Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПоздрав за най-упоритите! https://www.youtube.com/watch?v=r-F9uh72aUw
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДавайте смело, аз за 10 години съм изпил язовир Батак сигурно и още дишам
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи ние .ще пием и за теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАвтоцензура, реших на стари години да влизам във форма, да видим към края на годината какво ще се получи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеСамо ще кажа, че вече седмица не съм пил, а последният такъв случай беше при четерицифрен Софикс
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепак си пия.
Наздраве на всички играчи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениедобре, че ме светна, че не знам немски - ще си скъсам C2-то и ще помоля за прошка университета във FRA и още една-две институции, че са ме наели навремето на работа пък без да знам немски тръгнал тоз тиражия на Sprachkenntnisse да се отваря..
redcretene, знам че не ти е лесно и социалната изолация в чужда държава те води до пиене на ракия от кимион, но почувствай се именнно в този миг поне свободен да не обливаш форума с убедителни доказателства за интелектуалното си ниво
мир да постигнеш със себе си (но кимионката не е Пътят за това)
Преци, в рикийката няма кимион - и е преплавала океани в бъчвички (с това е известна марката) За Арбайтсамта ти не се грижи, прибирам достатъчно пари от Финанцамта
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе, как на боза, ще ми се издуе чрезмерно бюста)))) Падре ми е направил капан с някакво много хубаво уиски и не казва какво е))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи на какво си? На боза?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар