If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добър вечер как сме колеги ,дават понижение на температурите предполагам сте заредили буретата и ските ,моето вино го чакам тези дни да го точа ,за сега съм на Сливарка наздраве и се стягайте за зимата
Добра вечер! Наздраве с едно бире... мноо жега... )))
Добър вечер как сме колеги ,дават понижение на температурите предполагам сте заредили буретата и ските ,моето вино го чакам тези дни да го точа ,за сега съм на Сливарка наздраве и се стягайте за зимата
Аз направих сурова туршия, която цяла зима ще консумирам с водка.
Ся, плажа... беше в Софето... за да стоплим душите на биците.... и в градината... има си зелено все още... Листата от липата капят... ама не е порой... има време до.... Димитровден... Ракията си е от Варвара... с топлите басейнчета... И тия хаймани... ем има казах 'неска да не объркате посоката накрая... и почти да го направят... После... били сме... тролове... бози..., един и същ... Неска па един воайор иска да те види по бански... )))))))))))))))) Сложно е... Ама не слушат... )))))))))))
Къде този плаж, отвън на слънце ли !? Това много яко))) В хисаря, варвара, велинград !? С топъл извор ще да е !?)))
Ся, плажа... беше в Софето... за да стоплим душите на биците.... и в градината... има си зелено все още... Листата от липата капят... ама не е порой... има време до.... Димитровден... Ракията си е от Варвара... с топлите басейнчета... И тия хаймани... ем има казах 'неска да не объркате посоката накрая... и почти да го направят... После... били сме... тролове... бози..., един и същ... Неска па един воайор иска да те види по бански... )))))))))))))))) Сложно е... Ама не слушат... )))))))))))
има само бира в къщи и чай дилема Даже и един прозорец забравих сутринта отворен. Значи може да са влезли гости и ако не са харесали оскъдицата откъм пиенето, дано са взели още нещо за да почерпят
Коментар