРУГИ са правили и изпитвали, защо се определяш като корабостроител?

Много повече БИХ ТЕ УВАЖАВАЛ, АКО КАЖЕШ, ЧЕ СИ БИЛ "БРОЯЧ", примерно...
            Ма, кат' си много отворен ТИ ги строи корабите със сервитьорки, чалга-певачки, ТВ-журДналисти и "калинки" в администрацията, бря?

П.П. Толкоз са ти познанията и по застраховане.

Ся бъди спокоен тъкмо вадя колегата дет' ти го набута с фигурата "диамант" преди месец на форекс.

Ма, т'ва не е моя работа да вървя след дървени философи, дет' дрънкат за неща, от които не разбират.

Та, колегата дет' го освини 1000 цифри да пускаш картинки и ръсиш акъли - ся ще го до другата седмица ще го извадя - демек готов е.

Ама, просто ти казвам млъкни, щот' не съм длъжен да вървя да чистя след всеки - ма ми стана кофти за момчето.

23 с гадже и т.н. лИбоФф и ти го набута само с 1 пост. Аз такива неща не правя, щот' не обучавам форекс - ма ся му е покрита позицията вече - ако не е - ще се къпи докато я покрия - макс още седмица.

Аз БГ - не искам да виждам кофти, а само т'ва виждам от идиоти вече 20 години "преход" - дет' всеки дрънка за неща, които не разбира.
            Last edited by marandi; 25.10.2013, 22:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Лежерни, лежерни /пропуснахте/ - и на Вас!

Коментар

Днеска да не е дата за раздаване на социални помощи, че всички сте толко кротки и любвеобвилни

Коментар

• Хубава вечер и уикенд!

http://www.youtube.com/watch?v=lXGDRrkaRgU

http://www.youtube.com/watch?v=02eupttyYDU

Коментар

Паун ( красива горска птица ) - питах семпло колко кораба са построени във Варна, Бургас и Русе?

Може да кажеш директно не знам. Нямам време за дървени философки.

Така и не разбрах, АКО само си броил корабите, които ДРУГИ са правили и изпитвали, защо се определяш като корабостроител?

Много повече БИХ ТЕ УВАЖАВАЛ, АКО КАЖЕШ, ЧЕ СИ БИЛ "БРОЯЧ", примерно...

Коментар

• Паун ( красива горска птица ) - питах семпло колко кораба са построени във Варна, Бургас и Русе?

Може да кажеш директно не знам. Нямам време за дървени философки.

Коментар

Бе, ти някога ще разбереш ли, че не чета, бре Паун ( красива птица ) - демек не те обиждам.

Бе, не ми говори за неща, от които си нямаш хал-хабер ти казах - щот' отиваме в КЗ Варна и не мо'еш ми каза колко кораба са построени и кога.

П.П. Кораби със сервитьорки, продавачки в МОЛ - няма да имате повече - не го ли разбра?

Щот' 5500 души специализиран персонал с 5-10 годишна подготовка преди това не се прави за 1 година.

Същия циркаджия кат' Мечката - дрънкаш неща, от които хал-хабер си нямаш.

Поздрави,
                        Андро ( ъъ ... смигам )

П.П. Понеделник те чакам за брой построени кораби в БГ от Русе ( речни до 5 детует ), Варна до 25-50 дедует и Бургас?

Колко кораба сте построили от 2 години досега примерно?!

Не ми дрънкай и пиши, щот' не те чета дае' "философите" да'е ... ( ти не го разбра май - веднъж ти влязах в педалската тема само да ти драсна, че не те чета и не желая да те чета )

Да ви таковам у "специалистите" по форуми.

Маранди, един сравнително лесен въпрос за обикновен човек, който НЕ БИ ТРЯБВАЛО да затрудни такъв "велик" корабостроител като теб...

До кога ще ме цитираш, но няма да правиш абсолютно никакъв коментар по казаното от мен?... и винаги ще си редиш - като латерна - твоите мисли, които после ще кажеш, че са били мои?

Нищо съществено не казваш по това, което съм написал.

Добре, че в тая страна си един от малкото, които НИКОГА НЕ ГОВОРЯТ по същество!

Затова съм оптимист, че ще се оправим.

Все пак нищо за теб не е изгубено.

И отново ще ти повторя СЪЩНОСТТА на нещата /спал си в последните десетилетия/: в ТАЯ страна - почти всичко сме разпродали, т.е. - няма как вече да се хвалим какво имаме, вкл. и в областта на корабостроенето. Затова всичко беше разпродадено, защото НИЕ ВЕЧЕ УЖ СМЕ европейци..., дефакто - защото НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ КОНКУРЕНЦИЯ на ДРУГИТЕ европейци, които са ПО-ЕВРОПЕЙЦИ ОТ НАС!

