IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Точно пък от манков не съм очаквала подкопаване на православието. Аз не съм вярваща в традиционния смисъл на думата, даже съм доста лоша "християнка"- съмняваща се , но ми е ясно, че това е начинът да се окупират душите. Дупката можем да запълним с хедонизъм- идеалният вариант за корпорациите.
    Неслучайно сектите избуяха след 10 ноември. Една "вяра" трябваше да бъде заменена с друга.
    Искаш да кажеш, че не бива да вярваме безпрекусловно на нищо и никого, и да я караме по-леко и спокойно!?Съгласен съм! Поздрави!

FAITH NO MORE - EASY

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Прегледах набързо и темата на Зарко.

Хмм .. трудно е за коментар.

-----------------
      Принципно кат' се прави свИтовна мрежа се конструира на подобен принцип - 3 клона наречени, религии - създават се догми/аксиоми ( копи/паста една от друга ) - появяват се циклично "новите" Мечки, които стават идеалните палачи да трепят всичко извън догмата/аксиомата ( щот' тя не се доказвала ) Комици, изтъкани от догми и проповядващи "свобода". Нищо ново под Слънцето ...

Оттам хилядолетната история от политеизъм, минава към фанатачем монотеизъм ( все още религиите ви са "бебета" на фона на историята и еволюцията ).

Смешно ми стана, че една мацка Мадам Шъ ги е разпиляла по шевовете отвсякъде ( феноменална е и си я пазете ).

П.П. Има много интересен парадокс при бачкане с чиляшки фактор. Кубрат ви го е направил това - да разцепи умишлено Велика България, с цел конкуренция, но вие сте "откраднали" една уж "притча" от други и я над хиляда години обучавате лапетиите си в "лъжа" с краденият лаф за съчките. ( прочетете си откъде е откраднат лафът, но не е БГ-стански ).

Цялата ви История е манипулира по тоя тертип и от първа дупка на кавала сте последна вече - до 2 години ще ви овледея всички процеси, понеже после вече ще бъде невъзможно.

Затова все още има БГ-стан кат' табела, десетки държави БГ-стан и бг-станци ги претопиха/асимилира/поробиха.

Смешното е, че още нямам отговор на тия процеси, а се водя профи в менижмънт и чиляшки фактор.

П.П.П. Някой ден ще проумеете, че ако не смачкате всички околни ( т.нар. Планета ) - те методично ще смачкат вас и унищожат.

Вече се случва ...
      Мхм,стига с таз хуманност ..... нужни са си войни.
      У младата Америка са го наричали "Дивия запад" ...."или аз,или ти".У Европа са били дуелите,но те са се провеждали с някви измислени пищови дето по-скоро сам ще се нараниш,отколкото да успееш да улучиш другия(т.е. просто няква форма на цирково представление,но хората са се възхищавали)
      Единствената алтернатива (онзи ден се бях замислил по въпроса) е мързелът да се определи и преоткрие като болест и да се модифицира така че да е с фатален край в рамките на месец ....ще бъде перфектното откритие в цялото съществуване на живота като такъв.
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Точно пък от манков не съм очаквала подкопаване на православието. Аз не съм вярваща в традиционния смисъл на думата, даже съм доста лоша "християнка"- съмняваща се , но ми е ясно, че това е начинът да се окупират душите. Дупката можем да запълним с хедонизъм- идеалният вариант за корпорациите.
        Неслучайно сектите избуяха след 10 ноември. Една "вяра" трябваше да бъде заменена с друга.
        В момента методично ви подменят храната, вярата, водата - избиват ви в невидим режим.

Тия неща съм ви ги писал много отдавна.

П.П. От 500 години нямате читав лидер, който да озапти процесите. Имате мухльовци, чакащи за пенсия срещу имунитет ( само престъпниците се психясват да дирят имунитет ).

Моделът е убийствено сбъркан и като ефект се вижда, че за 20 години само ви избиха с 20% като население.

След 5 години, вече ще стане необратимо и затова до 2 години ще имате реакция определено, иначе изчезвате.
        Last edited by marandi; 04.05.2013, 21:02.

Коментар

• Точно пък от манков не съм очаквала подкопаване на православието. Аз не съм вярваща в традиционния смисъл на думата, даже съм доста лоша "християнка"- съмняваща се , но ми е ясно, че това е начинът да се окупират душите. Дупката можем да запълним с хедонизъм- идеалният вариант за корпорациите.

Коментар

Вземи ги назови лицата/ никовете!
            Като си казал А, кажи и Б.
            Прегледах набързо и темата на Зарко.

Хмм .. трудно е за коментар.

-----------------
            Принципно кат' се прави свИтовна мрежа се конструира на подобен принцип - 3 клона наречени, религии - създават се догми/аксиоми ( копи/паста една от друга ) - появяват се циклично "новите" Мечки, които стават идеалните палачи да трепят всичко извън догмата/аксиомата ( щот' тя не се доказвала -ръиш ли ... )

Комици, изтъкани от догми и проповядващи "свобода". Нищо ново под Слънцето ... ( а проставато, остават в Историята като палачи и то усърдни ).

Оттам хилядолетната история от политеизъм, минава към фанатачем монотеизъм ( все още религиите ви са "бебета" на фона на историята и еволюцията ).

Смешно ми стана, че една мацка Мадам Шъ ги е разпиляла по шевовете отвсякъде ( феноменална е и си я пазете ).

П.П. Има много интересен парадокс при бачкане с чиляшки фактор. Кубрат ви го е направил това - да разцепи умишлено Велика България, с цел конкуренция, но вие сте "откраднали" една уж "притча" от други и я над хиляда години обучавате лапетиите си в "лъжа" с краденият лаф за съчките. ( прочетете си откъде е откраднат лафът, но не е БГ-стански ).

Цялата ви История е манипулира по тоя тертип и от първа дупка на кавала сте последна вече - до 2 години ще ви овледея всички процеси, понеже после вече ще бъде невъзможно.

Затова все още има БГ-стан кат' табела, десетки държави БГ-стан и бг-станци ги претопиха/асимилира/поробиха.

Смешното е, че още нямам отговор на тия процеси, а се водя профи в менижмънт и чиляшки фактор.

П.П.П. Някой ден ще проумеете, че ако не смачкате всички околни ( т.нар. Планета ) - те методично ще смачкат вас и унищожат.

Вече се случва ...
            Last edited by marandi; 04.05.2013, 20:54.

Коментар

Миша му е душичката, не може да си го позволи
              Страх му свива сърчицето само като си го помисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Мисли !!!
                Какво да мисля?
                Преди твоя пост само Аз и Анди сме писали в другата тема.
                Аз не съм, но ти няма как да го знаеш.
                Last edited by val/she; 04.05.2013, 20:45.

Коментар

Мисли !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Лице ли казах ??? Имах предвид лица. Другото лице в момента цапоти темата на Зарко.

Коментар

• Светли празници!

Коментар

Маранди, борбата е безмилостно жестока брат. Темата е бойно поле. Мисли !!!
                        Виж,

Русото няма грам комплекси и всеки има право да го поругае, охули и прочие ( също както и моди-то ).

П.П. Не вярвам, че си отворил линк-а с анализа, дет' съм ви правил, но накратко беше нещо от типа 78 страници, после се компресират в 1-2 страници.

Като табличка изглежда свежо, но за Европа са над 50 държави ( признати/непризнати юридически ).

И 3-те графи, които съм дал ги умножаваш по 4-5 поне за над 50 държави. Получава се нещо от типа над хиляда справки, които съм правил.

И накрая да ви дам извод с 2 реда?

П.П.П. Смешното е, че вече съм толкоз добър, че чак изглежда елементарно отстрани и всеки може да ми се изхрачи или да ме търга вече.

Което говори добре за мИня ...

Хуморът е, че трудно се пише нещо, което да издържи във Времето и колкото пъти и когато да го четеш да скиваш, че е все актуално.

Заради тоя критерий окастрям стотици страници в 1-2 накрая и е трудно като избор кое да остане, кое да се делийт като делийт преобладава смазващо
                        -----------------------------
                        Най-смешната част е да триеш сам себе си и то с голямата гума! Попикавам се от смях като го правя.

Виж попрегледай за Аз-ът и Свръх-Аз-ът в психологията - да разбереш какво прайкам

Имаш и нюанс при ЕГО-то между източна и западна философия - но ти тия неща си ги знайкаш - просто споделям как се хиля кат' се трия сам.

Т.нар. редакторски отдел пак е Русото - хихи
                        Last edited by marandi; 04.05.2013, 19:37.

Коментар

Маранди, борбата е безмилостно жестока брат. Темата е бойно поле. Мисли !!!
                          Брат ти нещо не ще да пише вече на празнодумци.

Коментар

• Маранди, борбата е безмилостно жестока брат. Темата е бойно поле. Мисли !!!
                            tnm

Коментар

Лице ли казах ??? Имах предвид лица. Другото лице в момента цапоти темата на Зарко.
                              Манков ли имаш впредвид?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Напротив,

поне този път ме е редактирала и се е подписала да я видя коя е.

П.П. Твоето вадене от контекст е бял кахът пред т'ва, дет' е направила тя.

Питам и аз простичко - как искате да се оправите като не наричате нещата с истинските им имена?

Имаш ли представа колко години ви пиша един подобен анализ, колко факти ( не мнения ) налагам и екстраполирам?

П.П.П. БГ-стан в момента върви в кошмарна посока на гмуркане. Смешното е, че до 2 години нищо няма да мога да направя ( не защото не мога, а защото нон-стоп ще ме търгат ), както в момента.

Когато някой се ебава с мИня - то и моето отношение веднага става идентично към него и сега ще го отнесете всички по дефолт ( т.е. пълен пасс минавам )
                                Няма нужда да спираш да пишеш, просто спри да се поддаваш на провокации.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X