Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАз не портя никога - ма, имам данни.
П.П. Кат' си готин прати снимка да те видим да'е ...
Е, аз съм си съм снимки и всичко - демек виждате ме публичен съм.
Ами сега....!!!?
Знам те , че си публичен...дърт евтин пе..л.....Слагаш токчетата и престилката на гол задник и се въртиш около печката.....
пп Вчера ми стана смешен, но като се зачетох, ставам нервен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА, бе не се занимавай - то БГ-стан е пълно с такива.
Мине, де чел - де не чел, изплюе се без и той да разбира, че плюе себе си и заминава.
До следващото дърво да му се изплюе и на него. Ай. така - щот' било модерну да си фърфиш и да си плюеш.
Олеквало им - народо-пциоолоойя било.
Ха, наздраве - че поспах малко.
П.П. То ся остава и да коментираме шматка дет' центъра им на Шумен пълно с мангали и вървят кат' борчета, че щях се сбия сцела тумба, че бързах - в същото време няма откъде да си купиш един читав колан за костюм, че си бях забравил моя веднъж и от 2-та ми им умерели хотела - дет' от как се е гътнал бай Башо нищо не е правено повече - ма само некви евтини магазини.
Ма, иначе у нощния им бар искат по 80 лв. за мацка на час. Т'ва цени от преди 5 години. Сметай. Че те елитните у Варна вървяха толкоз, бря - с по 5 езика дет' владеят и не можеш я разбра к'ва е.
П.П.П. Селяния ли е т'ва или ...? Ко мислиш? Хем смотан, запустял град, хем ти сакат майка си и баща си за елементарна услуга да ти пратят неква миризлива полу-циганка.
Ма, аз откъде ли мога да ги знам тия неща да'е ... - просто 'ноу ме кефи да лъжа и да коментирам умрели градове заради селяните в тях - кат' тоя.
къде са тия по 80 кинта-сега искат бая повече,
че е по добре и да не приказват,че тогава съвсем не се търпят
ама пусти мерак-край немаhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро на почти всички
Нито некачество, нито качество...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСам се вкарваш във филми - иначе от О Шипка по-евтина кръчма рядко съм виждал.
Вкарай дете в други филми - па, металисти ще я барнат, само ако иска. Ку не иска няма.
П.П. А бе, вие живот на деца ли живеете, че толкоз се вживявате да'е ... - Да не сте Господ.
Живот си е техен и те ще си къркат.
Чета ви простотиите цял ден и двуличието, което отвращава - ма, то Маймун-а, ТНМ-то и сие са ходили техните подире им сякаш да'е кат' сефте опитали вино, ракия и цигара.
Ми, браус ... да'е ...( голямо преследване е паднало ) усещам - ама надали
И ся първи кипри на фронта.
О Шипка е пицария, а там в мазето, имаше клуб за млади банди....
Що ли се хабя да ти отговарям......Копирай се манджите от сайтовете и се прави на готвач....
Коментар
-
Ай ся да повъртим дупарките на тоя парцал да'е ..
-------------------------------------------------------
Outlandish - Callin You
http://vbox7.com/play:295a9bad
-------------------------------------------------------
Селтици кат' чичака даже няма й да разберат кадъра с показания пръстен на ръката - демек - не притеснявай, че ще думне някой.
Общо взето БГ-стан фърфи 500 години назад - като всеки си позволява да се изходи при нужда.
Отчаял съм се. Ма, каквото зависи от мен ще ви го направя,за да не изглеждате подобни селяни пред свИтъ и бачкам яко.
Мхм ... - кат' имаш гарантирано парко-място е лесно да'е ..
П.П. Текст ви е как изглеждате БГ в момента пред останалите. Ще ви се спре този процес - после младите да градят нагоре.
Пълни селтаци сте в момента - и не може да го разберете ...( кат' оня шуменският минзухар Деко )
То градът му умира, респективно БГ-стан - той тръгнал да ме плюе. Къде бе Алоуу ...?Last edited by marandi; 18.02.2014, 08:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеОоооо, Маранди, ми ха добрутро!
Понаспал си се май? Това добре, ма аз се зашематих с едно вино, не ти е работа.
А тоя го остави, май ше се окаже че е бил солташакна някое зкпч навремето.
Ма тея са един дол дренки, голяма гъстота да ги еба.
Ся пак скачам на Русата метла да фуча, ма само да си направя едно кафе.
П.П. Бе, дадох му тоя гледна точка как се вижда отстрани. Бързам и не стига, че съм без колан и съм хукнал да си търся да си купя от нейде и то фраш с боклуци навсякъде.
