Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНа ракийка съм.
Няма повод, но си пия
Наздраве на всички!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНаздраве от мен с бяло вино и оркестъра думка под терасата на Павел Баня съмMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Днес малко се дразня от разточителността
Домашна ракия и уискито на Чърчил са ми на масата, ама от уискито съм отпил точно 30гр............продължих на ракийка с коремчета от сьомга , салата домати с лук и мезе от забодено бри върху парчета пъпеш.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениедобре, че ме светна, че не знам немски - ще си скъсам C2-то и ще помоля за прошка университета във FRA и още една-две институции, че са ме наели навремето на работа пък без да знам немски тръгнал тоз тиражия на Sprachkenntnisse да се отваря..
redcretene, знам че не ти е лесно и социалната изолация в чужда държава те води до пиене на ракия от кимион, но почувствай се именнно в този миг поне свободен да не обливаш форума с убедителни доказателства за интелектуалното си ниво
мир да постигнеш със себе си (но кимионката не е Пътят за това)
Лобос, какво мислиш за кимионката, започна да застудява надвечер, ))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
добре, че ме светна, че не знам немски - ще си скъсам C2-то и ще помоля за прошка университета във FRA и още една-две институции, че са ме наели навремето на работа пък без да знам немски тръгнал тоз тиражия на Sprachkenntnisse да се отваря..
redcretene, знам че не ти е лесно и социалната изолация в чужда държава те води до пиене на ракия от кимион, но почувствай се именнно в този миг поне свободен да не обливаш форума с убедителни доказателства за интелектуалното си ниво
мир да постигнеш със себе си (но кимионката не е Пътят за това)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеKümmelракия??...
на това ли се кефите в Германията велика
Виждам че не се справяш и с немския ... май ми се изясни как така си бил принуден да напуснеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНадебелява се отпред
Аквавит как ти звучи? За пиене де.
на това ли се кефите в Германията велика
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНадебелява се отпред
Аквавит как ти звучи? За пиене де.
Коментар
Коментар