If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Домашна ракия от Карабунар със зелена салата от маруля, лук и чери домати и прясна пъстърва от кюстендилско. Да са живи и здрави всички инвеститори на БФБ, които още се чувстват деца!
7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Домашна ракия и уискито на Чърчил са ми на масата, ама от уискито съм отпил точно 30гр............продължих на ракийка с коремчета от сьомга , салата домати с лук и мезе от забодено бри върху парчета пъпеш.
7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
добре, че ме светна, че не знам немски - ще си скъсам C2-то и ще помоля за прошка университета във FRA и още една-две институции, че са ме наели навремето на работа пък без да знам немски тръгнал тоз тиражия на Sprachkenntnisse да се отваря..
redcretene, знам че не ти е лесно и социалната изолация в чужда държава те води до пиене на ракия от кимион, но почувствай се именнно в този миг поне свободен да не обливаш форума с убедителни доказателства за интелектуалното си ниво
мир да постигнеш със себе си (но кимионката не е Пътят за това)
Успя да ме развеселиш, ))) Кимионка ми звучи страшно, а колкото до човека, - знае ли се къде е там из немско? ...може вече да си е прибрал парите от арбайтзама))) (сещаш се))))
Лобос, какво мислиш за кимионката, започна да застудява надвечер, ))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
добре, че ме светна, че не знам немски - ще си скъсам C2-то и ще помоля за прошка университета във FRA и още една-две институции, че са ме наели навремето на работа пък без да знам немски тръгнал тоз тиражия на Sprachkenntnisse да се отваря..
redcretene, знам че не ти е лесно и социалната изолация в чужда държава те води до пиене на ракия от кимион, но почувствай се именнно в този миг поне свободен да не обливаш форума с убедителни доказателства за интелектуалното си ниво
мир да постигнеш със себе си (но кимионката не е Пътят за това)
На всичко се кефим, да не сме намусени тролове като вас в БГ
Виждам че не се справяш и с немския ... май ми се изясни как така си бил принуден да напуснеш
Коментар