Ами и некви тъпи циганори - се разляли по целия път нарочно и джавкат нещо на техния си език демонстрационно.
И аз питам - сори при вас няма стока, която да ме удовлетвори - къде мога да я намеря. И магазини ме преращат - фърфи натам - фърфи натам по центъра им.
И налитам на тумбата с чалъмите - и директно викам - я, малко по-тихо, бре че ще ви заритам. Освободете пътя да мина и после си бауцайте там пак.
И тия шматки се разцепиха кат' кордон да си мина. Да'е ... пацулския му град да'е ...
Па, аз както се бях изнервил само чаках някое мангасе да ми посегне. Щях да ги натроша до дупка както бяха 20 биберлика - и невиждали някой с костюм в техния град, че ми надуват главата - па бях махмурлия тогава от предната нощ да'е ...
Демек - ултра изнервен - хихи
Ха, наздраве!
Те, т'ва ти е града на тоя смешник. Най-убавата им кръчма е лоби бара на х-л Шумен и Юлиана Дончева там си провеждаше срещите за Президент на БГ.
Некво пълно ретро - ма поне в пространства е добре. Ма, аз 'ноу обичам да си измислям и така пред селски пръчки.Last edited by marandi; 18.02.2014, 07:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеОбраз,
Малко четеш. А и егото ти е в повече.
Ма нема лошо!
Сметам, че е моментен сичуейшън.
...............
Кърдавото, рече ли нещо - саде блондинка мое да си позволи лукса, да му се репчи. И то до 23+!
И то със зестра от 50 хилки ъп!
...............
Дигна си прайса копилето мръсно!!
- Депресия било.
Мине, де чел - де не чел, изплюе се без и той да разбира, че плюе себе си и заминава.
До следващото дърво да му се изплюе и на него. Ай. така - щот' било модерну да си фърфиш и да си плюеш.
Олеквало им - народо-пциоолоойя било.
Ха, наздраве - че поспах малко.
П.П. То ся остава и да коментираме шматка дет' центъра им на Шумен пълно с мангали и вървят кат' борчета, че щях се сбия сцела тумба, че бързах - в същото време няма откъде да си купиш един читав колан за костюм, че си бях забравил моя веднъж и от 2-та ми им умерели хотела - дет' от как се е гътнал бай Башо нищо не е правено повече - ма само некви евтини магазини.
Ма, иначе у нощния им бар искат по 80 лв. за мацка на час. Т'ва цени от преди 5 години. Сметай. Че те елитните у Варна вървяха толкоз, бря - с по 5 езика дет' владеят и не можеш я разбра к'ва е.
П.П.П. Селяния ли е т'ва или ...? Ко мислиш? Хем смотан, запустял град, хем ти сакат майка си и баща си за елементарна услуга да ти пратят неква миризлива полу-циганка.
Ма, аз откъде ли мога да ги знам тия неща да'е ... - просто 'ноу ме кефи да лъжа и да коментирам умрели градове заради селяните в тях - кат' тоя.Last edited by marandi; 18.02.2014, 05:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХахахааа
Не мога да се въздържа, ама на лъжата краката са къси.
Той си бил със снимката!
Ама тя тази, ТВОЯТА , снимка я има на много руски сайтове.
Ето вижте ги.
https://www.google.bg/search?tbs=sbi...Kmx41WEjmVbnKg
Хахахааа. Това бил бат Маранди. И го снимАлЕ руснаците, та го пустили по техните сайтове.
Образ,
Малко четеш. А и егото ти е в повече.
Ма нема лошо!
Сметам, че е моментен сичуейшън.
...............
Кърдавото, рече ли нещо - саде блондинка мое да си позволи лукса, да му се репчи. И то до 23+!
И то със зестра от 50 хилки ъп!
...............
Дигна си прайса копилето мръсно!!
- Депресия било.Last edited by sergo; 18.02.2014, 02:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАз не портя никога - ма, имам данни.
П.П. Кат' си готин прати снимка да те видим да'е ...
Е, аз съм си съм снимки и всичко - демек виждате ме публичен съм.
Не мога да се въздържа, ама на лъжата краката са къси.
Той си бил със снимката!
Ама тя тази, ТВОЯТА , снимка я има на много руски сайтове.
Ето вижте ги.
https://www.google.bg/search?tbs=sbi...Kmx41WEjmVbnKg
Хахахааа. Това бил бат Маранди. И го снимАлЕ руснаците, та го пустили по техните сайтове.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар