IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Че тя мята снимка не мое влезе в тва малкото квадратче
    Бе, заеби майтап - ама имах 1 колежка - тя къпеше по хамеринския модел.

Разтика си 2-те дъщери по чужбина нарочно и т.н.

П.П. Бивша нац. състезателка по гимнастика и те от 2-ма различни. Хич не се понасяме с нея - ама, кат' сме си пили кафе и ми вика - Бе и ние навремето правехме свирки, и бабите са ни ги правили - що си мислите, че сега се открити свирките?

Да ви плющя и у феминизацията - па аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Е, аз съм си съм снимки и всичко - демек виждате ме публичен съм.
      Че тя мята снимка не мое влезе в тва малкото квадратче

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кои са тези оплаквачки, бе Маранди....?

Аз съм готин , как ще се харча .....
        Аз не портя никога - ма, имам данни.

П.П. Кат' си готин прати снимка да те видим да'е ...

Е, аз съм си съм снимки и всичко - демек виждате ме публичен съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Не само я взимах , но и разкарвах приятелките и по София.....
          Веднъж влезнах по-рано в "О, Шипка" до Ректората....В мазето , "концертче" както се изказва на някаква поп-корн ( българска ) банда....Щях да загина от шума...
          2-3 средно. щото през лятото е всяка вечер....( добре, може и по на рядко да са били...все пак годините летят )
          Важното е да знае , че ще я чака някой...Иначе на една водка и чаша бира са направо неуправляеми....Компанията е много важна и музиката ,която се слуша също.....
          Излизат от един концерт и гледам едни мутанти , целите в пирсинги с черни дрехи , коси и бради до раменете, с по кило метал по тялото.....Направо изтръпнах.....
          И като ми обеснява колко са културни и възпитани и как може да се довери на всеки от тях, ми побеля 20 % от косата....
          Всяка вечер се молех Господ да я пази у нас и 8г по света......
          И всички деца да пази....
          Сам се вкарваш във филми - иначе от О Шипка по-евтина кръчма рядко съм виждал.

Вкарай дете в други филми - па, металисти ще я барнат, само ако иска. Ку не иска няма.

П.П. А бе, вие живот на деца ли живеете, че толкоз се вживявате да'е ... - Да не сте Господ.

Живот си е техен и те ще си къркат.

Чета ви простотиите цял ден и двуличието, което отвращава - ма, то Маймун-а, ТНМ-то и сие са ходили техните подире им сякаш да'е кат' сефте опитали вино, ракия и цигара.

Ми, браус ... да'е ...( голямо преследване е паднало ) усещам - ама надали

И ся първи кипри на фронта.
          Last edited by marandi; 17.02.2014, 21:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Ej, върна ме.

Естествено, че не само аз. Въпросът е да е нещо ново за теб.
            Виждала съм хора, които за първи път в живота си виждат, усещат, помирисват, вкусват морето. Можеш да прочетеш по лицата им първичната радост от тези нови възприятия.
            Да, разглеждал си енциклопедии, на екран си виждал вълни, но не е същото. Съвсем друго е, да усетиш о глезена си, резливия и леко грапав удар на вълната, Паренето от солта по кожата, гнилостния мирис на миди и водорасли.
            Новото винаги си е ново.

Имаш 5 сетива - толкоз ви е дал бай Бог. Нещо ще ти хареса - нещо няма да ти хареса - въпрос на храна.

П.П. И по принцип сте оформени като население на Земята да живеете близо до вода.

Няма откъде да ги знаеш тия неща - понеже моя милост се е занимавал да ги изследва. Има и един интересен коефицент на гъстота на населението, спрямо морските/океански площи.

Иначе ще се свалнем някой ден да'е ... - ама не съм толкоз лесен, както изглежда да'е ..

Поздрави!

Коментар

Щот' не ти се е предлагал на лични и да ти плаща.

П.П. Ноу колежки ми се оплакват от него. Па, за къф им се представя не е истина.

Женен пиргишин/дърт козел - тормози момите.

Ма, имаш щерка и е убава - кат' налети и на нея - пак ще си хепи фредфугам.

Кои са тези оплаквачки, бе Маранди....?

Аз съм готин , как ще се харча .....

