IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Удри уйно)))) И утре е ден!
    Ти на какво си? На боза?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      На ракийка съм.
      Няма повод, но си пия
      Наздраве на всички!
      Удри уйно)))) И утре е ден!
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• На ракийка съм.
        Няма повод, но си пия
        Наздраве на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Наздраве от мен с бяло вино и оркестъра думка под терасата на Павел Баня съм
          Наздраве с 40-50 градусово, репички, семки и нещо друго там, зелено
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Наздраве!

Домашна ракия от Карабунар със зелена салата от маруля, лук и чери домати и прясна пъстърва от кюстендилско. Да са живи и здрави всички инвеститори на БФБ, които още се чувстват деца!
            7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Наздраве от мен с бяло вино и оркестъра думка под терасата на Павел Баня съм

Коментар

• Акордеон, бира и много мезета
                Наздраве на всички пиячи и добри борсови играчи!

Коментар

• чаша студено бяло вино и наздраве

Коментар

• Днес малко се дразня от разточителността

Домашна ракия и уискито на Чърчил са ми на масата, ама от уискито съм отпил точно 30гр............продължих на ракийка с коремчета от сьомга , салата домати с лук и мезе от забодено бри върху парчета пъпеш.
                    7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                      добре, че ме светна, че не знам немски - ще си скъсам C2-то и ще помоля за прошка университета във FRA и още една-две институции, че са ме наели навремето на работа пък без да знам немски тръгнал тоз тиражия на Sprachkenntnisse да се отваря..

redcretene, знам че не ти е лесно и социалната изолация в чужда държава те води до пиене на ракия от кимион, но почувствай се именнно в този миг поне свободен да не обливаш форума с убедителни доказателства за интелектуалното си ниво

мир да постигнеш със себе си (но кимионката не е Пътят за това)
                      Успя да ме развеселиш, ))) Кимионка ми звучи страшно, а колкото до човека, - знае ли се къде е там из немско? ...може вече да си е прибрал парите от арбайтзама))) (сещаш се))))

Лобос, какво мислиш за кимионката, започна да застудява надвечер, ))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• В тази жега е само за студена Каменица

Коментар

• добре, че ме светна, че не знам немски - ще си скъсам C2-то и ще помоля за прошка университета във FRA и още една-две институции, че са ме наели навремето на работа пък без да знам немски тръгнал тоз тиражия на Sprachkenntnisse да се отваря..

redcretene, знам че не ти е лесно и социалната изолация в чужда държава те води до пиене на ракия от кимион, но почувствай се именнно в този миг поне свободен да не обливаш форума с убедителни доказателства за интелектуалното си ниво

мир да постигнеш със себе си (но кимионката не е Пътят за това)

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                            Kümmelракия??...

на това ли се кефите в Германията велика
                            На всичко се кефим, да не сме намусени тролове като вас в БГ
                            Виждам че не се справяш и с немския ... май ми се изясни как така си бил принуден да напуснеш

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              Надебелява се отпред

Аквавит как ти звучи? За пиене де.
                              Kümmelракия??...

на това ли се кефите в Германията велика

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                                Надебелява се отпред

Аквавит как ти звучи? За пиене де.

Коментар

Working...
                                X