Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧей ся, кръгче с некъв круиз или кръгче бачканеАко е кръгче бачкане и съм на новия ти емплойър, ще те отсФиря. А и при тези договори, няма ли некви задължения да си на разположение?
тая тема е за трите неща
круизче разбира се
а винаги трябва да съм на разположение
един път ми се обадиха за след 48 часа
жалко,че няма свободен достъп до кораба
посетители да го разгледат
суператракция еhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениедюбрутру
ако не сте забелязали,когато се появя и долара пада
кат не моа да харча,се дига
валутните търговци могат да ме ползват за индикатор
Пред страшна дилема съм в момента
един кораб пристига на 30 и мога да направя едно кръгче на Черно море
и да сляза в Истанбул,обаче ако вземе да звънне новия емплойър
а аз се развявам,оди коня у ряката
Ако е кръгче бачкане и съм на новия ти емплойър, ще те отсФиря. А и при тези договори, няма ли некви задължения да си на разположение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЛятна депресия - няма. През лятото, слънцето пече, птичките летят, доларът се вдига.
Нооо, в края на тази идилия се сблъскваме много яко с реалността, а тя е доста гадничка в момента
ако не сте забелязали,когато се появя и долара пада
кат не моа да харча,се дига
валутните търговци могат да ме ползват за индикатор
Пред страшна дилема съм в момента
един кораб пристига на 30 и мога да направя едно кръгче на Черно море
и да сляза в Истанбул,обаче ако вземе да звънне новия емплойър
а аз се развявам,оди коня у ряката
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата
Налегнала ви е нещо лятната депресия, струва ми се!
И на мен ми липсват част от тайфата, ама това не ми пречи да пиша и да чета творбите на тези, които присъстват.
Хубав ден на младежите и девойките!
Нооо, в края на тази идилия се сблъскваме много яко с реалността, а тя е доста гадничка в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПра'иш са,пра'иш сааа
С малко думи се разбираме с теб,ама все требе да е ......на кестерме(че дума ама
)
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, тайфата
Налегнала ви е нещо лятната депресия, струва ми се!
И на мен ми липсват част от тайфата, ама това не ми пречи да пиша и да чета творбите на тези, които присъстват.
Хубав ден на младежите и девойките!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКато се появи Пропускът след месец, месец и половина, веднага ще се коригирам.
Засега пазя мунициите си и поддържам въоръжението в изправност
П.П. Добро утро, тайфата!
,пра'иш сааа
С малко думи се разбираме с теб,ама все требе да е ......на кестерме(че дума ама
)
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Добро утро
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение....
Само на мен ли ми е криво наструениетоЗа общото усещане говоря, въпреки че денят ми не беше лош....
.Ако пак не е дорбе ....подозирам,че е от бадемите ...земи им виж срока на годност,де'а
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Американският химн в изпълнение на Джими Хендрикс, Woodstock '69.
Тогава американците воюват "за свободата" във Виетнам, например само:
https://www.youtube.com/watch?v=euVR0QrGyfkСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеЕдин професор по икономика в местен колеж заявил, че никога преди не е късал студент, но наскоро скъсал един цял клас. Този клас настоявал, че социализмът работи и ако бъде приложен никой няма да бъде беден, както и никой няма да бъде богат, голямо равенство.
Професорът казал: "Добре, ще направим един социалистически експермент. Всички ще получат усреднени оценки - средно аритметично от сбора на всички ви, така че никой няма да бъде скъсан, но и никой няма да бъде отличник.
След първия изпит оценките били изравнени и всички получили петици. Студентите, които учили съвестно били разочаровани, а тези, които не учили били щастливи. Когато наближил вторият изпит, студентите, които учили малко този път учили още по-малко, а тези, които преди учили съвестно решили, че сега това няма особен смисъл и те учили по-малко.
На втория изпит всички получили четворки! Никой не бил щастлив.
След третия изпит всички получили тройки.
Докато се провеждали изпитите, оценките никога повече не се покачили, защото караниците и обвиненията довели до омраза и никой не искал да учи заради другите.
За тяхна изненада на следващия изпит ВСИЧКИ БИЛИ СКЪСАНИ. Тогава професорът им обяснил, че социализмът също се проваля, защото когато наградата е голяма и усилието за постигането й е голямо, а когато правителството отнеме наградата никой няма да опита да я получи. Толкова е просто.
то петте извода от този експеримент:
1. Не можеш със закон да направиш бедния богат, без да направиш богатия - беден.
2. Ако някой получава без да се труди, друг трябва да се труди без да получава.
3. Правителството не може да даде нещо на някого, без преди това да го вземе от някой друг.
4. Не можеш да увеличиш богатството, разделяйки го.
5. Когато половината от хората стигнат до идеята, че не е нужно да се трудят, защото другата половина ще се погрижи за тях, и когато другата половина стигне до идеята, че не искат да се трудят, защото друг ще се ползва от плода на труда им, това е началото на гибелта на нацията.
И, както винаги, американцине са се осрали с този виц (и не ми е ясно, защо го цитираш, и то - с кеф...), понеже по начало (за американцине - априори) американцине им липсва болката, за да разберат нещо неамериканско. Просто не са имали случая да страдат.
Кво да ги праиш, американцине, като така ин ги е минала историята, че да се чувстват доволни единствено от количество (ако ги любиш, съжалявай ги за това).
----------------------------
Изпит... американски... за това, какво било социализъм. Това ти е вицът, и наистина това е виц, само по себе си.
----------------------------
Не че са лоши хора американцине, но са толкова ограничени, че това ги прави по-зле и от свине за останалия свят, заедно с англичаните и австралийците към този останал свят.
Започвам анализа на петте точки в твоя извод от американски виц за суцялизма:
Точка 5:
Точно това правят американцине у себе си: те подмениха равни възможности с равен резултат. Което е лошото, налагат го със сила и на целия останал свят. Което е още по-лошо - останалият свят [дебелогъзият свят само, обаче, (и ние тук сме дигнали крак като жабата, гледала как подковават вола)] им кляка и се съгласява.
Точка 4:
Може, може да увеличиш богатството си, разделяйки останалите.
Точка 3:
Да, така е. Американското правителство взема от някой друг (Кувейт, С. Арабия, Ирак, Афганистан, Нигерия, Ирландия, Италия, Германия, даже и България) и увеличава своето, на правителството, богатство.
Например, когато талибаните дойдоха официално на власт в Афганистан, намалиха производството на опиумен мак в страната 10 пъти, като обещаваха въобще да го изкоренят. В края на същата година гръмнаха кулите на СТО, в същата година Буш обяви война на ... Афганистан? ... завзеха го и ... ... на следващата година, под вещото управление на САЩ в Афганистан, производството на опиумен мак се вдигна десет пъти, възстановявайки нивата от преди талибаните. Това е по данни на ООН.
Също така по данни на ООН най-големите парични потоци в света са от: 1) петрол; 2) оръжия и 3) хероин.
Точка 2:
Да, така е. Други народи се трудят за дебелогъзите американски политици
Точка 1:
Излъгали са те.
Буш старши даже прекара закон (там си, у тех), че САЩ си имат правото да използват ядрено оръжие, където си поискат, стига да им се стори, че дебелите им задници малко ще отслабнат от действието на страната "там".
По този начин със закон те правят бедния по-беден, за да стане богатият по-богат, с гьостерицата, ако мъ ръзбираш.Last edited by vmаnkov; 21.08.2013, 22:33.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе верно модераторите взехте да се оливате вече
Инвесторе, къде ви е Валутната търговия? Няма я, нали???? Спрете се малко!!!
Коментар
Коментар