IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Няма нужда да те плюя. Ти сам хвърляш кал върху себе си. Модераторите не ни трият, когато се плюем, а когато едно определено лице присъства в темата. За това ти повдигнах обидата с червено и с най големия размер, белким се усетиш. Ако си спомняш предния пост, който ти изтриха, беше за най обикновено пелтечене. До кога ли ще съм жив да те уча.
    Напротив,

поне този път ме е редактирала и се е подписала да я видя коя е.

П.П. Твоето вадене от контекст е бял кахът пред т'ва, дет' е направила тя.

Питам и аз простичко - как искате да се оправите като не наричате нещата с истинските им имена?

Имаш ли представа колко години ви пиша един подобен анализ, колко факти ( не мнения ) налагам и екстраполирам?

П.П.П. БГ-стан в момента върви в кошмарна посока на гмуркане. Смешното е, че до 2 години нищо няма да мога да направя ( не защото не мога, а защото нон-стоп ще ме търгат ), както в момента.

Когато някой се ебава с мИня - то и моето отношение веднага става идентично към него и сега ще го отнесете всички по дефолт ( т.е. пълен пасс минавам )

Коментар

• Лице ли казах ??? Имах предвид лица. Другото лице в момента цапоти темата на Зарко.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Т'ва е трагичното - изкараха ви незаконното подслушване на всеки и навсякъде като най-норманото нещо на свИтъ ...

П.П. Вече имате Брюксел, а не Софето и Цеко Мекото - скоро ще видиш и реакцията оттам.

Пак ме разочарова - очаквах да ме охрачиш качествено, а ти се сниши.

2-ка от мИня
        Няма нужда да те плюя. Ти сам хвърляш кал върху себе си. Модераторите не ни трият, когато се плюем, а когато едно определено лице присъства в темата. За това ти повдигнах обидата с червено и с най големия размер, белким се усетиш. Ако си спомняш предния пост, който ти изтриха, беше за най обикновено пелтечене. До кога ли ще съм жив да те уча.
        tnm

Коментар

Аз като един обикновен лоялен анархист бих предпочел да не създавам проблеми на властта
          Т'ва е трагичното - изкараха ви незаконното подслушване на всеки и навсякъде като най-нормалното нещо на свИтъ ...

П.П. Вече имате Брюксел, а не Софето и Цеко Мекото - скоро ще видиш и реакцията оттам.

Пак ме разочарова - очаквах да ме охрачиш качествено, а ти се сниши. Робска психика демек.

2-ка от мИня за Свободата
          Last edited by marandi; 04.05.2013, 18:26.

Коментар

Разбира се!!!

Даже, колкото и да ти е странно, ще се съобразя с написаното и веднага ще се коригирам като изказ/отношение, ако има нужда.

П.П. Говори смело - Конституцията ти го е дала като право. Русото не е над нея, че да отнема права, на когото и да е било.
            Аз като един обикновен лоялен анархист бих предпочел да не създавам проблеми на властта
            tnm

Коментар

Ти ся като по учен човек, я ми кажи правичката. Аз имам ли според тебе право да напиша без да ме изтъркат

Маранди е типичен обобщен образ на ...

Разбира се!!!

Даже, колкото и да ти е странно, ще се съобразя с написаното и веднага ще се коригирам като изказ/отношение, ако има нужда.

П.П. Говори смело - Конституцията ти го е дала като право. Русото не е над нея, че да отнема права, на когото и да е било.

Коментар

Т'ва, че не си чувал досега за метафори и алегории - не е мой проблем

П.П. Няма как да ме изтрие някой за метафора или алегория, че отиваме веднага при чичо Пенчо Омбусман-а.

И както съм юр. лице глей после къв иск съдебен ще им спретна

И ще те помоля да не ми вадиш абзац, който вади целия ми цитат извън контекст.

Манков го видяхме, кат' го направи какво му се случи. Ти мълча кат' задник тогава, а сега вече го и ползваш кат' прийом.

Демек, затвърждаваш абсолютно диагнозата ми
                Ти ся като по учен човек, я ми кажи правичката. Аз имам ли според тебе право да напиша без да ме изтъркат

Маранди е типичен обобщен образ на ...

tnm

Коментар

Май не те ТЪРГАТ достатъчно
                  Т'ва, че не си чувал досега за метафори и алегории - не е мой проблем

П.П. Няма как да ме изтрие някой за метафора или алегория, че отиваме веднага при чичо Пенчо Омбусман-а.

И както съм юр. лице глей после къв иск съдебен ще им спретна

И ще те помоля да не ми вадиш окастрен абзац, който вади целия ми цитат извън контекст в стил жълта преса.

Манков го видяхме, кат' го направи какво му се случи. Ти мълча кат' задник тогава, а сега вече го и ползваш кат' прийом.

Демек, затвърждаваш абсолютно диагнозата ми

Затова и вече си на 50 години, а собствен бизнес нивгиж няма да направиш. В бизнеса килиферченето те изплюва веднага, но няма откъде да го знаеш, налЕ?
                  Last edited by marandi; 04.05.2013, 18:15.

Коментар

Мечката е типичен обобщен образ
                    Май не те ТЪРГАТ достатъчно
                    Last edited by X_Y; 04.05.2013, 18:25.
                    tnm

Коментар

моди-тата ме търгат
                      Какво означава търгат
                      tnm

Коментар

• Писал съм ви и анализи, които няма кой да ви ги направи нивгиж - да са български, а не поръчкови ( чуждестранни ) кат' "историята" ви и "историците" ви от последните 200 години:

Всичко е дадено фрии ... ( да'е ... тоя тъп дълг към Обществото )
                        ------------------------------------------

Препоръки към България - част 3-та

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704

------------------------------------------

П.П. Разбира се, че едно моди, ще изтрие всеки, който би могъл да стане следващия Микеланджело, Бетовен или Айнщайн.

БГ-стан сте убийци на таланти - до 18 години ги развиват и след това счупват само за 2-3 години всички мечти на дечурлигата.

Хвала, за което - ненадминати сте!

Някой ден ще разберете, че да убиеш мечтите на цели поколения деца е било форма на геноцид към собствения си народ и ме търгайте пак с гумичката.

Статистиката ви за гено-фонда е потресаваща, но не тя е стряскащата, а това че до 18 години ги развивате, а на 25 години вече ще сте ги усмъртили и те изпадат във фаза "живуркане", а на мен сърцето ми се къса да го гледам това вече 20-сет години.

Всяка година едно и също се повтаря ...
                        Last edited by marandi; 04.05.2013, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Умна е разбира се. Като чете малко тук, и разбра що се хиля.

П.П. При малко по-модерен прочит на събитията, ще се види, че тачите национален предател, който попиля хилядолетна традиция кат' форма на управление и затова вече БГ-стан не е империя, а винаги е била преди това, а стана проста республика и посоката към беднотия ще се засилва от век на век.

От фактор ( БГ-стан ) за цяла Европа и Света като всички шматки от Германия до Русия са се избивали буквално за да се докопат до титлата Цар на Българите.

П.П.П. Предпочитам да оставя Мечките да ги изпъдят с камъни кат' БаМмкоФф ... - понеже да си шарлатанин никога не е била престижна професия.

По принцип залагам, че ще превърти сам, понеже захапва лъжица, която не може да си позволи, отколкото да го освиркат всички.

Пак повтарям ( дет' моди-то ме изтри ) - че мога да му кажа целия репертоар за 3 дни напред.

И фанатикът вика: Дръжте "фанатиците"

Та, жена ти веднага се е ориентирала за ситуацията - едипов комплекс съчетан с биполярно разстройство
                          Last edited by X_Y; 04.05.2013, 18:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            някой от админите да не е п-п-п- пелтек
                            моди-тата ме търгат

П.П. Поне да си прочетат Общите условия, че не съм нарушил никаква част от условията на формата.

БГ-стан е в последни места по свобода на словото - и за мИня ми беше странно, че 10-20-сет африкански държави са по-напред в класацията.

Но да обясняваш на моди, че ми нарушава права от Конституцията ( като свобода на словото ) е безсмислено.

Предполагам е оная новичката дет' я сложиха наскоро - тя ме намрази от раз и лафчето за дай на простака малко власт и му гледай сеира го знаеш

Виси и ме дебне кат' замаяна - па сега са готини празници и не се сеща да си сапуниса яйцата и хапне козунак.
                            Last edited by marandi; 04.05.2013, 17:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                              Умна жена имаш
                              Умна е разбира се. Като чете малко тук, и разбра що се хиля.

Коментар

• някой от админите да не е п-п-п- пелтек
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X