IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Няма да казвам, че мислиш правилно и ги разбираш камбанариите. Най няма да кажа на Чичо !!!
    Нещо не мо'а да вдяна що е у множествено число
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      ...някои дами е съдено да са ефективни, на други - ефектни
      Глей ся как всички мигат кат мишки у брашно и не смеят да гъкнат
      Аз си мисля - едни или други,все са жени ......ама само си мисля ....не го казвам ,цирик-цирик
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
        Мерси./за което/...

Някои дами могат да се похвалят с пъти по-голяма "ефективност", без дори да знаят що е то оптика...

Намаханите - не винаги са най-лошото, което животът предлага...... /изпитана житейска истина.../
        Зарата ..., какво да ти кажа!? На някои дами е съдено да са ефективни, на други - ефектни
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          ??
          Бъзикам се Зарата
          Мечо

Коментар

За сега - толкова! Пък като ми вземеш хубавата оптика, обещавам да я изпробвам върху капачката на лявото ти коляно
            ??

Коментар

За сега - толкова! Пък като ми вземеш хубавата оптика, обещавам да я изпробвам върху капачката на лявото ти коляно

Мерси./за което/...

Някои дами могат да се похвалят с пъти по-голяма "ефективност", без дори да знаят що е то оптика...

Намаханите - не винаги са най-лошото, което животът предлага...... /изпитана житейска истина.../
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Ей на - ако бях взел оптиката - сега и мен щяха да ме черпят с такВИЗИ неща..., ама - който няма заслуги - не го черпят!

Мечо

Коментар

Ей на - ако бях взел оптиката - сега и мен щяха да ме черпят с такВИЗИ неща..., ама - който няма заслуги - не го черпят!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Зара, ти разбор по свободно съчинение ли ми правиш...?
                    Нимой, моля те....
                    Ще ме разтълкуваш неправилно, ще те разберат накриво и после ще има да криволича по надолнището ......

Нямай грижа!

Необходимо е само единият джоб да напълниш с червените, а другият - може и с кВот Господ дал /около джоба - да поизпъкне там - колкото-толкова... .../...

Коментар

С риКС - да бъда и аз нарочен /като теб/ - веднага ще ти прошушна "как да разбереш"...

Ми - то - досега, АКО не си разбрал за какво си мисли една жена - късно ще ти е отсега - натам......, пък - и важно е - да ти "снесе" - за какво мисли..., иначе - вър/в/И, че гадай...

Значи, обяснявам: "Описва гора, планина и душа в едно..." - има и нещо друго /съществено/, което често описва, а то е ...., ми какво е то?... Разбира се - оптически мерник! .... Все неща, които са част от душата, описвана от жениТЕ...

...щях да пропусна, че на нея много й се ходи в околностите на "Вонеща вода" - или пък - някъде на друго място из прелестите на областта - В.Търново, но за сега няма кой да я покани /с ВСЕ пълноправни и т.н. - членове - и нея - като членКА - най-най-пълноКравна, т.е. - пълноКрЪвна..., ей, че много грешки допускам Нес - пълноПравна - добре, че навреме се поправям.../...

Ама, тоя Чичо - някак - Се на гърмян заек /БЕЗ оптика/ - се прави......, Се нещо не му било ясно..., аВе - номера, ШЪ знаИш - отСякъде - виртОални... ..., т.е. - Ше те глобяваТ с червените камъчки и другите разни зеленясали, деТ им викат някои смарагди...

ПоздравЕ на четите!
                      Зара, ти разбор по свободно съчинение ли ми правиш...?
                      Нимой, моля те....
                      Ще ме разтълкуваш неправилно, ще те разберат накриво и после ще има да криволича по надолнището ......

Коментар

Добро да е !
                        Аз писах за какво си помислих..- рози и пафюми.....
                        Ти за какво си мислиш не знам.....
                        А за Тнм, нямам никакво предположение..... При нея само "визуализации с перо"...
                        Описва гора, планина и душа в едно...Как да разбера какво си мисли ..?:D

С риКС - да бъда и аз нарочен /като теб/ - веднага ще ти прошушна "как да разбереш"...

Ми - то - досега, АКО не си разбрал за какво си мисли една жена - късно ще ти е отсега - натам......, пък - и важно е - да ти "снесе" - за какво мисли..., иначе - вър/в/И, че гадай...

Значи, обяснявам: "Описва гора, планина и душа в едно..." - има и нещо друго /съществено/, което често описва, а то е ...., ми какво е то?... Разбира се - оптически мерник! .... Все неща, които са част от душата, описвана от жениТЕ...

...щях да пропусна, че на нея много й се ходи в околностите на "Вонеща вода" - или пък - някъде на друго място из прелестите на областта - В.Търново, но за сега няма кой да я покани /с ВСЕ пълноправни и т.н. - членове - и нея - като членКА - най-най-пълноКравна, т.е. - пълноКрЪвна..., ей, че много грешки допускам Нес - пълноПравна - добре, че навреме се поправям.../...

Ама, тоя Чичо - някак - Се на гърмян заек /БЕЗ оптика/ - се прави......, Се нещо не му било ясно..., аВе - номера, ШЪ знаИш - отСякъде - виртОални... ..., т.е. - Ше те глобяваТ с червените камъчки и другите разни зеленясали, деТ им викат някои смарагди...

ПоздравЕ на четите!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Няма да казвам, че мислиш правилно и ги разбираш камбанариите. Най няма да кажа на Чичо !!!

Мечо

Коментар

Питаш Мечо ... ама той пък е джентълмен и може да не склони да ти каже какво точно мисля
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Добро да е !
                              Аз писах за какво си помислих..- рози и пафюми.....
                              Ти за какво си мислиш не знам.....
                              А за Тнм, нямам никакво предположение..... При нея само "визуализации с перо"...
                              Описва гора, планина и душа в едно...Как да разбера какво си мисли ..?
                              Питаш Мечо ... ама той пък е джентълмен и може да не склони да ти каже какво точно мисля
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Ми според мен няма нищо лошо и странно жена да изненада мъжа си с кексчета.Всичко си идва отвътре. Не е необходимо компенсации. Аз когато правя изненада не искам нищо насреща. И жена ми също. И затова може би си пасваме толкова добре и се изненадваме приятно взаимно.

Та за мен всичко друго е подсъзнанието
                                Ама ти това ли имаш предвид, като споменаваш мръсно подсъзнание!?
                                Пък аз си рекох, че си прелистил на ум Кама сутра

П.П. Съвместният живот е по-лек когато го има това "пасване".
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X