IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
    Не сме деца, знаем кое сиренце е безплатно. Дотук ни се изредиха няколко такива юнаци, дето щяха да ни оправят много бързо - Жорж, Царя, Бойко...

Казах ти по-рано, ако имаш нещо за предлагане - предлагай, пък ние ще си преценяваме ставаш ли за "лъжица" или не. Пък ти се фръцна, че това било ноу-хау и си щял да го продаваш в чужбина. Ето в една друга тема Императорът си даде офертата. Каза човекът - ако ме турите Дуче, ще направя това, това и това... съвсем ясно и конкретно и какъв ефект очаква да има.

Казвай, щото няма много време. Наесен ще си търсим лъжицата както си знаем.
    Първо ще се научите малко на уважение и на малко смирение. Демек да потушавате неграмотните и да издигате грамотните профи-та.

П.П. Не съм ви длъжен за нищо, па камо ли да ми се държи тон.

Чел съм на Импа нещата - сладур е, но са бавни мерки, ще има съдебни процедури с години за дискриминация и т.н.

Нямате това време и не можете да си го позволите. В момента сте в процес на обратна спирала, т.е. изчезване или имплозия, както се води във физиката.
    -----------------------
    Логично е като няма грам доверие - да не ме занимаваш тогава със селски сказки "Кажи, че цульо и пульо, после да си ги припише кат' негови."

Смирение малко, щот' ви видяхме всичките досега какво направихте - последна фитка на кавала, избито население и прокудено от бащините им домове да се скитат по света.

Ще се научите да уважавате първо по-знаещите и ако реша, ще ви помогна. Офертата ми за само 3 месеца виси от 2009 година и се нагледах на плюещи ме идиоти.

Като съм казал, че няма да ви взема нито една стотинка = значи точно това. Предтавяш ли си колко прост трябва да съм да изнуднам унижен и съсипан народ, че и кинти да им искам?
    Last edited by marandi; 07.08.2013, 12:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      За тези песни "Изтървахме прасето" и "Изтървахме коня" малките ме СВЕТНАХА
      Не съм го чувала да слуша чалга. Може и да си пуска, ама ще е само заради дИвойките
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        Здравейте моми и момци
        поздрави от слънчасала Варна
        Дойде време за брането на гроздето и Милом пикира с нисък, бръснеш полет у темата
        Тайфата, ще се пие вино

П.П. Добре си дошъл!
        Мечо

Коментар

• Здравейте моми и момци
          поздрави от слънчасала Варна
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Мен за 3 месеца само и без пари - не разбра ли?

После целия модел ще е сменен и ще догоните останалите от ЕС.

П.П. Ако намериш по-добра оферта ми се обади.
            Не сме деца, знаем кое сиренце е безплатно. Дотук ни се изредиха няколко такива юнаци, дето щяха да ни оправят много бързо - Жорж, Царя, Бойко...

Казах ти по-рано, ако имаш нещо за предлагане - предлагай, пък ние ще си преценяваме ставаш ли за "лъжица" или не. Пък ти се фръцна, че това било ноу-хау и си щял да го продаваш в чужбина. Ето в една друга тема Императорът си даде офертата. Каза човекът - ако ме турите Дуче, ще направя това, това и това... съвсем ясно и конкретно и какъв ефект очаква да има.

Казвай, щото няма много време. Наесен ще си търсим лъжицата както си знаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение

Много бързо си ме разкрил.
              Поздравления!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Баш
                За тези песни "Изтървахме прасето" и "Изтървахме коня" малките ме СВЕТНАХА
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Секс, наркотици и ЧАЛГА
                  Баш
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Даде ли му съвета :
                    От от секс, наркотици и рокендрол, да избере само рокендрола...( извинявай, това е пожелание към девиците на тази възраст)
                    Докато заспя се придържаха към рокендрола. За случващото се в малките часове - нямам сведение
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Дебелото псе не отлепя. Друг път в 06:00 започва да вие пред вратата умряло от глад. Сега спи на фотьойла и въобще не помръдва. Може покрай кебапчетата, кюфтетата и картофите и то да е ударило някоя бира
                      Голям човек е кучето
                      tnm

Коментар

Има ли ПОРАЖЕНИЯ ???
                        Дебелото псе не отлепя. Друг път в 06:00 започва да вие пред вратата умряло от глад. Сега спи на фотьойла и въобще не помръдва. Може покрай кебапчетата, кюфтетата и картофите и то да е ударило някоя бира
                        Мечо

Коментар

Секс, наркотици и ЧАЛГА

Коментар

• Секс, наркотици и ЧАЛГА
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Даде ли му съвета :
                              От от секс, наркотици и рокендрол, да избере само рокендрола...( извинявай, това е пожелание към девиците на тази възраст)
                              Че какво им е лошото на секса и наркотиците ???
                              tnm

Коментар

• Даде ли му съвета :

Коментар

Working...
                                X