IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Знам ги и аз тези унгарски зимнини. Не са лоши. А паленката е класа.

С унгарката се разделихме. В повече ми дойде всичките ми приятели да мастурбират на филми в които участва и гаджето ми. Взе и нещо да ме дразни. Ебати жената дето една супа не може да направи и у нас ако не дойде чистачката ще развием нови форми на живот. Замина за Австрия. Как е минала границата като колата е на мое име идея нямам.... Ха наздраве. Мале днес как се напих....
    Че кой пък гледа по границите на кое име е колата?
    Седя си и си мисля. Ти па за една супа ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Днес нищо не съм готвил да'е .... - и ми писна нещо.

Може му охакам 3-4 гювечета сирене по шопски - че там става с поглед - бучка масло, консерва домати буркан - пълнене почти до горе до капака 2 пръста свободни, 1 яйце се чуква отгоре, натрошава се със сирене - капачетата леко открехнати да изпарява и в студена фурна за 20-30 мин. на горен реотан на макс.

Бам - 5 мин. за материалите и 2 копчета включи/изключи - после магаданоз като се извади.

Че хич не ми се виси по печки днес - много ми е студено да'е ... - мо'е съм настинал да'е ...
      Звучи добре. Аз пак ще съм на ракия и мезета...

Коментар

Ей, унгарците какви трушии правят да'е - имам една любима - пълнени люти камби с кисело зеле, колкото яйце са като размер на топчици. Люто и кисело - страхотна комбинация, бяха към 5-6 евро/за 100 гр мисля ( по памет ).

Питай мацката знае ли как я правят? Едва ли ще седна да я правя, че съм голям мързел за тия неща, просто от любопитство. Ламята си е сложил една малка дамаджана с широк отвор от 7 литра и си купува по 2-3 зелки, залива със морска сол и вода и то втасва за 4-5 дни.

Като се преполови количеството - изважда парчетата и слага нова зелка най-отдолу и после ги връща втасалите парчета най-отгоре и пак си долива вода и сол. Не става секси като класическото кисело зеле, ама пак се търпи като вариант и е много бърз и няма цапане.

Ха, наздраве! То с тия празници не мо'е изтрезнеем да'е ...

Знам ги и аз тези унгарски зимнини. Не са лоши. А паленката е класа.

С унгарката се разделихме. В повече ми дойде всичките ми приятели да мастурбират на филми в които участва и гаджето ми. Взе и нещо да ме дразни. Ебати жената дето една супа не може да направи и у нас ако не дойде чистачката ще развием нови форми на живот. Замина за Австрия. Как е минала границата като колата е на мое име идея нямам.... Ха наздраве. Мале днес как се напих....

Коментар

• Оборвайте си статистиките по години.

- най-бедни;
          - най-нещастни;
          - най-бързо изчезваща нация и т.н.

П.П. После елате да ме пробвате пак, понеже тия статистики от години не ги измислям аз.

Горди и най-бедни - трябва да си кретен и да се хилиш. Затова у лево - вие даже Сърбия не може да минете по стандарт, бря - па те бяха в 10 годишна война и загубиха 60% от териториите си и ключовите си отрасли като туризъм ( летен/зимен ), въгледобив и т.н. ). В Сърбия минималната пенсия е 400 лева - за сравнение във "велика" БГ без война - е 230 кинта.

Представи си тук какво е било, щом сте по-зле и то без война цели 10 години! И без още загубено парче земя. Умник до умника се наредили да ме плюят, щот' са слепи къде сте.

П.П.П. Отстрани се виждате много добре и се хилете като пачи на тия, които ви го дънят в прав текст. Аз басма на никого не цепя. Като не ви харесват данните си ги оправете.

Хубави празници!!

И да не пропуснеш анкетата догодина за най-големите нещастници, най-бедните и най-сиромаси и изчезващи като Нация.

