IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрутро ви! Гледам проИктирали сте нощеска Казувайте, нещо трикотажче да прибавим, конфекцийка Наемни площи, декар, два, пет

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Верно ли Маранди няма РЕЗАЧКА? Как е възможно??
      Искаш да кажеш, че Серго от чист алтруизъм иска да брандира четвъртвековен замисъл? Затова ли му прочетох сите брътвежи среднощни?!
      Ако иска да помага , да помогне на нас двамата, вместо да се мори да помага на цял народ
      Не е от чист алтруизъм. Той не вярва в свободата и не може да се примири с факта, че след него няма да остане нищо. Иска да направи нещо добро с което да го запомнят хората.

На нас двамата няма да ни помогне

1. Аз вярвам в свободата и няма да поискам помощ, на принципа на приказката за вълка и дебелия му врат
      2. На тебе няма да ти помогне защото си мисли, че си лош човек
      3. И аз си мисля, че ти си лош човек
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Извнявам се на Маранди и Серго, че им навлизам в раздумката, но ми се струва, че пропускат нещо. Всъщност, Серго го е осъзнал, но се чуди дали да се "предаде" или да рита още с/у ръжена.
        Марките не са това, което бяха и няма да бъдат никога повече (поне в следващите 10 години), а висшата мода отдавна не е висша. Ако все още диша, то е заради "ню мъни", но и те ще се осъзнаят. Глобализмът и алчността ги убиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Маранди го остави. Той няма РЕЗАЧКА. Серго е ограничен от егото си. Освен това вярва в доброто, а не в свободата. Не си разбрал идеята на Серго правилно. То не че Маранди я разбра, но не помня той някога нещо да е разбрал. Та идеята на Серго е да направи нещо ей тъй на от добро сърце. Да помогне на хората ей тъй за без пари.
          Верно ли Маранди няма РЕЗАЧКА? Как е възможно??
          Искаш да кажеш, че Серго от чист алтруизъм иска да брандира четвъртвековен замисъл? Затова ли му прочетох сите брътвежи среднощни?!
          Ако иска да помага , да помогне на нас двамата, вместо да се мори да помага на цял народ

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Айде обособявайте го в отделна тема за да ви скъсам от критика!
            Серго, Марандич може да е словесно разстройство, ама е прав за фалитите. Ти четвърт век подготвяш нещо, ама доколкото разбрах бранда тепърва ще налагаш.
            Аз съм фалирал поне 3 пъти и от горе-долу толкова време мисля върху цел на бизнес който да не зависи от мене. Фундаментът да е различен от човешка намеса. Затова съм се вманячил върху НИ. Те са нещо много особено като инвестиция и могат да носят кинти дори ако собственика е амеба. Аз съм се концентрирал върху малък бизнес, а ти си замислил нещо голямо, но с проект на четвърт век съм твърде скептичен, че щом досега не си го наложил ще успееш в бъдеще. Отвори нова тема различна от тази и се подложи на престрелката там за да ти посочи правилния път.
            Маранди го остави. Той няма РЕЗАЧКА. Серго е ограничен от егото си. Освен това вярва в доброто, а не в свободата. Не си разбрал идеята на Серго правилно. То не че Маранди я разбра, но не помня той някога нещо да е разбрал. Та идеята на Серго е да направи нещо ей тъй на от добро сърце. Да помогне на хората ей тъй за без пари.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              За влака се приема.

Доверието винаги си е било най-притеснително.

Но бих предложил това да стане тук. А в последствие, да го обособим в отделна тема като проект.

......................................
              Без критици няма да цъфнем, камо ли да вържем.
              Айде обособявайте го в отделна тема за да ви скъсам от критика!
              Серго, Марандич може да е словесно разстройство, ама е прав за фалитите. Ти четвърт век подготвяш нещо, ама доколкото разбрах бранда тепърва ще налагаш.
              Аз съм фалирал поне 3 пъти и от горе-долу толкова време мисля върху цел на бизнес който да не зависи от мене. Фундаментът да е различен от човешка намеса. Затова съм се вманячил върху НИ. Те са нещо много особено като инвестиция и могат да носят кинти дори ако собственика е амеба. Аз съм се концентрирал върху малък бизнес, а ти си замислил нещо голямо, но с проект на четвърт век съм твърде скептичен, че щом досега не си го наложил ще успееш в бъдеще. Отвори нова тема различна от тази и се подложи на престрелката там за да ти посочи правилния път.

Коментар

• Хайде лека, че понякога даже и Русото спи

П.П. По-малко злоба - всичките ми коментари са на принципна основа и математически модели.

Шансът за фалит на новооткрит бизнес в БГ-стан е 99% в момента.

Партийният "бизнес" не го броим.

Сори за негативизма, дет' привнесох ...
                Last edited by marandi; 04.05.2013, 07:55.

Коментар

Бре човече,
                  Какъв фалит, какви пет лева?
                  Какво Евро, какви три годишни фирми?

Та моята е най-старата в бранша!

И през цялото това време съм отделял ресурси за гореспоменатия проект.

Обратното е. Намирал съм пари, време и нерви да инвестирам в нещо невъзможно.
                  .............................................
                  Закъснявам бе!
                  Ти май пак се объркА?!

Хепи съм, че има все още люде кат' тИбя в БГ-стан!

П.П. Статистиката за ЕС, която дадох е коректна, даже спестих и доста други показатели. Ако не ти харесват числата - ходи да се звериш на тия от ЕС, дет' я изготвят.

Надявам се никога да не попадаш в нея.
                  Last edited by marandi; 04.05.2013, 07:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    .............
                    Мечок,

питах те вече - някога изкара ли 50 стинки с тия глупости, които бълваш?

Ако не си изкарал 50 стинки за половин година, значи си пълен мухляк.

П.П. Причината не е, че блъскаш копи/паста фрии, а просто, че си аматьор.

Ако си профи, ще правиш стинки от тия неща.

П.П.П. И понеже Спартов яко ми обтегна нервите с чуждолизането да те питам и тИбя: Ти БГ-станската история познаваш ли я добре?

Примерно тия чайници дет' ги ръсиш имат календар след българският?

Кой е бил по-умен, щом календарът му е по-древен?

П.П.П. Както казва Факи-то - дали си прост или мега прост? Как мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Т'ва ще го имаш!

Още колко пъти да ти го потретя?

П.П. Смешното е, че си нямаш на идея, че сегашния ви модел е 99% фалит за малък/среден бизнес в ЕС.

Малко си промени тона към Русото, защото ти казах че няма да фалиргаш, като чисто математичски шанса за фалит е 100% гарантиран.

Затова си ръгам и името и не ми се прави на тъпа Мечка/бачкарка.

Нали се бараш на баровец? Ай, да видим, че няма да фалиргаш

Бре човече,
                      Какъв фалит, какви пет лева?
                      Какво Евро, какви три годишни фирми?

Та моята е най-старата в бранша!

И през цялото това време съм отделял ресурси за гореспоменатия проект.

Обратното е. Намирал съм пари, време и нерви да инвестирам в нещо невъзможно.
                      .............................................
                      Закъснявам бе!

Коментар

Плюваш, Мечето че не чете!
                        Пък ти си същия!

Измъкни се от удобната роля да предричаш неуспех! Тя е моя. Пак повтарям - цел четвърт век се назлъдисвам.
                        Кажи и се бори нещата така да станат, че дори когато нас отдавна вече няма да ни има - този продукт да отваря работни места.

Това е задължение на по-младото поколение.
                        Пък!
                        Т'ва ще го имаш!

Още колко пъти да ти го потретя?

П.П. Смешното е, че си нямаш на идея, че сегашния ви модел е 99% фалит за малък/среден бизнес в ЕС.

Малко си промени тона към Русото, защото ти казах че няма да фалиргаш, като чисто математичски шанса за фалит е 100% гарантиран.

Затова си ръгам и името и не ми се прави на тъпа Мечка/бачкарка.

Нали се бараш на баровец? Ай, да видим, че няма да фалиргаш

Коментар

• Добро утро Виетнамци,

След седмица пак ще дойда, ще да изчета това, което сте решили и ако има въпроси - ще ви отговоря.

Ако не, ще ви разкажа, как наебах на комшийката сестра ѝ.
                          И така.................

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            А, какво очакваш да те поощря?

Че в ЕС всяка фирма ( 90% ) фалира до 3 години.

Едва 2% от новосъздадените фирми успяват да стигнат заветните 10 години фирмена история?

Че шансът за малък и среден бизнес да фарира и е 17 към едно за фалит без значение в коя точка е основана фирмицата?

П.П. Ама, мога да ти шпрехам яко благо кат' тъп анализатор.

Между другото не се сещам за по-добър анализатор от Русото.

Та, колко неща ви спестявам, за да не ви накарам да се самоубиете според тИбя?

И че шансът малък/среден бизнес да фалира е 99.99% в ЕС.

Виж колко съм обаятелен и не ви шпрехам лоши неща

Плюваш, Мечето че не чете!
                            Пък ти си същия!

Измъкни се от удобната роля да предричаш неуспех! Тя е моя. Пак повтарям - цел четвърт век се назлъдисвам.
                            Кажи и се бори нещата така да станат, че дори когато нас отдавна вече няма да ни има - този продукт да отваря работни места.

Това е задължение на по-младото поколение.
                            Пък!
                            Last edited by sergo; 04.05.2013, 07:05.

Коментар

• ПРОСВЕТЛЕНИЕТО
                              При един известен Учител по Чан будизъм дошъл един 50 годишен търсач на просветление с голямо самочувствие. Без да губи време, той запитал Учителя:
                              — Изучавал съм, още когато бях малък, че тревата и дърветата също могат да станат просветени. На мен това ми изглежда странно, не мога да го разбера.
                              — Няма смисъл да обсъждаме, дали дърветата и тревата могат да станат просветени. Въпросът е, как ти самият да станеш просветен. Мислил ли си някога върху това?
                              — Аз никога не съм мислил за това — възкликнал старецът.
                              — Тогава иди и помисли — завършил Учителят.

Търсача на просветление е силно ограничен от егото си и от сляпата вяра в логическото мислене, което го кара да се предоверява на слухове. Вече е на 50 години, а не е разбрал, че за себе си той е най важния. Учителя, чрез отношението си се опитва да го разтърси, с надеждата, че това може да разклати вярата на търсача в собствените му заблуждения. Ако подейства подейства, по друг начин не може да му се помогне.
                              tnm

Коментар

До тук добре.
                                Но подхождаш прекалено плахо.

............................
                                За дипломите се разбрахме. За профи-качествата - трябва да направим същото.

Резултатите обаче липсват.
                                А, какво очакваш да те поощря?

Че в ЕС всяка фирма ( 90% ) фалира до 3 години.

Едва 2% от новосъздадените фирми успяват да стигнат заветните 10 години фирмена история?

Че шансът за малък и среден бизнес да фарира и е 17 към едно за фалит без значение в коя точка е основана фирмицата?

П.П. Ама, мога да ти шпрехам яко благо кат' тъп анализатор.

Между другото не се сещам за по-добър анализатор от Русото.

Та, колко неща ви спестявам, за да не ви накарам да се самоубиете според тИбя?

И че шансът малък/среден бизнес да фалира е 99.99% в ЕС.

Виж колко съм обаятелен и не ви шпрехам лоши неща

Имаш ли представа какво ми коства да ви пиша статиите в блог-чето и да изглеждат позитив във времето?

Как се правя на Майкъл Джексън и Марая Кери взети заедно, за да е позитивно всичко ....? Нямаш си на идея, налЕ?

Говори ми пак за плахо и как да утрепя Вярата на 'орицата в БГ-стан, плийз - щот' мога ги съсипя от раз.

И к'во ...? Кой ми дава право да го правя т'ва? Щот' съм "умник" ли?

Няма как да стане - ще подкрепям 'орицата до откат и толкоз.
                                Last edited by marandi; 04.05.2013, 07:04.

Коментар

Working...
                                X