Затова, като знаеш това, което си проспал в последните десетилетия, НЕДЕЙ да ми ПОСТАВЯШ СВОИ ДУМИ в устата. Нямаш основания за това, пауне /щом така те радва това сравнение - да ти го препратя и аз.../

Коментар

• В живота всичко е относително:

София, лято, площад. Осем етажна сграда, по средата й скеле и на скелето работят двама мазачи. На единия му се пикае та две не вижда, обаче го мързи да слиза.
                          Вторият пита:
                          - Кво има, бе?
                          - Пика ми се, ама ме мързи да слизам…
                          - Е какъв ти е проблема? Ето долу има фонтан, застани на края на скелето,
                          аз ще те държа и пикай във фонтана. Никой няма да разбере…
                          Речено сторено. Застанал първият на края
                          на скелето, вторият го държи и… По едно време, обаче, духнал вятър и някаква прашинка влязла в носа на този който държал. Той кихнал и изпуснал пикаещият…

Две години по-късно. На плаж три девойки си говорят.
                          Първата:
                          - Най-големите любовници са в източните страни. Когато бях в Кайро и
                          вървях по улицата, всички ме разсъбличаха с поглед…
                          Втората:
                          - Хич не ми ги и говори тия. Французите са най-големите любовници. Когато
                          бях в Париж, щом се запознаех с някой мъж и веднага ме вкарваше в леглото!
                          Третата:
                          - Момичета, дълбоко се заблуждавате. Българите са най-големите любовници.
                          Когато бях в София, се разхождам по един площад. Гледам шадраван и
                          присядам на края му. Изведнъж вдигам глава нагоре и виждам към мен лети мъж с изваден х** и крещи :
                          „ша та е** в гъ***а !!!“
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Сега, серизоно.
                            Мислиш ли, че мечокът наистина е уверен в това, че Слънце-то се върти около Земя-та? Не вярвам да го мислиш, от което следва логичният въпрос- защо се дърлиш точно по тази тема? Няма опасност той да ни внуши, че земята е плоска и се крепи на гърба на 4 слона. Просто си лафим неангажиращо. Не превръщай темата в арена. Не е задължително да се кльопате, но винаги може да има едно приемливо ниво на търпимост.
                            От време на време и аз се дърля с него- за спорта, но той го знае това и не ми връзва.
                            Абсолютно го вярвам и той вече в поне 3-4 поста го твърди т'ва.

П.П. Навремето бях 10 години сис-админ и модератор на емАрси ( Мирка-та ) канал България и т.н. и пишех кат' нормален юзер - демек никога не се правя на никакъв - още нямаше скайп, а АйСиКю тепърва проходжаше.

За 10 години колко кретена са се пробвали да ми се изредят пред очите мислиш ( риторично ).

Бе, с 2 изречения всеки ми е ясен - ма ти си класа и съм ти го казвал вече! Евала!! - повече не очаквай да го повтарям.

П.П.П. Ся ме пробвай дали разбирам от форуми? ( риторично ) и кой юзер колко фрост е?

Ако ме пробваш - не говори добре за тИбя - щот' говоря 1998 времето с и-нет до 2005-6 - на високи скорости, дет' струваха доста ( по 1/5 гарсониера/месец да кажем ).

Ма, ако искаш ме пробвай дали разбирам от юзери?
                            Last edited by marandi; 25.10.2013, 22:00.

Коментар

• Равниссс, Мирноооо !!!
                              Всичко се върти около мене, да ви е ясно на всички.

Утре като изтрезнея, ще издам нова заповед.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Виж ( в черничкото ) и много си се объркала, че той е себе си.

Просто е пълен неграмотник, който не спира да парадира колко е неграмотен на останалите.

П.П. Щом доказано 600 години и признато от всички, че е така - т'ва значи да се връщаме в пещерите - ма, няма проблем - връщайте сте с такива идиоти.

Нали ти ми пуска линк-чето с оня филм дет' най-тъпите после се оказали най-умни след 150 години.

Същото е - ма, тогава ти праща линк-чета за филма, а сега се изметна като фурнаджийски лопата, че т'ва било майтап?

Кое е вярно от 2-те:

Че по-простите завладяват или че простия може да се майтапи с Папата, Коперник и ФизикаТА?
                                Сега, серизоно.
                                Мислиш ли, че мечокът наистина е уверен в това, че Слънце-то се върти около Земя-та? Не вярвам да го мислиш, от което следва логичният въпрос- защо се дърлиш точно по тази тема? Няма опасност той да ни внуши, че земята е плоска и се крепи на гърба на 4 слона. Просто си лафим неангажиращо. Не превръщай темата в арена. Не е задължително да се кльопате, но винаги може да има едно приемливо ниво на търпимост.
                                От време на време и аз се дърля с него- за спорта, но той го знае това и не ми връзва.

Коментар

Working...
                                X