Обади ми се пак да се похилим колко си "объл" и колко сте "велики" догодина
          Last edited by marandi; 21.12.2013, 16:13.

Коментар

• Маранди, на батко сладура си ти! Кой бе, готин, те излъга, че имаме нужда от твоята помощ, та се раздаваш така самоотвержено да помагаш? Хммм? Хайде весели празници и умната момче! Ще се похабиш за нема нищо! Аде със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
              Хахаха, пак изтрещя

Весели празиници!
              Кръчмарска логорея е това

Коментар

• Хахаха, пак изтрещя

Весели празиници!

Коментар

• Когато си оправите креативността - ще започнете да бутате леко нагоре - около 10-20 години ще ви трябват.

За момента продължавате да избивате всичко креативно - пардон да го принуждавате да емигрира. Губите си целият потенциал на Нацията така - точно, които могат да ви спасят - вие ги пращате в чужбина и те после ви го връщат като тяхна стока и услуга, която става все по-скъпа.
                  --------------------------------------------------------------------------------------
                  И затова ви обяснявам нещата с трушии. Как пълни аборигени като Австрия, Чехия и Унгария преди 500 години - ви задминаха, че даже ви отмъкнаха и традиционни неща като пикливата трушия, която днес се води тяхна запазена търговска марка и си я дънят на 50 пъти цена горница на вашата.

Па, вие ги учехте някога как да я правят?

Аз съм практик, браточка - но това са ви фактите към днешна дата. В момента имате само една регистрирана търговска марка и тя се нарича Горнооряховски суджук. Познавам и жената, която го направи, понеже ми беше клиент известно време.
                  -----------------------------------------------

Друго нямате насреща - ма, се бийте в гърдите и викайте Булгар, булгар ......

През това време останалите ви окрадаха до шушка и сега ще ви продават вашите неща като "чужди", щот' сте много умни.

Енджой! ( нямам желание да помагам казах ) - Каквото зависи от мен ще го направя - после се оправяйте.

П.П. Достатъчно анализи ви натрясках да се видите как изглеждате отстрани. Бедни и горди! Вече и това няма да правя - щот' сте много ооооотворени ...... ( ама по храчките сякаш май ). Па, другите ви пързалят нон-стоп, без да се правят на умници
                  Last edited by marandi; 21.12.2013, 15:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                    От къде ще ни знае нас БЪЛГАРИТЕ каква туршия правим тоя мишок...
                    Съселче мило,

да си патриот не означава да мразиш другите ( различните ), особено ако са те надминали тук-там - нищо, че ти си ги обучил преди 150 години.

Да си националист - означава точно това - да продаваш омраза към различните.
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------
                    П.П. Нямам желание вече да ви помагам, но имате остра нужда от читави анализатори, за да излезете от днешната ситуация.

Сега за собствен риск и с малко помощ ви бутам нещата - ама цялата ми енергия се разпилява за подобни глупости - вместо да фокусирам малко по-добре и до няколко месеца да засвири всичко като по ноти.

Чаткаш ли какво правиш в момента с подобни простотии - аз дали съм Българин? Ами, направи нещо ти, бря - забий един пирон някъде и ела ме извикай да го видя да'е ... ( ама го няма, нали? ) - по-лесно е от засада да си храчим наред като оня мушмурок Мечката.

Проблемът на Мечката е, че не е във властта - после ще стане моментално същия мухльо като тия, които днес храчи нон-стоп.
                    ---------------------------------------------------------------------------------

Малко сте ми смешни колко много сте се отклонили от Пътят и какви бяхте някога. Но е поправимо да'е ...

Хубави празници!

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                      А пък тука в България ако знаеш каква царска туршия правят. . . .
                      По принцип преди 100-150 години дядовците ви са занесли градинарството по ония земи - ония са били аборигени. Същото важи и Австро-Унгария ( империя тогава ).

В наши дни ония от аборигени, станаха хора - а БГ-ейците от хора в аборигени за няма и 150 години само интервал.

