IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Теб може да ти е криво, ама ме разсмя в друга тема
    Понеже Марандиньо липсва мноооооооооооооооого, а аз както винаги желая да спомена какво АМГЪЛ-вам, ще си изредя, пък някой ако иска да коментира. Само Маранди има право да критикува, другите коментирате!
    Ракия от Кочериново, къде 50 градуса, тиквички с кисело мляко, чесън и копър, домати, чушки и лук от с. Хайредин /Врачанско/ в салата-подправена по образец.
    Много слабо калорично е за мамут като мене и затова ги гарнирах с няколко хапки дом. баница приготвена от майка ми. "Трейдър БГ" съм го изключил на инат!, пуснал съм си телевизия АЛФА, пиша ръкопис на ПМ, щерката се залива от смях. За нея тази техника е от мрачното средновековие.

П.П. Наивник, днес съм прокурорски настроен и ще те обвиня! Ти и Черкезов сте като две капки от моята македонска ракия- имате еднаква вина за да избуи така тази тема за СЦИ!!!
    Аз пък вчера накарах шофера да ми купи хубави домати. Човеко изпълнява задачата... Междувременно обаче една от работничките ми реши да почерпи с домати за някакво добро дето съм и сторил и вечерта се прибрах с 8 кила хубави домати дома. Ядох мноу голяма салата с ракийка. Преди малко манджа печени чушки с доматки и сирИнци и ся и аз кат сички мъже съм решил мач да гледам. Понеже се натъпках яко, ще гледам с вискенце и бадеми. Мое пък да ми се оправи настроението.

Инак темата за СЦИ, трябва да я има. Черкезов е пич

Коментар

• Гледам модитата много бързо се засягат и реагират светкавично. Както сте я подкарали, ша ви замре съсвсем форумо. От специализираните сайтове ясно се вижда, че последните месеци сте я поокъсали на посещения, а и на средна продължителност на времестоене в сайта.

Тук за момента е най наглата цензура от всички сайтове които познавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ееее, то те като вземат думата не моем чуем Бюлетина за нивото на река Дунав в сантиметри
        Добрутро!
        Само на мен ли ми е криво наструението За общото усещане говоря, въпреки че денят ми не беше лош....
        Теб може да ти е криво, ама ме разсмя в друга тема
        Понеже Марандиньо липсва мноооооооооооооооого, а аз както винаги желая да спомена какво АМГЪЛ-вам, ще си изредя, пък някой ако иска да коментира. Само Маранди има право да критикува, другите коментирате!
        Ракия от Кочериново, къде 50 градуса, тиквички с кисело мляко, чесън и копър, домати, чушки и лук от с. Хайредин /Врачанско/ в салата-подправена по образец.
        Много слабо калорично е за мамут като мене и затова ги гарнирах с няколко хапки дом. баница приготвена от майка ми. "Трейдър БГ" съм го изключил на инат!, пуснал съм си телевизия АЛФА, пиша ръкопис на ПМ, щерката се залива от смях. За нея тази техника е от мрачното средновековие.

П.П. Наивник, днес съм прокурорски настроен и ще те обвиня! Ти и Черкезов сте като две капки от моята македонска ракия- имате еднаква вина за да избуи така тази тема за СЦИ!!!

Коментар

• Тц. Не ти е само на теб.

п.п.Забелязвам, че в "Политика" са се върнали към обичайното постване на статии. Няма диалог.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Много липсва! Както и Маранди.
            Аз предлагам да се въздържаме от мнения тук, докато не пуснат по радиоточката Мечо и Маранди.
            Ееее, то те като вземат думата не моем чуем Бюлетина за нивото на река Дунав в сантиметри
            Добрутро!
            Само на мен ли ми е криво наструението За общото усещане говоря, въпреки че денят ми не беше лош....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Липсва Мечо...

Приятно ми е - Шерлок Холмс!

П.П. Добро утро, и интересен ден на всички
              Много липсва! Както и Маранди.
              Аз предлагам да се въздържаме от мнения тук, докато не пуснат по радиоточката Мечо и Маранди.

