If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм в тоя бизнес, ама ако нареди парите в сметка и не го хванат полицаите, значи тоя няма да дойде да ти краде лаптопа, той ще работи на него от своя лаптоп. Май за различно ниво айдуци иде реч. На тия - големите, ние не сме им интересни
Но - пак те предупреждавам - внимавай с админа
Това е при теб, но при мен нещата стоят по друг начин
Не съм в тоя бизнес, ама ако нареди парите в сметка и не го хванат полицаите, значи тоя няма да дойде да ти краде лаптопа, той ще работи на него от своя лаптоп. Май за различно ниво айдуци иде реч. На тия - големите, ние не сме им интересни
Но - пак те предупреждавам - внимавай с админа
а, не може
може, може!
аз си продадох ХЕС, влязох си в профила на Бенчмарк(в който ми стои запомнена паролата) и си наредих превод към избрана от мен сметка!!!!!!!!!!!!
могат да ни изплющят яко братлета! просто не сме се замислили!
Това е при теб, но при мен нещата стоят по друг начин
+1
На кой ракия сте ве ора, да ги мислите тия работи?
Моя баща ме учил никога да не подценявам крадците, те рядко правят излишни неща...
Тони, а системния администратор в бачкането ти дали ги има, че той може и мотив да намери
Наздраве, тайфа!
И дори да ги продаде кво от това? Той не може да вземе парите.
а, не може
може, може!
аз си продадох ХЕС, влязох си в профила на Бенчмарк(в който ми стои запомнена паролата) и си наредих превод към избрана от мен сметка!!!!!!!!!!!!
могат да ни изплющят яко братлета! просто не сме се замислили!
+1
На кой ракия сте ве ора, да ги мислите тия работи?
Моя баща ме учил никога да не подценявам крадците, те рядко правят излишни неща...
Тони, а системния администратор в бачкането ти дали ги има, че той може и мотив да намери
Наздраве, тайфа!
той не е много за тая тема, но имам следния въпрос:
Мислили ли сте какво ще стане ако някой ви обере и открадне лаптопа ви?
На моя си стоят запомнени паролите и за БФБ и за международни пазари. Не се иска много акъл да се продаде това което притежавам
мамка му!
На моя си стоят запомнени паролите и за БФБ и за международни пазари. Не се иска много акъл да се продаде това което притежавам
мамка му!
мамка му!
Не вярвам да се стигне дотам..но мамка му...гадно е...
мамка му!
Коментар