Коментар

• Не само я взимах , но и разкарвах приятелките и по София.....
                Веднъж влезнах по-рано в "О, Шипка" до Ректората....В мазето , "концертче" както се изказва на някаква поп-корн ( българска ) банда....Щях да загина от шума...
                2-3 средно. щото през лятото е всяка вечер....( добре, може и по на рядко да са били...все пак годините летят )
                Важното е да знае , че ще я чака някой...Иначе на една водка и чаша бира са направо неуправляеми....Компанията е много важна и музиката ,която се слуша също.....
                Излизат от един концерт и гледам едни мутанти , целите в пирсинги с черни дрехи , коси и бради до раменете, с по кило метал по тялото.....Направо изтръпнах.....
                И като ми обеснява колко са културни и възпитани и как може да се довери на всеки от тях, ми побеля 20 % от косата....
                Всяка вечер се молех Господ да я пази у нас и 8г по света......
                И всички деца да пази....

Коментар

Страшен рийзън вкара.

- само ти си била дете
                  - само ти си вкусила киви и етс....
                  - само ти си му разбрала вкуса.

Уникално!! ( да'е .. ) - на 3 млрд. население т'ва никога не им се е случвало
                  Ej, върна ме.

Естествено, че не само аз. Въпросът е да е нещо ново за теб.
                  Виждала съм хора, които за първи път в живота си виждат, усещат, помирисват, вкусват морето. Можеш да прочетеш по лицата им първичната радост от тези нови възприятия.
                  Да, разглеждал си енциклопедии, на екран си виждал вълни, но не е същото. Съвсем друго е, да усетиш о глезена си, резливия и леко грапав удар на вълната, Паренето от солта по кожата, гнилостния мирис на миди и водорасли.

Коментар

Питаш ме доколко може да се обяснят такилните и рецепторни усещания още повече, че са индивидуални?
                    Аз, като вегетарианец, не бих могла да опиша вкуса на месото так, щото да е добре прието от този, който консумира такова.
                    Помня, когато за първи път в живота си видях и вкусих киви. Бях дете и беше в чужбинсо.
                    Страшен рийзън вкара.

- само ти си била дете
                    - само ти си вкусила киви и етс....
                    - само ти си му разбрала вкуса.
                    - и само ти си била в чужбина тогава

Уникално!! ( да'е .. ) - на 3 млрд. население т'ва никога не им се е случвало

Коментар

• Ще Ви напусна, господа.
                      Хубава ви вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Я, Вал...

Аз не говоря, не е възможно.

Моята личност, обаче, говори неколко езика, включително и майчиния.
                        Ако аз се бех родил в Кения, например, моята личност щеше да говори суахили и ощи некои дребни местни наречия.

И от другата страна: са си хапнах мед, истински мед.
                        Моята личност каза: Да хапна мед
                        Но след като сложих меда в устата, той бе приет и яден от аз.
                        Мога ли (личност) ти обясни какво му хареса на аз от меда?

Мога ли ти обясни какво е червено за мен или как ми мирише пу..., не - бергамота?

Питаш ме доколко може да се обяснят такилните и рецепторни усещания още повече, че са индивидуални?
                        Аз, като вегетарианец, не бих могла да опиша вкуса на месото так, щото да е добре прието от този, който консумира такова.
                        Помня, когато за първи път в живота си видях и вкусих киви. Бях дете и беше в чужбинсо. Сетивата ми за този вкус са били девствени, а и достатъчно голяма бях, за да опиша това с познати усещания и други подобни вкусове.
                        Last edited by val/she; 17.02.2014, 20:25.

Коментар

• Мамкуфф,

стига умува в стил Мечки, бря - да ви плющя.

Нахрани си детето и толкоз.

П.П. Галактиката ще я спасяваме някой друг път.

Коментар

П.П. Ноу колежки ми се оплакват от него. Па, за къф им се представя не е истина.

Коментар

• Я, Вал...

Аз не говоря, не е възможно.

Моята личност, обаче, говори неколко езика, включително и майчиния.
                              Ако аз се бех родил в Кения, например, моята личност щеше да говори суахили и ощи некои дребни местни наречия.

И от другата страна: са си хапнах мед, истински мед.
                              Моята личност каза: Да хапна мед
                              Но след като сложих меда в устата, той бе приет и яден от аз.
                              Мога ли (личност) ти обясни какво му хареса на аз от меда?

Мога ли ти обясни какво е червено за мен или как ми мирише пу..., не - бергамота?

Коментар

Чичата, признавам, има страхотно чувство за хумор и често ме е усмихвал.

Коментар

Working...
                                X