IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Отдавна не съм я пило))) понеже имам съмнения че надебелява)), то не че другото отслабва, но все пак някак хлебна ми изглежда)))
    Надебелява се отпред

Аквавит как ти звучи? За пиене де.

Коментар

Добра вечер,
      ами мисля да пийна нещо леко като теб тази вечер, като се видим с падре. Ще предам и информацията от софикс. Може по-късно да завърша и с нещо по-тежко)))))
      По късно и аз може пия някоя ракия и акордеона да засвири

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Прецито пие само боза
        Отдавна не съм я пило))) понеже имам съмнения че надебелява)), то не че другото отслабва, но все пак някак хлебна ми изглежда)))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Аз съм на бяло вино па после .ще видим нека загреем на вино
          прецаканото ти на какво си тази вечер
          Добра вечер,
          ами мисля да пийна нещо леко като теб тази вечер, като се видим с падре. Ще предам и информацията от софикс. Може по-късно да завърша и с нещо по-тежко)))))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

Прецито пие само боза

Коментар

Обади ми се падре и рече - "мдаа...пак биде ден и пак биде вечер...", един вид ме подсеща, че е края на седмицата...
              Та, да попитам Софикс и компания - тази вечер няма ли да разпъвате!?
              Кажи на падрето, че ние не пропускаме Пием си всяка вечер
              Сега съм на бира с много мезета. Наздраве на всички!

Коментар

Обади ми се падре и рече - "мдаа...пак биде ден и пак биде вечер...", един вид ме подсеща, че е края на седмицата...

Коментар

• Обади ми се падре и рече - "мдаа...пак биде ден и пак биде вечер...", един вид ме подсеща, че е края на седмицата...
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

лобос, за тази вечер какво си предвидил впрограмата
                    Това се чудя между бяло вино или ракия

Коментар

• лобос, за тази вечер какво си предвидил впрограмата
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

Лобос, ти имаш повод а аз не, и не ща да пия от мъка, защото е прецакващо ))
                        Поводи да искаш

Коментар

Как сме колеги да ударим по една ракия наздраве на всички
                          Лобос, ти имаш повод а аз не, и не ща да пия от мъка, защото е прецакващо ))
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Как сме колеги да ударим по една ракия наздраве на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
                              С руска водка със салата айсберг с пресен чесън, краставици, авокадо и риба тон.
                              Колебая се в момента кое да допълня- физическо злато, взаимен в райфайзен или още фарми. Помогнете!
                              Здравей, хайде аз да ти отговоря, въпреки че както знаеш - мнението си е мое и не е препоръка!
                              1. Смятам златото за скъпо в момента, понадуто от напрежението което има по света по различни политически, икономически и други причини. Притежанието на злато в нашата крадлива държава смятам за глупост и покана към едни хора които обичат да идват на гости през терасата или по друг нетрадиционен начин. И накрая златото както казва най-големия не ти носи нищо. Купуваш го просто с надежда, че след години някой ще го е по-страх от тебе сега и ще даде по-висока цена за да го купи от теб. То не може да изтегли заем за нови машини или пари по еврофинансиране, не може да построи завод за преработка на акумулатори и да увеличи печалбата от Сърбия или да увеличи куриерските пратки до Румъния, то е просто един неодушевен мъртъв метал на страха.

2. Не съм ползвал услугите на Райфата, но за БГ фондовете/брокерите не съм чел хубави неща в този форум, а аз вярвам в преценката на доста от момчетата тук. Може би и за това тук те вече нямат инвестиционен отдел, който да купува дялове в акции, а закупуват част от австрийски фонд, който управлявва парите от там. За съжаление обаче точно тези фондове са се набълбочили с много европейски и американски акции, където отново вече почти всички сме уверени че въпроса е не дали, а кога ще се спука балона.

3. За СОФАРМА знаеш мението ми, за това няма да задълбавам, а ще ти покажа една табличка от книгата Интелигентния инвеститор писана от Б.Греъм. Та хората са изследвали какъв е % дивидент и каква е доходността от него през 100г на най-развития пазар в света. Говорим за периода преди да се напомпи УСА пазара и да се измислят хиляди инструменти и да се печатат милиарди долари. Та ако се загледаш ще видиш, че доходността от дивиденти от СФАРМ е по-малка от минималното раздавано там 3%. Това ме кара да мисля(колкото и далече да сме от този пазар), че или СФАРМ е надценена и трябва да падне или по-вероятното, като видим какъв % от печалбата дават компаниите, та по вероятното за мен обяснение е че може за напред в годините да очакваме още приятни изненади от СФАРМ

Разбира се ти си решаваш, но защо не се вдигнеш от там където живееш и не дойдеш нна 17-ти та да видиш за какво става дума?
                              Attached Files
                              Last edited by tony1975; 24.05.2016, 10:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Репички в салатата

Коментар

Working...
                                X