If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Затова ги отрекох " твоите приятели хилибарките "... с приемането на тез малоумни "реални граници"...Родата има 12 пацела - 28 дкр...
Аз затова ги купих тез 24 дкр - стават за програми и са видими.....Но като гледам, ще ги оставя за другия живот....
Кои са хилибарките бря В интерес на истината имам спомени от дете. Малки, малки да ги еВВа, като си спомня как се вадят картофи от 4 ара или как се бере боб в половин декар царевица, малииииийй.... Чак ми се отщява да имам село
Момчетата с джипките ... понеже съм загрижена за вас и понеже чувствам, че мога да ви бъда полезна ... така докато си пия кафето, реших да ви спретна едно проектче по програмата за развитие на селските райони. Ще усвоявате билните пасища. Пък аз ще гушна някои леФ за изготвянето на проекта
П.П. Тез коне с тез конски сили, треба да има къде да пасат
Ние без джипките да рупаме сено ...Така ли..?
Нещо за развъждане на лалугери за изхранване на соколите и орлите да си чувала....?
Дюбрутру
днес никой не става рано да дрънчи
и мислех ,че шъ спъ ама за проклетия
пак рано ставам
дано се постопли,че към обяд пак съм
на трибуната
с/у Лудогорец
тия малките ми е по-интересно да ги гледам
от ония по "лигите"
Успех на ритнитопковеца!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Момчетата с джипките ... понеже съм загрижена за вас и понеже чувствам, че мога да ви бъда полезна ... така докато си пия кафето, реших да ви спретна едно проектче по програмата за развитие на селските райони. Ще усвоявате билните пасища. Пък аз ще гушна някои леФ за изготвянето на проекта
П.П. Тез коне с тез конски сили, треба да има къде да пасат
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Дюбрутру
днес никой не става рано да дрънчи
и мислех ,че шъ спъ ама за проклетия
пак рано ставам
дано се постопли,че към обяд пак съм
на трибуната
с/у Лудогорец
тия малките ми е по-интересно да ги гледам
от ония по "лигите"
Я да помислим .......днес е неделя ...значи сме на баняяяяя ...ма то глей къв студ де'а.....пропускаме банята и се залавяме с пиенето
Ма и малко Хавтомонтьор требе да го играя,че днес цял ден с гаечни 10 ходя у джоба и ....отвий,завий,отвий,завий клемата на акумулатора,щот заяло копчето на фаровете .....в противен случай - бутенщайген
Морген
Че ние сме били АДАШИ бре !!! И на моята джипка кумулатора е с 10
Я да помислим .......днес е неделя ...значи сме на баняяяяя ...ма то глей къв студ де'а.....пропускаме банята и се залавяме с пиенето
Ма и малко Хавтомонтьор требе да го играя,че днес цял ден с гаечни 10 ходя у джоба и ....отвий,завий,отвий,завий клемата на акумулатора,щот заяло копчето на фаровете .....в противен случай - бутенщайген
Коментар