Коментар

• ХУБАВА ВЕЧЕР
                И НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ!
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  .....
                  Засега пазя мунициите си и поддържам въоръжението в изправност...!
                  Според Чехов, празната пушка от Първо действие все някога ще гръмне до финала - при това фатално
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

В този пост или има явна грешка,или умишлен пропуск

При предишните прояви(на грешката,или пропуска) ....някак си бавно и тегаво се появи таз грешка ...... а сега си е от раз - вече у втори пост(за последната седмица) я засичам(да не кажа и трети)

НаздраСтиииииии

Като се появи Пропускът след месец, месец и половина, веднага ще се коригирам.
                    Засега пазя мунициите си и поддържам въоръжението в изправност

П.П. Добро утро, тайфата!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

При предишните прояви(на грешката,или пропуска) ....някак си бавно и тегаво се появи таз грешка ...... а сега си е от раз - вече у втори пост(за последната седмица) я засичам(да не кажа и трети)

НаздраСтиииииии
                      Липсва Мечо...

Приятно ми е - Шерлок Холмс!

П.П. Добро утро, и интересен ден на всички

Коментар

Добро утро, тайфата!

Днес ми се наложи да прескоча до Южна България ... Като се качих са Св. Никола, гледам едни хора редят павета, други копат из зелените площи... Навсякъде кипи усилен труд - изумих се
                        Чак после се пресетих, че предстоят празниците за боевете на Шипка

НаздраСтиииииии
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Сигурно по стар стил са в началото на август, а по нов - в края.
                          Да, прочетах. Заради календара.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Хм, аз защо съм останала с впечатление, че са 8-11 август.
                            Сигурно по стар стил са в началото на август, а по нов - в края.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Да, Милом, но от времето на ранните християни, а и по- преди, все се намират такива, които да експлоатират чисто човешкото чувство за солидарност.
                              Кибуците са комунизъм в лабораторен вид. Още с първото поколение се задава неравенството- един е станал лекар, а друг- обикновен лентяй.

Коментар

• Един професор по икономика в местен колеж заявил, че никога преди не е късал студент, но наскоро скъсал един цял клас. Този клас настоявал, че социализмът работи и ако бъде приложен никой няма да бъде беден, както и никой няма да бъде богат, голямо равенство.

Професорът казал: "Добре, ще направим един социалистически експермент. Всички ще получат усреднени оценки - средно аритметично от сбора на всички ви, така че никой няма да бъде скъсан, но и никой няма да бъде отличник.

След първия изпит оценките били изравнени и всички получили петици. Студентите, които учили съвестно били разочаровани, а тези, които не учили били щастливи. Когато наближил вторият изпит, студентите, които учили малко този път учили още по-малко, а тези, които преди учили съвестно решили, че сега това няма особен смисъл и те учили по-малко.

На втория изпит всички получили четворки! Никой не бил щастлив.
                                След третия изпит всички получили тройки.

Докато се провеждали изпитите, оценките никога повече не се покачили, защото караниците и обвиненията довели до омраза и никой не искал да учи заради другите.

За тяхна изненада на следващия изпит ВСИЧКИ БИЛИ СКЪСАНИ. Тогава професорът им обяснил, че социализмът също се проваля, защото когато наградата е голяма и усилието за постигането й е голямо, а когато правителството отнеме наградата никой няма да опита да я получи. Толкова е просто.

то петте извода от този експеримент:

1. Не можеш със закон да направиш бедния богат, без да направиш богатия - беден.
                                2. Ако някой получава без да се труди, друг трябва да се труди без да получава.
                                3. Правителството не може да даде нещо на някого, без преди това да го вземе от някой друг.
                                4. Не можеш да увеличиш богатството, разделяйки го.
                                5. Когато половината от хората стигнат до идеята, че не е нужно да се трудят, защото другата половина ще се погрижи за тях, и когато другата половина стигне до идеята, че не искат да се трудят, защото друг ще се ползва от плода на труда им, това е началото на гибелта на нацията.
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X