Сега в трушиите специално - Унгария и Чехия са по-напред и сте ги научили вие как да ги правят.
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------
                      П.П. В БГ царската трушия не е лоша, ама евтина трушия - просто за 70 години бартерни сделки с Русия - те ви лъжат, че ви дават читав петрол - вие ги лъжете, че правите готини трушии и всичко се освини като качество.

Та, пробвай някой път на ония трушиите, които се водят вече чешки и унгарски - дет' твоя пра-пра-дядо е ходил да ги учи някога как се правят.
                      -----------------------------------------------------------------------------------------------
                      Сега вече са тяхна търговска марка и струват по 5-6 евро/100 гр., а царската ти трушия струва не повече от 1 евро/килото. Какво сравняваме сега? Разлика в цената 50 пъти ли? И защо им я плащат, а вашата пак не се търси дори на 50 пъти по-ниска цена. Ха, помисли си защо?

Т/ва е накратко - иначе се бий, колкото си искаш в гърдите като оня паляк по-горе - Булгар, булгар ....

Ха, наздраве! ( за обективистите )
                      Last edited by marandi; 21.12.2013, 13:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                        От къде ще ни знае нас БЪЛГАРИТЕ каква туршия правим тоя мишок...

Коментар

Ей, унгарците какви трушии правят да'е - имам една любима - пълнени люти камби с кисело зеле, колкото яйце са като размер на топчици. Люто и кисело - страхотна комбинация, бяха към 5-6 евро/за 100 гр мисля ( по памет ).

Питай мацката знае ли как я правят? Едва ли ще седна да я правя, че съм голям мързел за тия неща, просто от любопитство. Ламята си е сложил една малка дамаджана с широк отвор от 7 литра и си купува по 2-3 зелки, залива със морска сол и вода и то втасва за 4-5 дни.

Като се преполови количеството - изважда парчетата и слага нова зелка най-отдолу и после ги връща втасалите парчета най-отгоре и пак си долива вода и сол. Не става секси като класическото кисело зеле, ама пак се търпи като вариант и е много бърз и няма цапане.

домоуправител

Коментар

• Мечка,

не знам, браточка кой вятър те вее, ама чек ти обадя 1 виц, па мо'е се познаеш там - барабар с мен в него.

---------------------------------------------------------------

След едно корабокрушение се събрали 3 акули и взели да се оплакват една на друга.

Първата казала, ма'а му да плющя - хапнах някакъв американец от тълпата давещи се - ама той тоя цял живот по литър уиски пукал и сега 3 дена ме гони махмурлук от тоя.

Втората казала - Ти, пак си добре - аз кат' глътнах някакъв руснак - и то Ленинизъм/Марксизъм му блъскали в кофата цял живот и 3 дена кошмари сънувам от тоя.

Третата казала - Бе, вие сте добре - аз па кат' глътнах 1 бърлгарски инженер и тя главата му куха .. куха .... - 3 дена не мога се потопя от тоя да'е ....
                            -----------------------------------------------------------------

Ха, наздраве!

Коментар

• Днес нищо не съм готвил да'е .... - и ми писна нещо.

Може му охакам 3-4 гювечета сирене по шопски - че там става с поглед - бучка масло, консерва домати буркан - пълнене почти до горе до капака 2 пръста свободни, 1 яйце се чуква отгоре, натрошава се със сирене - капачетата леко открехнати да изпарява и в студена фурна за 20-30 мин. на горен реотан на макс.

Бам - 5 мин. за материалите и 2 копчета включи/изключи - после магаданоз като се извади.

Че хич не ми се виси по печки днес - много ми е студено да'е ... - мо'е съм настинал да'е ...
                              Last edited by marandi; 21.12.2013, 12:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Тая година киселото зеле ми е фантастично.. Та днес вече почвам по същество.. Ха наздраве.

Last edited by marandi; 21.12.2013, 12:01.

Коментар

Working...
                                X