If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Вчера много се засегнах от думите на Чичо, че съм загубена. Върнах лентата назад, припомних си къде съм ходила и в един момент заподозрях къде мое да съм ги ръснала документите. Отидох и както предположих, те си стояха тихо и кротко при очната ми лекарка, от която си купувам разтвора за контактните лещи и ме чакаха да отида и да си ги прибера. Ама и тя /лекарката/ - проклет човек. Не ми се обажда по телефона, за да ме успокои, а стои и ми се хили насреща. То, в кабинета й само документите не си бях забравяла
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Абе мечо биков, какво востание бре, оня ден като стана патакламата се скри в миша дупка, обикновено перкаш едни сто-двеста цитатчета дневно от воле така да се каже, а тогава не посмя да си покажеш носа.
Мъ голем революционер си, брех брееееххх
Всъщност я краднах от един вестник.
Свинско филе (рибица) , и го нарязвам на карета. Топвам ги в брашно и запържвам в зехтин. Междувременно нарязвам домати на шайби и тях така - в брашно и запържвам з две-три минути. После нарязвам няколко гъби на ситно, фърлям ги в останалата мазнина и добавям сол, черен пипер и малко бяло вино. Докато се сгъсти, нарязвам кисели краставички на шайби, подреждам каретата в една тава, слагам отгоре краставичките, гъбите, и върху тях доматите, и поръсвам с настърган кашкавал. След това в загрята на 300 градуса фурна ръгам тавата за 5-10 минути, и... готово!
Ся, не е моя, както казах краднах я от един вестник, но много, много важи.
Най-хубавото е че отнема време, и мога да завъртя две водки без строгия надзор на жената.
Като те затиснат руините на свободното мислене/свободно изградените сгради, ще си промениш ракурса.
Разбирам го свободното мислене, но отчитам и реалиите на битието/материалния свят. Другото е красива илюзия. Красива, но илюзия. Бонбонче с кукичка нанизана на него. Стръв.
Всъщност, осъществимо е, но сред изключително тесен кръг от хора.
А, те щото руините на компетентното мислене не ни затискат вече 23 години.
Коментар