IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Щом се харесвате, се вземете.....

Тва посока, направление са странични ваши работи и те не ни интересуват....

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
      Маверик, а си женска, желая ти ръката, ще случиш на алфа мъжкар. Без подслон и кубици на гърдите няна да останеш...
      Лорде... ама ти... нещо посоката ли обърка.... ?!?!? ))))))))))))))

Коментар

Маверик, а си женска, желая ти ръката, ще случиш на алфа мъжкар. Без подслон и кубици на гърдите няна да останеш...
        Ей развали романтиката в темата

Коментар

• Маверик, а си женска, желая ти ръката, ще случиш на алфа мъжкар. Без подслон и кубици на гърдите няна да останеш...

Коментар

Ква марината???? 40гр. сол на кило зеленчук, след дузина дни претакане, пресичам с калиев сорбат
            Е за това си говорим де...

Това... оцет... захар..., не ползваш ли?
            Last edited by maverik; 20.10.2017, 21:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Аааа маринатата.. ?
              Ква марината???? 40гр. сол на кило зеленчук, след дузина дни претакане, пресичам с калиев сорбат

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Меком ли е Импето имаше от тез с дивидента ама кво стан не знам ,и аз имам от тез великите Енергони
                Оооо, други са .... много стари...

п.п. Скоро имаше един скандал покрай цум-а...
                Last edited by maverik; 20.10.2017, 21:50.

Коментар

ТцЪ .... НИЩО... освен едни отдавна увехнали свинарски тапети.... ма не ги броя.... )))))))))))
                  Предпочитана форма на общуване е на Ти и за мен
                  Меком ли е Импето имаше от тез с дивидента ама кво стан не знам ,и аз имам от тез великите Енергони

Коментар

корнишони, моркови, карфиол и зел. Домати. Водката я вземам на далавера
                    Аааа маринатата.. ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Mavar -ти имаш ли някакви артии на БФБ аз примерно имам от жицата 3CZ
                      На ли не проблем да говоря на Ти
                      ТцЪ .... НИЩО... освен едни отдавна увехнали свинарски тапети.... ма не ги броя.... )))))))))))
                      Предпочитана форма на общуване е на Ти и за мен

Коментар

То на далавера хубаво ама да не направиш беля за някой лев
                        Най добре е сам да гледаш и ръководиш процеса

Коментар

• Mavar -ти имаш ли някакви артии на БФБ аз примерно имам от жицата 3CZ
                          На ли не проблем да говоря на Ти

Коментар

Я кажи какво слагаш в суровата туршия... мноо топло още... ше Фтаса...

Коментар

Аз направих сурова туршия, която цяла зима ще консумирам с водка.
                              Зимата червено вино дет цапа гащите от мерло и сухи тънки мезета сега като захладнее почвам ги правя ако съм в България де

Коментар

Аз направих сурова туршия, която цяла зима ще консумирам с водка.
                                Я кажи какво слагаш в суровата туршия... мноо топло още... ше Фтаса...

Коментар

Working...
                                X