Наздраве от слънчева Ибиса ,още съм на ракия и пролетна салата с Румънска марула
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеhigh level participants - туршии, ракии, мезета, пластмасови чаши ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНаздраве колеги на ракия и салатка скромно
В кръчмето днес е партито... Моет и стриди се разметат... като на купоните на Белфорд...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Наздаве lobos! Aз съм евтин на брашното и скъп на триците. Затова брашното ми е карнобатска ракия със салата от червено цвекло и телешка наденица, а триците- софарма, атери, BSO и соди.
ПП Тролът е и тук, ама не съм изненадан.
наздраве все пак важното на теб да ти харесва
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДнес бе слънчев ден точно за точене на вино и за сега съм доволен от реколтата наздраве с червено винце и паржолети
Наздаве lobos! Aз съм евтин на брашното и скъп на триците. Затова брашното ми е карнобатска ракия със салата от червено цвекло и телешка наденица, а триците- софарма, атери, BSO и соди.
ПП Тролът е и тук, ама не съм изненадан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Лимонът е важна съставка...
За бялото чакам щъркела да дойде на пролет и тогава го отварям
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Даже и с лимон ги минавам
Направо се топят
Коментар
-
Малииии..., пу... окапах се... ако има и чесън..., нЕма а сбрЪкаш...
Направо се топят
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Рибица накиснати в соев сос и мед
и гарнитура картофена салата
Коментар
-
Наздраве! Пържолетите к'ви са...?
и гарнитура картофена салата
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДнес бе слънчев ден точно за точене на вино и за сега съм доволен от реколтата наздраве с червено винце и паржолети
Коментар
Коментар