If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
...някои дами е съдено да са ефективни, на други - ефектни
Глей ся как всички мигат кат мишки у брашно и не смеят да гъкнат
Аз си мисля - едни или други,все са жени ......ама само си мисля ....не го казвам ,цирик-цирик
Зара, ти разбор по свободно съчинение ли ми правиш...?
Нимой, моля те....
Ще ме разтълкуваш неправилно, ще те разберат накриво и после ще има да криволича по надолнището ......
Нямай грижа!
Необходимо е само единият джоб да напълниш с червените, а другият - може и с кВот Господ дал /около джоба - да поизпъкне там - колкото-толкова... .../...
С риКС - да бъда и аз нарочен /като теб/ - веднага ще ти прошушна "как да разбереш"...
Ми - то - досега, АКО не си разбрал за какво си мисли една жена - късно ще ти е отсега - натам......, пък - и важно е - да ти "снесе" - за какво мисли..., иначе - вър/в/И, че гадай...
Значи, обяснявам: "Описва гора, планина и душа в едно..." - има и нещо друго /съществено/, което често описва, а то е ...., ми какво е то?... Разбира се - оптически мерник! .... Все неща, които са част от душата, описвана от жениТЕ...
...щях да пропусна, че на нея много й се ходи в околностите на "Вонеща вода" - или пък - някъде на друго място из прелестите на областта - В.Търново, но за сега няма кой да я покани /с ВСЕ пълноправни и т.н. - членове - и нея - като членКА - най-най-пълноКравна, т.е. - пълноКрЪвна..., ей, че много грешки допускам Нес - пълноПравна - добре, че навреме се поправям.../...
Ама, тоя Чичо - някак - Се на гърмян заек /БЕЗ оптика/ - се прави......, Се нещо не му било ясно..., аВе - номера, ШЪ знаИш - отСякъде - виртОални... ..., т.е. - Ше те глобяваТ с червените камъчки и другите разни зеленясали, деТ им викат някои смарагди...
ПоздравЕ на четите!
Зара, ти разбор по свободно съчинение ли ми правиш...?
Нимой, моля те....
Ще ме разтълкуваш неправилно, ще те разберат накриво и после ще има да криволича по надолнището ......
Добро да е !
Аз писах за какво си помислих..- рози и пафюми.....
Ти за какво си мислиш не знам.....
А за Тнм, нямам никакво предположение..... При нея само "визуализации с перо"...
Описва гора, планина и душа в едно...Как да разбера какво си мисли ..?:D
С риКС - да бъда и аз нарочен /като теб/ - веднага ще ти прошушна "как да разбереш"...
Ми - то - досега, АКО не си разбрал за какво си мисли една жена - късно ще ти е отсега - натам......, пък - и важно е - да ти "снесе" - за какво мисли..., иначе - вър/в/И, че гадай...
Значи, обяснявам: "Описва гора, планина и душа в едно..." - има и нещо друго /съществено/, което често описва, а то е ...., ми какво е то?... Разбира се - оптически мерник! .... Все неща, които са част от душата, описвана от жениТЕ...
...щях да пропусна, че на нея много й се ходи в околностите на "Вонеща вода" - или пък - някъде на друго място из прелестите на областта - В.Търново, но за сега няма кой да я покани /с ВСЕ пълноправни и т.н. - членове - и нея - като членКА - най-най-пълноКравна, т.е. - пълноКрЪвна..., ей, че много грешки допускам Нес - пълноПравна - добре, че навреме се поправям.../...
Ама, тоя Чичо - някак - Се на гърмян заек /БЕЗ оптика/ - се прави......, Се нещо не му било ясно..., аВе - номера, ШЪ знаИш - отСякъде - виртОални... ..., т.е. - Ше те глобяваТ с червените камъчки и другите разни зеленясали, деТ им викат някои смарагди...
Добро да е !
Аз писах за какво си помислих..- рози и пафюми.....
Ти за какво си мислиш не знам.....
А за Тнм, нямам никакво предположение..... При нея само "визуализации с перо"...
Описва гора, планина и душа в едно...Как да разбера какво си мисли ..?
Питаш Мечо ... ама той пък е джентълмен и може да не склони да ти каже какво точно мисля
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ми според мен няма нищо лошо и странно жена да изненада мъжа си с кексчета.Всичко си идва отвътре. Не е необходимо компенсации. Аз когато правя изненада не искам нищо насреща. И жена ми също. И затова може би си пасваме толкова добре и се изненадваме приятно взаимно.
Та за мен всичко друго е подсъзнанието
Ама ти това ли имаш предвид, като споменаваш мръсно подсъзнание!?
Пък аз си рекох, че си прелистил на ум Кама сутра
П.П. Съвместният живот е по-лек когато го има това "пасване".
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар