IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Това с айрян вървили
    Като няма за гърлото поне за душата да има

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Поздрав за най-упоритите! https://www.youtube.com/watch?v=r-F9uh72aUw
      Това с айрян вървили

Коментар

• Поздрав за най-упоритите! https://www.youtube.com/watch?v=r-F9uh72aUw

Коментар

Давайте смело, аз за 10 години съм изпил язовир Батак сигурно и още дишам
          Че колко е Батак

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Ми ние .ще пием и за теб
            Давайте смело, аз за 10 години съм изпил язовир Батак сигурно и още дишам

Коментар

Автоцензура, реших на стари години да влизам във форма, да видим към края на годината какво ще се получи
              Ми ние .ще пием и за теб

Коментар

• И аз жуля. Сега жуля мастика, а по-късно ще жуля комшийката
                Наздраве на всички!

Коментар

• Автоцензура, реших на стари години да влизам във форма, да видим към края на годината какво ще се получи

Коментар

Само ще кажа, че вече седмица не съм пил, а последният такъв случай беше при четерицифрен Софикс
                    Що тъка да няма ембарго аз си жуля .сега съм на бяло винце

Коментар

• Само ще кажа, че вече седмица не съм пил, а последният такъв случай беше при четерицифрен Софикс

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        пак си пия.
                        Наздраве на всички играчи!
                        Наздраве днес следобед малко ни изненадаха американците ама нека е весело

Коментар

• пак си пия.
                          Наздраве на всички играчи!

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                            добре, че ме светна, че не знам немски - ще си скъсам C2-то и ще помоля за прошка университета във FRA и още една-две институции, че са ме наели навремето на работа пък без да знам немски тръгнал тоз тиражия на Sprachkenntnisse да се отваря..

redcretene, знам че не ти е лесно и социалната изолация в чужда държава те води до пиене на ракия от кимион, но почувствай се именнно в този миг поне свободен да не обливаш форума с убедителни доказателства за интелектуалното си ниво

мир да постигнеш със себе си (но кимионката не е Пътят за това)
                            Щом пътя те е довел до концлагера в Младост 4 - ясно че не си се задържал на работа в никоя от 10-ината институции които са те наели. Сигурно ти писна от Пробецайт, а?

Преци, в рикийката няма кимион - и е преплавала океани в бъчвички (с това е известна марката) За Арбайтсамта ти не се грижи, прибирам достатъчно пари от Финанцамта

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Не, как на боза, ще ми се издуе чрезмерно бюста)))) Падре ми е направил капан с някакво много хубаво уиски и не казва какво е))))

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Ти на какво си? На боза?
                                Не, как на боза, ще ми се издуе чрезмерно бюста)))) Падре ми е направил капан с някакво много хубаво уиски и не казва какво е))))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X